HEALTHCARESTUDIES.GR

Βρείτε 49 Εξ αποστάσεως εκμάθηση Διπλώματα

Τα άτομα που επιθυμούν να συμπληρώσουν τη σταδιοδρομία τους ή την εκπαίδευσή τους μπορούν να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα διπλωμάτων. Τα διπλώματα μπορούν να ενισχύσουν το σύνολο δεξιοτήτων και τα προσόντα των φοιτητών, προετοιμάζοντάς τους για μια συγκεκριμένη σταδιοδρομία. Αυτά τα προγράμματα συνήθως χρειάζονται μικρό χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθούν.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι ένας τρόπος για την επίτευξη της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας, συχνά σε ατομική βάση, για τους φοιτητές που δεν έχουν φυσική παρουσία στην πανεπιστημιούπολη.

Δίπλωμα Εξ αποστάσεως εκμάθηση

49 Τα αποτελέσματα σε Μεταπτυχιακό, Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση Filter

Κλινική έρευνα με τα φάρμακα που βασίζονται στην κάνναβη

Strauss-Levy & Co
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 μήνες Οκτώβριος 2019 Ισραήλ Ezor Tel Aviv +1 περισσότερα

Μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια κλινική δοκιμή που θα παράγει επαρκή κλινικά στοιχεία μέσω μιας κανονιστικής συμμόρφωσης, καλά σχεδιασμένης και υψηλής ποιότητας κλινικής δοκιμής.

Επαγγελματικό δίπλωμα στην κλινική ηγεσία (Online)

RCSI Institute of Leadership
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 9 μήνες Μάιος 2020 Ιρλανδία Dublin

Το Επαγγελματικό Δίπλωμα στην Κλινική Ηγεσία (Online) είναι ένα μοναδικό διεπιστημονικό μεταπτυχιακό εξειδικευμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο για έμπειρους επαγγελματίες υγείας που επιθυμούν να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες. Γνωρίστε τις άμεσες ανάγκες ανάπτυξης της ηγεσίας σας και αυτές της οργάνωσης υγειονομικής περίθαλψης με αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προάγει τη συνεργατική μάθηση μεταξύ των επαγγελματιών της πολυτομεακής υγειονομικής περίθαλψης.

PG Έλεγχος μόλυνσης με Dip

University of Essex Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 16 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Colchester

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμά μας στον Έλεγχο της Λοίμωξης είναι ένα προηγμένο προσόν που έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες υγείας με μια ολοκληρωμένη κατανόηση του ελέγχου και της πρόληψης των μολυσματικών ασθενειών στο νοσοκομείο, την κοινωνική φροντίδα και τις κοινοτικές ρυθμίσεις. Το μάθημα εξετάζει βασικούς τομείς όπως η μικροβιολογία, η ανοσολογία, η δημόσια υγεία και ο έλεγχος των μεταδοτικών ασθενειών.

Δίπλωμα PG στη διαχείριση και ηγεσία της υγειονομικής περίθαλψης - CIQ, Ηνωμένο Βασίλειο

Westford University College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 10 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah United Arab Emirates Online Νιγηρία Lagos Νότια Αφρική Cape Town Κουβέιτ Kuwait City Σαουδική Αραβία Riyadh Johannesburg Dammam Μπαχρέιν Bahrain Online Γκάνα Accra Καναδάς Toronto Dubai Canada Online Μαλαισία Malaysia Online Ιορδανία Amman Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +27 περισσότερα

Η ποιοτική υγειονομική περίθαλψη είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία ενός έθνους και είναι σημαντικό να έχουμε οργανισμούς που είναι πρόθυμοι να μετρήσουν τους εαυτούς τους ενάντια στα διεθνή πρότυπα. Τα μαθήματα αποσκοπούν στην παροχή επαγγελματιών στον τομέα της υγείας με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είναι αποτελεσματικός διαχειριστής στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, με κατανόηση του εξωτερικού πλαισίου εντός του οποίου λειτουργούν οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης, του τρόπου διαχείρισης τους και των αναλυτικών τεχνικών που μπορούν να εφαρμοστούν στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων στον τομέα της υγείας.

Ανατομικές Επιστήμες (Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Online Μάθηση)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 12 - 48 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Edinburgh

Αυτό το μεταπτυχιακό πιστοποιητικό και το δίπλωμα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους σπουδαστές που θέλουν να διερευνήσουν πτυχές της ανθρώπινης ανατομίας μέσω της ευελιξίας ενός προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης online.

Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Νοσηλευτική

James Cook University Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 16 μήνες Οκτώβριος 2019 Αυστραλία Australia Online

Το Online Graduate Diploma του νοσηλευτικού τμήματος του James Cook University θα σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και τις θεωρητικές γνώσεις για την εφαρμογή προηγμένων νοσηλευτικών εννοιών στο κλινικό περιβάλλον. Αυτό το διαδικτυακό μάθημα θα σας προετοιμάσει για να οδηγήσετε την νοσηλευτική πρακτική και να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματα των ασθενών σε νοσοκομειακό περιβάλλον.

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας

Southern Cross University (Online)
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 16 μήνες Νοέμβριος 2019 Αυστραλία Australia Online

Ενισχύστε την νοσηλευτική σας πρακτική με εξειδικευμένες δεξιότητες ψυχικής υγείας. Μελέτη ενός online μεταπτυχιακού μαθήματος νοσηλευτικής ψυχικής υγείας με τη διεθνώς αναγνωρισμένη Σχολή Υγείας και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Southern Cross University. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα της Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας θα ενισχύσει την κατανόησή σας για το πώς μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά σε άτομα που αντιμετωπίζουν μια σειρά από προκλήσεις ψυχικής υγείας.

Executive Diploma στη νοσηλευτική και ασθενή φροντίδα βοηθώντας

International Career Institute
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Νοσηλευτική & Ασθενών Φροντίδας Παροχή βοήθειας ανοίγει το δρόμο για ένα επάγγελμα που είναι πολύ ανταμείβοντας σε κάθε πτυχή. Θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να έχουν μια ικανοποιητική καριέρα σε αντάλλαγμα. Οι ακόλουθες ενότητες περιλαμβάνουν την πορεία:

6ο δίπλωμα στη διαχείριση της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες Αύγουστος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Η Υγεία και Κοινωνική Μέριμνα Διαχείρισης Δίπλωμα παρέχει μια διεξοδική γείωση στις βασικές έννοιες και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται στον τομέα της κοινωνικής φροντίδας της υγείας και και ευρεία αναγνώριση του από τους εργοδότες επιτρέπει την εξέλιξη άμεσα στην απασχόληση.

διδακτορικό στη φυσική ιατρική

The International College of Healing Arts - Colegio Internacional de las Artes de la Sanidad
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένες Πολιτείες Conroe +1 περισσότερα

Διδακτορικό στη Φυσική Ιατρική προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση για την πρόληψη των ασθενειών και των Φυσικών Ιατρικής ευεξίας general.Estudiar ρίξτε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση για την εκπαίδευση και την εργασία útil.Destinado προετοιμαστούν για την επίτευξη των στόχων της σταδιοδρομίας τους και να συμβάλουν στην παγκόσμια επέκταση φυσικά, υγιή και ολοκληρωμένη ιατρική ...

δίπλωμα φροντίδας

ALISON
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 10 - 12 ώρες Ιρλανδία Galway

Diploma in Caregiving έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την παροχή αποτελεσματικής φροντίδας σε έναν πελάτη σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης, ή μέλη της οικογένειας που μπορεί να χρειάζονται φροντίδα.

Δίπλωμα στην επικοινωνία υγείας και στη δημοσιογραφία ακριβείας

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 120 ώρες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ισπανία Spain Online +1 περισσότερα

Κατά τη διάρκεια του διπλώματος οι σπουδαστές θα διδάσκονται, μέσω θεωρίας και πρακτικής, τους καλύτερους πόρους και στρατηγικές για την επιτυχή αντιμετώπιση τόσο των καθημερινών όσο και των έκτακτων καταστάσεων στην επικοινωνία υγείας. Το μάθημα αυτό καλύπτει πτυχές όπως η δημιουργία μιας επικοινωνιακής στρατηγικής και ενός πρωτοκόλλου επικοινωνίας κρίσης, μέχρι την οργάνωση της επικοινωνίας ενός γεγονότος, καθώς και επισκέψεις σε ιδρύματα ή παρουσίαση προϊόντων υπηρεσιών.

πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - παραϊατρικά επαγγέλματα του τομέα της υγείας δίπλωμα

E-Careers
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες Αύγουστος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο Slough UK Online +1 περισσότερα

Η πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΤΕ) Δίπλωμα είναι ένα προσόν, που ισοδυναμεί με ένα επίπεδο, το οποίο επιτρέπει στους ανθρώπους να πάνε και να σπουδάσουν στο πανεπιστήμιο, όταν προηγουμένως δεν είχαν τα απαιτούμενα προσόντα που απαιτούνται για να το πράξει. Η πρόσβαση σε μαθήματα που είναι διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών θεμάτων και αναγνωρίζονται ευρέως από το Ηνωμένο Βασίλειο Πανεπιστήμια.

Εμπειρογνώμονας σε Dietoterapia Naturist. Φυτοθεραπεία ή Ortomolecular ειδικότητας. Τάξη / Online

ISMET - Formación en salud y terapias naturales
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 10 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ισπανία Barcelona Spain Online +2 περισσότερα

πανεπιστημιακό πρόγραμμα 29 πιστωτικές μονάδες ECTS ως εμπειρογνώμονας στον naturopathic ειδίκευση θεραπεία διατροφής στην Φυτοθεραπεία (βότανα) θεραπεία ή ορθομοριακής (συμπληρώματα διατροφής). Στη συνέχεια, μπορεί να επικυρώσει ο ίδιος πλοίαρχο σε naturopathy και parafarmacia (60 ECTS) και άλλα προγράμματα.

Δίπλωμα στη διατροφή

Shaw Academy
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 4 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Ιρλανδία Ireland Online

Πόσο υγιής είναι η διατροφή σας; Είστε μπερδεμένοι για το τι να φάτε; Θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους; Το πρόγραμμα διατροφής μας είναι ένας οδηγός 4 εβδομάδων που σας βοηθά να αλλάξετε ή να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας.