Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δημόσια Υγεία περιλαμβάνει μια σειρά από μαθήματα σχετικά με τις παγκόσμιες συνθήκες υγείας, την ανάλυση των συστημάτων υγείας, τις σχέσεις μεταξύ κοινωνικών συνθηκών και υγείας και τις μεθόδους που χρειάζεστε για τη διεξαγωγή δημόσιας υγείας. Το πρόγραμμα παρέχει στους επαγγελματίες της δημόσιας υγείας και στους ερευνητές τις δεξιότητες που απαιτούνται για να κατανοήσουν και τελικά να συμβάλουν στη βελτίωση και διατήρηση της κατάστασης της υγείας του πληθυσμού.

Από τη φύση της, η Δημόσια Υγεία είναι διεπιστημονική, βασιζόμενη στις κοινωνικές επιστήμες και την ιατρική, χρησιμοποιώντας ποιοτικές και ποσοτικές μεθόδους για τον εντοπισμό και την αξιολόγηση συγκεκριμένων κινδύνων για την υγεία πριν από το σχεδιασμό και την εφαρμογή αποτελεσματικών στρατηγικών για τη δημόσια υγεία. Παραδοσιακά, με βάση τα πεδία της μικροβιολογίας, της εντομολογίας, της παρασιτολογίας και της διαχείρισης και του ελέγχου των μολυσματικών ασθενειών, στον σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο αντιμετωπίζουμε συνεχώς νέες προκλήσεις για τη δημόσια υγεία που συνεπάγονται αιτιώδη συνάφεια και πρόληψη χρόνιων ασθενειών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το πρόγραμμα Μάστερ στη Δημόσια Υγεία (120 πιστωτικές μονάδες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης) αποτελείται συνήθως από τέσσερις διδακτικές ώρες (2 έτη), που αντιστοιχούν σε μαθήματα συνολικά 120 πιστώσεων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προϋποθέτει ότι το μισό έχει ολοκληρωθεί σε προγενέστερη ημερομηνία, πράγμα που σημαίνει ότι το πρόγραμμα αποτελείται από 60 πιστωτικές μονάδες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Για τους μη ευρωπαίους φοιτητές διατίθενται υποτροφίες.

Οι μελέτες πρέπει να χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό ανεξαρτησίας, ενεργό αναζήτηση γνώσεων, επίλυση προβλημάτων και κρίσιμες αναλύσεις και αξιολογήσεις με βάση μια επιστημονική προσέγγιση. Οι μέθοδοι εργασίας ποικίλλουν μεταξύ μεμονωμένων εργασιών μελέτης, ομαδικής εργασίας, σεμιναρίων και διαλέξεων. Ένας φοιτητής στο πρόγραμμα έχει, βεβαίως, εγγυημένη εγγραφή σε όλα τα μαθήματα του προγράμματος. Ορισμένα από τα μαθήματα βασίζονται μεταξύ τους και, κατά συνέπεια, πρέπει να λαμβάνονται με συγκεκριμένη σειρά. Τα προγράμματα σπουδών δηλώνουν τις προϋποθέσεις για κάθε μάθημα. Πρόκειται για ένα διεθνές πρόγραμμα με φοιτητές που προέρχονται από πολλές χώρες. Όλες οι διδασκαλίες γίνονται στα αγγλικά.

Ευκαιρίες καριέρας

Η ικανότητα που παρέχει αυτό το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε δημόσιους όσο και σε ιδιωτικούς οργανισμούς. Πολλοί απόφοιτοι θα εργαστούν στον δημόσιο τομέα σε τοπικούς και κρατικούς θεσμούς - από π.χ. νοσοκομεία μέχρι Υπουργείο Υγείας. Οι θέσεις μπορεί να είναι όπως π.χ. στρατηγικοί, αξιολογητές και αναλυτές. Οι απόφοιτοι που βρίσκουν θέσεις εργασίας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς μπορεί να εργάζονται π.χ. με την υπεράσπιση της υγείας, την πολιτική ή την έρευνα για οργανισμούς όπως ο Ερυθρός Σταυρός. Άλλοι απόφοιτοι θα πάνε στον ιδιωτικό τομέα που εργάζεται π.χ. για φαρμακευτικές εταιρείες ή για εταιρείες ασφάλισης υγείας. Μία μελλοντική πανεπιστημιακή σταδιοδρομία στην έρευνα είναι μια άλλη πορεία.

Βαθμός

Master of Science (120 μονάδες). Κύριο πεδίο σπουδών: Δημόσια υγεία

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποUmeå University Faculty of Medicine »

Τελευταία ενημέρωση November 8, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
148,400 SEK
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη