βιοϊατρικής μηχανικής μείζονα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Βιοϊατρική μηχανική (BME) είναι ένα επαναστατικό και ανταμείβοντας πεδίο: Βιοϊατρικής μηχανικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ιατρικές ανακαλύψεις που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μερικές από τις καινοτομίες που έχουν δημιουργήσει περιλαμβάνουν τα τεχνητά όργανα, συστήματα ιατρικής απεικόνισης, η χειρουργική επέμβαση με λέιζερ, αναλυτές αίματος, αυτόματη παρακολούθηση του ασθενούς, καθώς και συσκευές αποκατάστασης και διαδικασίες. Περιοχές ειδικότητας περιλαμβάνουν κυττάρων και ιστών μηχανική, βιομηχανική, Bioinstrumentation, ορθοπεδικά μηχανική, κλινική μηχανική, βιοϋλικά, μηχανική αποκατάσταση, ιατρική απεικόνιση, καθώς και τα συστήματα φυσιολογία. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην επιτυχία των φοιτητών και των εκπαιδευτικών μας στόχων περιγράφουν τι απόφοιτοι των μεγάλων κάνουμε μετά την αποφοίτηση.

Bio Med

Βιοϊατρικής Τεχνολογίας Γρήγορα στοιχεία

  • Δυτική φοιτητές του Πανεπιστημίου της Νέας Αγγλίας παράγουν βραβευμένο έρευνα και το σχεδιασμό έργων. Όλα Ανώτερος Έργα Σχεδιασμός μας κατά τα τελευταία εννέα χρόνια έχουν δημοσιευτεί και παρουσιαστεί σε περιφερειακό ή εθνικό τεχνικών διασκέψεων.
  • Σε εθνικό επίπεδο, το 20 τοις εκατό της βιοϊατρικής μηχανολογίας πάει στην ιατρική σχολή. Στο Western New England University, απαιτείται προ-Med μαθήματα ταιριάζουν άμεσα στο πρόγραμμα σπουδών ΒΜΕ.
  • Τριάντα οκτώ τοις εκατό των φοιτητών που σπουδάζουν βιοϊατρικής μηχανικής στο Western New England University είναι γυναίκες.
  • Πολλοί από τους μαθητές μας ανταγωνίζονται για απονέμονται κύρους καλοκαιρινά προγράμματα πρακτικής άσκησης σε όλη τη χώρα.

Ευελιξία στο πρόγραμμα σπουδών

BME προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τομέων εξειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένων των κομματιών στον τομέα της ιατρικής και της μεταποίησης. Αναγνωρίζοντας αυτό, προσφέρουμε ευελιξία στο πρόγραμμα σπουδών μας, που σας επιτρέπει να επιλέξετε μαθήματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Μια ιδανική Προ-πτυχίο ιατρικής

Εάν τα σχέδια της σταδιοδρομίας σας περιλαμβάνουν ιατρική σχολή, Βιοϊατρικής Μηχανικής είναι η κύρια για εσάς. Προσφέρουμε άριστη προ-ιατρικών συμβουλών και ευκαιρίες για να αποκτήσουν κλινική έκθεση σε τοπικά νοσοκομεία. Premedical μαθήματα ταιριάζουν άμεσα στο πρόγραμμα σπουδών ΒΜΕ.

Βιοϊατρικής μηχανικοί έχουν τη μοναδική ικανότητα να λειτουργήσει ως γέφυρα μεταξύ της μηχανικής και της ιατρικής. Η ραγδαία εξέλιξη της υψηλής τεχνολογίας σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες, έχει αυξηθεί η ζήτηση για μηχανικούς οι οποίοι έχουν ένα βάθος γνώση τόσο της μηχανικής και της φυσιολογίας. Βιοϊατρικής μηχανικοί κάνουν σημαντικές συνεισφορές στην κοινωνία με τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών και, τελικά, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για τους άλλους. Western New England Πανεπιστήμιο παρέχει στους φοιτητές Βιοϊατρικής Μηχανικής με ένα στερεό υπόβαθρο μηχανικής και μια εις βάθος κατανόηση της ανθρώπινης φυσιολογίας, ανατομίας και της βιολογίας πρέπει να είναι ένας επιτυχημένος μηχανικός βιοϊατρικής. Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για μέγιστη ευελιξία, επιτρέποντας στους φοιτητές να επιλέξουν μαθήματα που είναι πιο ενδιαφέρον. Στο κατώτερο και το ανώτερο έτος, οι μαθητές επιλέγουν τέσσερα "μαθήματα ακολουθία," δύο τεχνικά μαθήματα, καθώς και μια σειρά από πέντε μαθήματα γενικής παιδείας που πληρούν την απαίτηση του Πανεπιστημίου για μια προοπτική για την ηθική, την ιστορία, την αισθητική, την ολοκληρωμένη φιλελεύθερες και επαγγελματική εκπαίδευση, πολιτισμικές σπουδές, και των κοινωνικών και θέματα συμπεριφοράς. Οι μαθητές εκτίθενται με τις μεγάλες φυσιολογικές συστήματα κατά τη διάρκεια καθενός από τα τελευταία τέσσερα εξάμηνα μέσω εργαστηριακών εργασίας, μαθήματα, καθώς και μέσω της επιστέγασμα Senior Project σχεδιασμού.

Ευκαιρίες Καριέρας

Το πρόγραμμα Βιοϊατρικής Μηχανικής στο Western New England University έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές είτε για άμεση απασχόληση ή για εισαγωγή σε μεταπτυχιακές σπουδές ή ιατρική σχολή. Η ζήτηση για μηχανικούς βιοϊατρικής αυξάνεται, καθώς όλο και περισσότερο την τεχνολογία βρίσκει τον τρόπο του σε όλους τους κλάδους της ιατρικής. Δεδομένου ότι το πεδίο της βιοϊατρικής μηχανικής είναι τόσο ευρεία, πολλοί από τους αποφοίτους μας να επιλέξουν να ειδικεύονται τις γνώσεις τους σε μεταπτυχιακό ή επαγγελματική σχολή ακολουθώντας έναν MS, PhD, ή πτυχίο MD. Οι απόφοιτοί μας εργάζονται σε ιατρικά όργανα και τη βιομηχανία συσκευών, οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες βιοτεχνολογίας, ερευνητικές εγκαταστάσεις, και τα νοσοκομεία.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students.

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη