ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ AEGD + MASTERS

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που έχουν διδαχθεί σε επιλεγμένα προγράμματα προχωρημένης εκπαίδευσης στο Kornberg μπορούν να ολοκληρώσουν ταυτόχρονα το πρόγραμμα MS Oral Health Sciences. Αυτό περιλαμβάνει το διαπιστευμένο πρόγραμμα 2ετούς Προχωρημένης Εκπαίδευσης στη Γενική Οδοντιατρική (AEGD) της Επιτροπής για την Οδοντική Διαπίστευση (CODA).

Οι απαιτήσεις για το MSc περιλαμβάνουν πρόσθετες πιστώσεις μαθημάτων και ολοκλήρωση ενός αυτοκατευθυνόμενου πρωτότυπου ακαδημαϊκού ερευνητικού έργου, συστηματικής αναθεώρησης ή άλλης επιστημονικής εργασίας αποδεκτής από την Επιτροπή Μεταπτυχιακών Σπουδαστών.

Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς αυτό το πρόγραμμα θα αποκτήσουν ένα δίχρονο πιστοποιητικό Advanced Education in General Dentistry και ένα πτυχίο Master of Science (MSc) στις στοματικές επιστήμες της υγείας.

Οι στόχοι αυτού του προγράμματος θα επεκτείνουν τα θεμέλια των φοιτητών της κλινικής γνώσης και εμπειρίας, σε συνδυασμό με την κατανόηση της επιστημονικής μεθόδου σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

 • Ενεργήστε ως πάροχος πρωτοβάθμιας περίθαλψης για ασθενείς. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή έκτακτης και διεπιστημονικής ολοκληρωμένης στοματικής υγειονομικής περίθαλψης. παρέχοντας φροντίδα εστιασμένη στον ασθενή που συντονίζεται από τον ιατρό και κατευθύνει δραστηριότητες προώθησης της υγείας και πρόληψης ασθενειών.
 • Σχεδιάστε και παρέχετε πολυτομεακή στοματική υγειονομική περίθαλψη για μια μεγάλη ποικιλία ασθενών, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών με ειδικές ανάγκες. Αυτά τα άτομα με ειδικές ανάγκες περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, άτομα με αναπτυξιακή αναπηρία, σύνθετα ιατρικά προβλήματα και σημαντικούς φυσικούς περιορισμούς.
 • Διαχειριστείτε την παροχή στοματικής υγειονομικής περίθαλψης εφαρμόζοντας έννοιες της διαχείρισης ασθενούς και πρακτικής και βελτίωσης της ποιότητας που ανταποκρίνονται σε ένα δυναμικό περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης.
 • Λειτουργεί αποτελεσματικά και αποδοτικά σε διεπιστημονικές ομάδες υγειονομικής περίθαλψης.
 • Εφαρμόστε επιστημονικές αρχές στη μάθηση και την στοματική υγειονομική περίθαλψη. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση κριτικής σκέψης, αποδεικτικών στοιχείων ή κλινικών αποφάσεων βάσει αποτελεσμάτων και συστημάτων ανάκτησης πληροφοριών με βάση την τεχνολογία.
 • Χρησιμοποιήστε τις αξίες της επαγγελματικής ηθικής, της δια βίου μάθησης, της φροντίδας με επίκεντρο τον ασθενή, της προσαρμοστικότητας και της αποδοχής της πολιτιστικής ποικιλομορφίας στην επαγγελματική πρακτική.
 • Κατανοήστε τις στοματικές ανάγκες υγείας των κοινοτήτων και συμμετάσχετε στην κοινοτική υπηρεσία.
 • Προώθηση γνώσεων και κατανόησης στον επιστημονικό τομέα των στοματικών επιστημών υγείας.
 • Αναπτύξτε "κλινικούς μελετητές" στην οδοντιατρική προσφέροντας μια προσαρμοστική εκπαίδευση μεταπτυχιακού επιπέδου σε μια ποικιλία οδοντιατρικών κλάδων που εφαρμόζονται στην στοματική υγεία.
 • Προσφέρετε στους επαγγελματίες της στοματικής υγειονομικής περίθαλψης την ευκαιρία να αποκτήσουν μια βαθύτερη και πιο εστιασμένη κατανόηση των αντίστοιχων κλάδων τους.
 • Παροχή εκπαίδευσης και εμπειρίας σε μεταπτυχιακό επίπεδο στη ερευνητική μεθοδολογία και τεχνολογία για την καλύτερη πιστοποίηση των μαθητών για σταδιοδρομία σε ακαδημαϊκές ή / και βιομηχανικές δραστηριότητες στοματικής υγείας.
Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Mission The Kornberg School of Dentistry promotes health and wellness through the comprehensive education of diverse general and specialty dentists utilizing inter-professional collaboration; providin ... περαιτέρω

Mission The Kornberg School of Dentistry promotes health and wellness through the comprehensive education of diverse general and specialty dentists utilizing inter-professional collaboration; providing compassionate, comprehensive, patient-centered, evidence-based and outcome-driven oral health care; engaging in research and scholarly activities; and serving the community. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη