Βιοαναλυτική Χημεία και Φαρμακευτική Ανάλυση (M.Sc.) μερικής απασχόλησης

Γενικά

5 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Είστε πτυχιούχος Bachelor ή Diploma που επιδιώκει μια καριέρα; Θα θέλατε να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας σε ορισμένες περιοχές; Αν ενδιαφέρεστε για την αναλυτική χημεία, τη βιοανάλυση, τις βιολογικές επιστήμες, την έρευνα ή τη διασφάλιση της ποιότητας, τότε το πρόγραμμα σπουδών του Master στη βιοαναλυτική χημεία και τη φαρμακευτική ανάλυση είναι η τέλεια επιλογή. Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε πολύτιμα πρόσθετα προσόντα παράλληλα με τη δουλειά σας μέσα σε μόλις ενάμιση χρόνο, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τα αγγλικά σας.

Ένα μάστερ μερικής απασχόλησης σε μόλις 18 μήνες

Με βάση την προηγούμενη εμπειρία σας, έχετε αποφασίσει να αφιερώσετε την καριέρα σας στην ανάλυση και την έρευνα. Ξέρεις τι θέλεις και μπορούμε να σας προσφέρουμε τις δεξιότητες που χρειάζεστε.

Περιεχόμενο

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα επεκτείνετε τις γνώσεις σας για διαφορετικές μεθόδους και θα μάθετε πώς μπορούν να εφαρμοστούν, να συγκριθούν και να αξιολογηθούν. Θα μάθετε επίσης σχετικά με βασικές νομικές απαιτήσεις σχετικά με την ανάπτυξη, την καταχώριση, την παραγωγή και τη διανομή φαρμακευτικών προϊόντων. Τα μέτρα διασφάλισης της ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των αναλυτικών μεθόδων, αντιπροσωπεύουν ένα άλλο σημαντικό μέρος του προγράμματος.

Μερικής απασχόλησης

Οι περίοδοι παρακολούθησης, δηλαδή οι διαλέξεις και οι πρακτικές μονάδες στο εργαστήριο, κατανέμονται κατά το πρώτο και το τρίτο εξάμηνο. Στο δεύτερο εξάμηνο, θα επικεντρωθείτε πλήρως στη διατριβή του κυρίου σας. Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στο Idstein. Εάν έχετε ένα κατάλληλο θέμα, μπορείτε επίσης να γράψετε τη διατριβή του μεταπτυχιακού σας στην εταιρεία σας. Το πλεονέκτημα ενός προγράμματος μερικής φοίτησης: μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό που έχετε μάθει απευθείας στην πράξη - και αντίστροφα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διδάσκοντες και τους συναδέλφους σας για να συζητήσετε τα καθήκοντα στην καθημερινή σας επαγγελματική ζωή και να αναπτύξετε κοινές προσεγγίσεις για λύσεις.

Πλεονεκτήματα

Hochschule Fresenius - Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι το ιδανικό μέρος για να συνδυάσετε τις σπουδές σας και την καριέρα σας. Παρέχουμε διάφορα κανάλια επικοινωνίας που σας επιτρέπουν να μιλάτε με τους διδάσκοντες σας και να παρακολουθείτε διαλέξεις ανά πάσα στιγμή. Οι ώρες επικοινωνίας έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στους ανθρώπους που εργάζονται. Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι ένα από τα πολύ λίγα για να συνδυάσουμε το βασικό περιεχόμενο και τις πρακτικές εμπειρίες σε αυτόν τον ειδικό χώρο και να διδάξουμε μόνο στα αγγλικά. Όλες οι πτυχές του προγράμματος σχετίζονται με την επαγγελματική πρακτική.

Ειδικεύσεις

Πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο των διαλέξεων στις τελευταίες απαιτήσεις και τις ερωτήσεις που θέτουν οι αναλυτικές επιστήμες. Οι διαλέξεις καλύπτουν θέματα όπως ο χαρακτηρισμός βιοφαρμακευτικών πρωτεϊνών, η πρωτεϊνωματική, η φαρμακολογία και η εγκληματολογική ανάλυση και χρησιμοποιούν τα τρέχοντα παραδείγματα από την έρευνα και την ανάπτυξη για να βοηθήσουν στην κατανόηση.

Πανεπιστημιούπολη: Idstein

Θα επωφεληθείτε από το περιβάλλον προσωπικής μάθησης, το οποίο χαρακτηρίζεται από τη συνεργασία σε μικρές ομάδες και την ατομική υποστήριξη από τους έμπειρους διδάσκοντες μας. Με βάση το διαθέσιμο εργαστηριακό χώρο, το Hochschule Fresenius - Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Idstein με τα πλέον σύγχρονα εργαστήρια είναι ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα στη Γερμανία.

Προς το αύριο σήμερα

Πιθανές σταδιοδρομίες

Η ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών του μεταπτυχιακού προγράμματος θα ενισχύσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και θα προσφέρει νέες ευκαιρίες.

Σε συνδυασμό με την επαγγελματική σας εμπειρία, το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα θα σας δείξει ότι είστε κατάλληλοι για εργασίες υψηλότερου επιπέδου και μπορείτε να διαχειριστείτε τα έργα και το προσωπικό. Μπορείτε επίσης να εστιάσετε σε νέες εργασίες που θα μεταφέρουν την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο - για παράδειγμα αναθεώρηση υφιστάμενων αναλυτικών μεθόδων, καθιέρωση νέων μεθόδων και έλεγχος και διασφάλιση ποιότητας. Θα έχετε επίσης τα προσόντα για θέσεις με ερευνητικά ιδρύματα και δημόσιες αρχές.

Πρακτική εστίαση

Φυσικά, διευκολύνουμε τους φοιτητές μερικής απασχόλησης να σταθμίσουν τις σπουδές τους και την τρέχουσα απασχόληση. Εκτιμούμε πολύ καλά την εργαστηριακή εργασία στο Hochschule Fresenius . Θα χρησιμοποιείτε και αξιολογείτε αναλυτικές μεθόδους. Η έννοια του προγράμματος σπουδών αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με τους εταίρους μας από τη χημική και φαρμακευτική βιομηχανία. Αυτό σας επιτρέπει να εφαρμόζετε όλα όσα έχετε μάθει απευθείας στην καθημερινή εργασία σας, ωφελώντας τόσο εσάς όσο και τον εργοδότη σας.

Άλλα προσόντα

Επιλέξατε την επιλογή μερικής απασχόλησης για να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας στο τρέχον εργασιακό περιβάλλον σας ή να εστιάσετε σε μια νέα περιοχή για να αλλάξετε τη σταδιοδρομία σας. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών του Μεταπτυχιακού, θα έχετε κερδίσει 300 πιστωτικά σημεία, καθιστώντας σας επιλέξιμο για ένα διδακτορικό πρόγραμμα. Ενώ δεν έχουμε το δικαίωμα να προσφέρουμε διδακτορικά, τα πανεπιστήμια συνεργατών μας προσφέρουν τις κατάλληλες επιλογές. Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Education with an impact. That's what the Hochschule Fresenius - University of Applied Sciences stands for since 1848. As a private institution of higher learning it is our goal to accompany professio ... περαιτέρω

Education with an impact. That's what the Hochschule Fresenius - University of Applied Sciences stands for since 1848. As a private institution of higher learning it is our goal to accompany profession-oriented people as a training partner throughout their lives by challenging and supporting them academically. It is our mission helping them to realize their inidvidual dreams of achievement. We are teaching them expertise, practical skills and values they need in life. Διαβάστε Λιγότερα
Idstein , Frankfurt , Κολόνια , Βερολίνο , Μόναχο , Wiesbaden , Αμβούργο + 6 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη