Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Έτος Ίδρυμα για την Υγεία είναι ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από το Universidad Europea de Madrid μέσω του οποίου η υγεία μπορεί να ανακαλύψει τον πραγματικό σας προσανατολισμό και να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τη μελλοντική σας καριέρα ως οδοντίατρος, φαρμακευτικός, βιοτεχνολόγος, νοσηλευτής, φυσιοθεραπευτής ή ψυχολόγος.

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να σας παρουσιάσει τις βασικές γνώσεις των επιστημών υγείας μέσω βασικών θεμάτων, όπως η κυτταρική βιολογία και η γενετική, η ανθρώπινη ανατομία, η φυσιοπαθολογία και η βιοστατιστική. Το βασικό υλικό για την απόκτηση διαφόρων τίτλων σπουδών στις επιστήμες της υγείας που αντιστοιχούν στη δομή, τη λειτουργία και τη συμπεριφορά του ανθρώπινου σώματος και τις μεθοδολογίες για την ανάλυση των πληροφοριών και την επιστημονική παραγωγή.

Θα αρχίσετε επίσης να αναπτύσσετε δεξιότητες και ικανότητες που είναι βασικές για το επαγγελματικό μέλλον σας στον τομέα της υγείας: Ψυχολογία και Δεξιότητες Επικοινωνίας, Δεξιότητες Διαχείρισης και Διαχείριση Ομάδας. Θα βελτιώσετε το επίπεδο αγγλικής ή ισπανικής γλώσσας με το γλωσσικό υλικό ανάλογα με την ομάδα για την οποία εγγραφείτε και θα μάθετε επίσης για την ορολογία της υγείας.

Θα μπορείτε να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας προορισμό για την υγεία μέσω της ενότητας προσομοίωσης, καθώς θα πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση σε περιβάλλον προσομοίωσης υψηλής πιστότητας σε εγκαταστάσεις με προηγμένη τεχνολογία, οι οποίες είναι πρωτοπόρες στην Ισπανία. Θα καθοδηγείτε πάντα από μια σχολή καθηγητών με εκτεταμένη επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία. Μερικά από τα μαθήματα του προγράμματος αυτού είναι επιλέξιμα για αναγνώριση ως μέρος του προγράμματος σπουδών που καταλήγετε επιλέγοντας να σπουδάσετε.

Προφίλ σπουδαστών

Το Έτος Ίδρυμα για την Επιστήμη της Υγείας είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε φοιτητές που πληρούν νόμιμα τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας του πανεπιστημίου και επιθυμούν να μελετήσουν τις επιστήμες της υγείας, αλλά δεν είναι σίγουροι για το ποια υγειονομική πειθαρχία επιθυμούν να ειδικεύσουν στην Οδοντιατρική, τη Φαρμακευτική, τη Βιοτεχνολογία, , και Ψυχολογία.

Μέσω αυτών των προγραμμάτων, οι μαθητές θα εισαχθούν σε βασικά υλικά, δεξιότητες και δεξιότητες στις επιστήμες της υγείας και θα επιλέξουν ένα πρόγραμμα πρακτικών τάξεων που θα τους βοηθήσει να αποφασίσουν για το μελλοντικό επάγγελμά τους στον τομέα της υγείας.

Διεθνές Outlook

Απολαύστε μερικά από τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρουμε ως πανεπιστήμιο με σαφή διεθνή προσανατολισμό: επιλέξτε μεταξύ διπλών πτυχίων με πολλά διεθνή πανεπιστήμια, επωφεληθείτε από μια υποτροφία Erasmus, μελετήστε εντελώς ή μερικώς στα αγγλικά ή κάντε πρακτική άσκηση στο εξωτερικό.

Συμμετέχουμε στο διεθνές δίκτυο Laureate, το οποίο είναι ο ηγέτης στην περαιτέρω εκπαίδευση, εξυπηρετώντας περισσότερους από 850.000 μαθητές σε 30 χώρες και πάνω από 80 ιδρύματα παγκοσμίως.

Επαγγελματικές εγκαταστάσεις κοπής

Στο Universidad Europea , η προτεραιότητά μας είναι να μαθαίνουμε με μια εξαιρετικά πρακτική προσέγγιση. Τα πανεπιστήμια της Μαδρίτης, της Βαλένθια και των Καναρίων Νήσων σας προσφέρουν τις καλύτερες εγκαταστάσεις για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας στην πράξη, στα πιο πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, πριν μπείτε στον κόσμο της σταδιοδρομίας. Επίσης, στις πανεπιστημιακές κλινικές, οι φοιτητές της Σχολής Βιοϊατρικών Επιστημών και της Σχολής Επιστημών Υγείας μπορούν να αναπτύξουν την πρακτική τους μάθηση σε επαφή με τον επαγγελματικό κόσμο.

Εγγύηση ποιότητας

Η σκληρή δουλειά μας και η σταθερή αφοσίωσή μας στην ακαδημαϊκή αριστεία έχουν αναγνωριστεί από πολλά από τα πιο αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ποιότητας, όπως το EFQM 400 "European Excellence", το Quali-cert και το Madrid Excelente.

Διεθνές

Οι σπουδαστές που εγγράφονται στο Έτος Ίδρυμα για την Επιστήμη της Υγείας θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν επιθυμούν να σπουδάσουν στα ισπανικά ή στα αγγλικά για να ενισχύσουν το επίπεδό τους στην επιλεγμένη γλώσσα και να εκθέσουν την απαραίτητη ορολογία υγείας για το μελλοντικό επάγγελμά τους.

Εισαγωγές

Η διαδικασία εισαγωγής για να σπουδάσει ένα πτυχίο στο Universidad Europea γίνεται με μερικά απλά βήματα, τα οποία βασικά συνίστανται στην υποβολή ορισμένων τεκμηρίων, τη λήψη εξετάσεων και την ολοκλήρωση με την επισημοποίηση της εγγραφής.

Οικονομική βοήθεια

Στο Universidad Europea de Madrid διαθέτουμε ένα πλήρες σύστημα οικονομικής βοήθειας για να σας βοηθήσουμε να πληρώσετε για την εκπαίδευσή σας. Μερικά παραδείγματα είναι:

  • Ευελιξία στις πληρωμές
  • Μηνιαίες δόσεις
  • Βοήθεια για άμεση πληρωμή
  • Ενίσχυση για τη συνέχιση των σπουδών
  • Βοήθεια για ταυτόχρονες σπουδές
  • Βοήθεια για την κατοχή ενός μέλους της οικογένειας στο Universidad Europea

Χρηματοδότηση

Το Universidad Europea έχει υπογράψει αρκετές συμφωνίες με τράπεζες για να σας βοηθήσει να πληρώσετε για τις σπουδές σας.

Επιχορηγήσεις και υποτροφίες

Το 2012-13, χορηγήθηκαν περισσότερες από 1.100 επιχορηγήσεις και υποτροφίες αξίας άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ σε φοιτητές του Universidad Europea .

  • Επιχορηγήσεις και υποτροφίες από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Καριέρας της Μαδρίτης
  • Επίσημες υποτροφίες και υποτροφίες από το Υπουργείο Παιδείας
  • Πρόγραμμα Talented, Outstanding People (Πρόγραμμα TOP)

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποUniversidad Europea »

Τελευταία ενημέρωση July 12, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη