Αναπληρωτής Πτυχίο Νοσηλευτικής

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Η νοσηλευτική είναι ένα πρόγραμμα υψηλής ζήτησης στο Gateway Technical College . Λάβετε υπόψη σας ότι οι σπουδαστές εντός των διαμερισμάτων έχουν την πρώτη προτεραιότητα και ότι υπάρχει διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την απόκτηση θέσεων για τάξεις προγραμμάτων και κλινικές τοποθετήσεις. Ανατρέξτε στον σύμβουλο του προγράμματος για περισσότερες λεπτομέρειες.


Υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη για υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και μπορείτε να κάνετε μια διαφορά προετοιμάζοντας μια καριέρα που αλλάζει τη ζωή και βοηθά τους άλλους που έχουν ανάγκη.

Οι εγγεγραμμένοι νοσηλευτές (RNs) καταγράφουν τα ιατρικά ιστορικά και τα συμπτώματα των ασθενών καθώς επίσης βοηθούν στην εκτέλεση διαγνωστικών εξετάσεων και στην ανάλυση αποτελεσμάτων. Επίσης, λειτουργούν ιατρικά μηχανήματα, χορηγούν θεραπεία και φάρμακα και βοηθούν στην παρακολούθηση και αποκατάσταση των ασθενών. Ορισμένες νοσηλεύτριες μπορεί να εργαστούν για να προωθήσουν τη γενική υγεία, εκπαιδεύοντας το κοινό για προειδοποιητικά σημάδια και συμπτώματα μιας νόσου. Τα RNs μπορούν επίσης να διεξάγουν γενικές εξετάσεις υγείας ή κλινικές ανοσοποίησης, αιμοδοσίες και δημόσια σεμινάρια υπό διάφορες συνθήκες.

Gateway Technical College πρόγραμμα ειδικευμένου διπλώματος νοσηλευτικής του Gateway Technical College είναι διαπιστευμένο από την επιτροπή διαπίστευσης για την εκπαίδευση στον τομέα της νοσηλείας και περιλαμβάνει εκπαίδευση στην τάξη και επιτηρούμενη κλινική εμπειρία σε τοπικά νοσοκομεία και άλλες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρεται στις Κανοζικές Σχολές Kenosha και Burlington, αλλά οι μαθητές μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν μαθήματα online. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ανατομία, φυσιολογία, μικροβιολογία, χημεία, διατροφή, ψυχολογία και άλλες επιστήμες συμπεριφοράς.97871_GTC_Nursing.jpg


Μαθαίνοντας κάνοντας

Οι φοιτητές νοσηλευτικής αρχίζουν την κλινική πρακτική τους κατά το πρώτο εξάμηνο του προγράμματος και συνεχίζουν μέχρι το τελευταίο εξάμηνο. Οι εποπτευόμενες κλινικές εμπειρίες παρέχονται σε νοσοκομειακά τμήματα όπως η παιδιατρική, η ψυχιατρική, η μητρότητα και η χειρουργική επέμβαση, αλλά μπορούν επίσης να εμφανιστούν σε νοσοκομειακές μονάδες, σε τμήματα δημόσιας υγείας, σε υπηρεσίες υγείας στο σπίτι και σε περιπατητικές κλινικές.

Οι σπουδαστές λαμβάνουν επίσης πρακτική άσκηση χρησιμοποιώντας τον προσομοιωτή ανθρώπινου ασθενούς, ο οποίος βοηθά τους μαθητές να εξασκήσουν τεχνικές δεξιότητες με προσομοίωση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε ελεγχόμενο εργαστηριακό περιβάλλον. Οι προσομοιωτές φαίνονται και ενεργούν σαν ένας πραγματικός ασθενής πραγματικής ζωής παρέχοντας στους φοιτητές την ευκαιρία να αποδείξουν τις γνώσεις τους, τις τεχνικές ικανότητες και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης. Οι κοινοτικές εκθέσεις για την υγεία και άλλες προσπάθειες μάθησης των υπηρεσιών βοηθούν τον σπουδαστή να αποκτήσει περαιτέρω εμπειρία στον πραγματικό κόσμο και να θέσει τις δεξιότητες που οι μαθητές έχουν μάθει στην τάξη στην πράξη.

Οι φοιτητές νοσηλευτικής έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν ως μέρος του προγράμματος σπουδών του Gateway στο εξωτερικό. Στο παρελθόν, έχουν ταξιδέψει σε άλλες χώρες για να παρέχουν υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης σε κοινότητες που έχουν ανάγκη. Το Student Nurse Association της Gateway και η Christian Christian Fellowship της Nurse είναι δύο φοιτητικές οργανώσεις που μπορούν να συμμετάσχουν οι μαθητές. Αυτές οι ομάδες παρέχουν στους φοιτητές ευκαιρίες για δικτύωση και επαγγελματική ανάπτυξη. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται επίσης να συμμετάσχουν σε έναν από τους διάφορους οργανισμούς που είναι διαθέσιμοι για επαγγελματική εξέλιξη και επαγγελματική εξέλιξη. Αυτοί οι οργανισμοί και οι πόροι σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν:

 • Αμερικανική Νοσηλευτική Εταιρεία, ANA
 • Νοσηλευτικές πηγές καριέρας
 • Τμήμα Ασφάλειας και Επαγγελματικών Υπηρεσιών (πρόσβαση στο Συμβούλιο Νοσηλευτικών και Αδειοδοτικών Αδειών Λουξεμβούργου του Wisconsin)
 • Εθνική Ένωση Μαύρων Νοσηλευτών
 • Εθνική ένωση ισπανόφωνων νοσοκόμων
 • Νόμος πρακτικής νοσοκόμων
 • Εθνική Ένωση Φοιτητών Νοσηλευτών
 • Wisconsin Νοσηλευτική Ένωση


Απαιτήσεις εισδοχής

 1. Οι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση και να πληρώσουν 30 δολάρια.
 2. Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν τις αξιολογήσεις ανάγνωσης, γραφής και μαθηματικών δεξιοτήτων.
 3. Οι σπουδαστές πρέπει να υποβάλουν επίσημο μεταπτυχιακό σε γυμνάσιο, GED ή HSED, συμπεριλαμβανομένης ημερομηνίας βαθμολόγησης ή μετάβασης.
 4. Οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν ένα έντυπο γνωστοποίησης ιστορικού και πρέπει να ζητήσουν και να πληρώσουν για έλεγχο ιστορικού. Οι υποψήφιοι για όλα τα προγράμματα επιστημών υγείας υπόκεινται σε ανασκόπηση του ποινικού τους πεδίου. Οι θετικοί έλεγχοι ιστορικού μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητά σας να ακολουθήσετε μια καριέρα υγείας στο Gateway Technical College . Κάθε περίπτωση θα αξιολογηθεί μεμονωμένα βάσει όλων των διαθέσιμων αποδεικτικών στοιχείων που παρέχονται στο σώμα.
 5. Οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν μια λειτουργική μορφή ικανότητας, επαληθεύοντας ότι έχουν διαβάσει και καταλάβουν τις λειτουργικές ικανότητες του προγράμματος.


Απαιτήσεις αποφοίτησης

 1. Ελάχιστες 65 μονάδες με μέσο όρο 2,0 ή μεγαλύτερο.
 2. * Μέσος όρος 2.0 ("C") ή παραπάνω για αυτά τα σημαντικά μαθήματα.
 3. § Πρέπει να συμπληρωθεί για να είναι ικανός να λάβει την εξέταση NCLEX-PN.

Οι πιστωτικές κάρτες πύλης μπορούν να μεταφερθούν σε κολέγια και πανεπιστήμια που προσφέρουν συμβουλ nurse ed. προγράμματα.

Για μια πλήρη λίστα των απαιτήσεων αποφοίτησης, ελέγξτε το Εγχειρίδιο σπουδαστών.


Προσφορές προγραμμάτων

Μετά την αποφοίτηση

Οι απόφοιτοι της πύλης μπορούν να βρουν καριέρες νοσηλευτικής σε μια ευρεία ποικιλία χώρων. Αυτά περιλαμβάνουν τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τους χώρους υγιεινής στο σπίτι, τις κλινικές, τα κέντρα καρκίνου, τα νοσοκομεία, τα νοσοκομεία και τις σωφρονιστικές εγκαταστάσεις. Οι εργασιακές ευθύνες μπορούν να περιλαμβάνουν τη φροντίδα των ασθενών, την εκπαίδευση ασθενών, την εξήγηση των αναγκών φροντίδας μετά τη θεραπεία, της διατροφής, της διατροφής και των προγραμμάτων άσκησης, την αυτο-χορήγηση φαρμάκων και τη φυσική θεραπεία.


Πιστοποίηση βιομηχανίας

Gateway Technical College πρόγραμμα Nursing Gateway Technical College προετοιμάζει τους φοιτητές για το Εθνικό Συμβούλιο Εξέτασης Αδειών Χρήσης (NCLEX). Αυτή η εξέταση χρησιμοποιείται από το Εθνικό Συμβούλιο Νοσηλευτικής για να δοκιμάσει τους υποψηφίους σε επίπεδο εισόδου για την ικανότητά τους σε νοσηλευτικές δεξιότητες και πρακτικές χορήγησης άδειας ως εγγεγραμμένοι νοσηλευτές. Οι φοιτητές της Gateway κατέχουν μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στην πολιτεία του Wisconsin.


Κωδικοί προγράμματος για εφαρμογή NCLEX

 • Ο συνεργάτης της Gateway είναι ο νοσηλευτής US50407800
 • Το Πρακτικό Πιστοποιητικό Νοσηλευτικής της US Gateway Gateway US50105900


Φοιτητικά αποτελέσματα νοσηλευτικής εξάσκησης

Το Gateway Associate Degree είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση Νοσηλευτών. Τα αποτελέσματα για τους αποφοίτους παρακολουθούνται, συμπεριλαμβανομένου του ποσοστού επιτυχίας NCLEX-RN, του χρόνου ολοκλήρωσης, της τοποθέτησης θέσεων εργασίας και της ικανοποίησης από το πρόγραμμα και των εκπαιδευτών. Οι παρακάτω πληροφορίες συλλέχθηκαν από το έτος 2016:

 • Το 40% των αποφοίτων ολοκλήρωσε το πρόγραμμα μέσα σε έξι εξάμηνα από το σημείο έναρξης των μαθημάτων βασικής νοσηλευτικής. Η πλειοψηφία των φοιτητών νοσηλευτικής παρακολουθούν μαθήματα με μερική απασχόληση είτε για μέρος είτε για όλη τη νοσηλευτική τους εκπαίδευση.
 • Το 98% των αποφοίτων δήλωσε ότι ήταν ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα νοσηλευτικής. Το 94% των αποφοίτων δήλωσε ότι ήταν ικανοποιημένοι με τους εκπαιδευτές νοσηλευτικής τους.
 • Το 88% των αποφοίτων πέρασε την εξέταση άδειας NCLEX-RN κατά την πρώτη δοκιμή.
 • Το 95% πέρασε την εξέταση NCLEX-PN στην πρώτη δοκιμή.
 • Το 98,8% των πτυχιούχων προγραμμάτων απασχολούνται στον τομέα.


Δουλειά

Σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας, οι εγγεγραμμένοι νοσηλευτές αποτελούν το μεγαλύτερο εθνικό επάγγελμα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, με 2,6 εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Η νοσηλευτική βιομηχανία αναμένεται να αυξηθεί κατά 26% έως το 2020. Οι τεχνολογικές εξελίξεις αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο αριθμό προβλημάτων υγείας προκαλώντας μεγαλύτερη ανάγκη για νοσηλευτές.

Ο μέσος ετήσιος μισθός των εγγεγραμμένων νοσοκόμων ήταν 67.490 δολάρια το 2015. Ο μισθός εξαρτάται από τον τομέα της απασχόλησης, τα προσόντα του νοσηλευτή και την ειδικότητα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Education that provides our students a way to gain the skills to fulfill their dreams, right where they are today and tomorrow. That’s what we do here at Gateway Technical College. Each year, Gateway’ ... περαιτέρω

Education that provides our students a way to gain the skills to fulfill their dreams, right where they are today and tomorrow. That’s what we do here at Gateway Technical College. Each year, Gateway’s strong education and hands-on, real-world training through 65 different programs provides the foundation for more than 21,000 students to earn the skills to a new career – or better themselves in their current one. Διαβάστε Λιγότερα
Kenosha , Elkhorn , Racine , Ανεπιθύμητη , Walworth , Kenosha + 5 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη