Δημόσιας Υγείας και Προώθησης της Υγείας MSc online

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Δημόσιας Υγείας και Προώθησης της Υγείας MSc online

Η προώθηση της δημόσιας υγείας και της υγείας του Brunel University London MSc έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους φιλόδοξους επαγγελματίες να αποκτήσουν προηγμένες δεξιότητες και ικανότητες στην προώθηση της δημόσιας υγείας και της υγείας. Το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει επίσης να αποκτήσετε μια πολυεπιστημονική προσέγγιση για την κατανόηση και επίλυση των σύγχρονων προκλήσεων δημόσιας υγείας και προώθησης της υγείας, παρέχοντας σας προηγμένες γνώσεις σε σχετικούς τομείς, όπως προώθηση της υγείας, παγκόσμια πολιτική δημόσιας υγείας, πολιτική, κοινωνιολογία, ψυχολογία και ερευνητικές δεξιότητες. Αυτό το πλήρως διαδικτυακό πρόγραμμα έχει μια ενεργή προσέγγιση μάθησης και καθοδήγησης από την έρευνα και σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσετε με τον Brunel από οπουδήποτε στον κόσμο.

BRUNEL ONLINE ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΜΙΚΗ COVID-19

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε εδώ στο Brunel ότι υπό την τρέχουσα πανδημία COVID-19, ως αφοσιωμένος πάροχος διαδικτυακής μάθησης, θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε τους πόρους και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να μελετήσετε επιτυχώς το διαδικτυακό σας πρόγραμμα. Όλες οι ημερομηνίες έναρξης για το 2020 προχωρούν όπως έχει προγραμματιστεί.

Σχετικά με το Brunel University London

Η «Διεθνής Προοπτική» του Brunel αναγνωρίζεται ως ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, ο οποίος τοποθετείται 34ος στην Παγκόσμια Πανεπιστημιακή Κατάταξη στην Ανώτερη Εκπαίδευση για το 2020. Πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν γίνει ηγέτες στον κόσμο της ακαδημίας δημόσιας υγείας και της επαγγελματικής πρακτικής, σε τομείς όπως η διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης, ο έλεγχος των μολυσματικών ασθενειών και η οικονομία της δημόσιας υγείας. Μελετώντας με τον Brunel, θα μάθετε μαζί με παθιασμένους ακαδημαϊκούς που έχουν δημιουργήσει ειδικούς στους τομείς τους. Είναι αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις ακαδημαϊκές και προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει επιτυχία στον πραγματικό κόσμο.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Μελέτη σε απευθείας σύνδεση

Μελέτες σε απευθείας σύνδεση σάς δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο μάστερ του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς να εγκαταλείψετε το σπίτι σας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να παρακολουθήσετε διαλέξεις στην πανεπιστημιούπολη, που σημαίνει ότι μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σε ώρες που εργάζονται για εσάς. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε πρόσβαση σε:

 • Συμμετοχή σε υλικά μελέτης: Οι πόροι σας θα περιλαμβάνουν διαλέξεις βίντεο, μελέτες περιπτώσεων, φόρουμ τάξεων και podcasts.
 • Υποστήριξη και καθοδήγηση: Ο ειδικός εκπαιδευτής του προγράμματος σας θα καθοδηγήσει την ακαδημαϊκή σας ανάπτυξη από την πρώτη μέρα.
 • Η εικονική πανεπιστημιούπολη σας: Μελετήστε από οποιαδήποτε τοποθεσία και δημιουργήστε συνδέσεις με ομοϊδεάτες επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.
 • Open Library: Οι φοιτητές Online θα έχουν πλήρη πρόσβαση στην εκτεταμένη ψηφιακή βιβλιοθήκη του Brunel για βιβλία, άρθρα και ηλεκτρονικούς πόρους.

Μελετώντας το πτυχίο σας στο διαδίκτυο, θα συμμετάσχετε σε ένα δίκτυο σπουδαστών και επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο, μαθαίνοντας και συνδέοντας για να εμπλουτίσουν τη ζωή τους, και λαμβάνοντας τα επόμενα θετικά βήματα για την ανταμοιβή των σταδιοδρομιών.

Οι σπουδαστές θα έχουν επίσης πρόσβαση στο Κέντρο Επαγγελματικής Ανάπτυξης του Brunel (PDC) . Το Κέντρο Επαγγελματικής Ανάπτυξης ενισχύει την απασχολησιμότητα των σπουδαστών βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτούνται για να ξεχωρίζουν στη διεθνή αγορά εργασίας και να προετοιμαστούν για μια καριέρα με επιπτώσεις.

Πρόσφατα ψηφίστηκε από τους φοιτητές ως την 5η καλύτερη υπηρεσία σταδιοδρομίας στη χώρα, το Κέντρο Επαγγελματικής Ανάπτυξης του Brunel έχει συγκεντρώσει σεβασμό για το έμπειρο προσωπικό του και εξαιρετική υποστήριξη καριέρας. Η ομάδα PDC του Brunel καθοδηγεί τους μαθητές μέσω των σταδίων ανάπτυξης και επίτευξης επαγγελματικών στόχων και βοηθάει στη συγγραφή αποτελεσματικών εφαρμογών και στην προετοιμασία των μαθητών για συνεντεύξεις. Κάθε χρόνο, η ομάδα συντονίζει εκθέσεις καριέρας και εκδηλώσεις που αφορούν συγκεκριμένους κλάδους για τους μαθητές να συναντώνται και να συνεργάζονται με πιθανούς εργοδότες στον επιλεγμένο τομέα τους.

Ενότητες

Όλες οι ενότητες αξίζουν 15 μονάδες

 • Οικονομικά της υγείας
 • Επιδημιολογία
 • Προαγωγή της υγείας
 • Πολιτική υγείας, πολιτική και κοινωνική δικαιοσύνη
 • Ερευνητικές μέθοδοι
 • Υγεία και κοινωνία
 • Εφαρμογή της αλλαγής στη δημόσια υγεία και την προαγωγή της υγείας
 • Ερευνητικό Έργο (60 μονάδες)

Μαθησιακά αποτελέσματα

Οι απόφοιτοι του ηλεκτρονικού MSc για τη Δημόσια Υγεία και την Προαγωγή της Υγείας:

 • Κατανοήστε το πεδίο και τη φύση της σύγχρονης δημόσιας υγείας και προαγωγής της υγείας σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.
 • Έχει επίγνωση των σημαντικών καθοριστικών παραγόντων της υγείας και της τεχνογνωσίας για την προώθηση της δημόσιας υγείας και της προαγωγής της υγείας κατά τρόπο που να αντιμετωπίζει τις κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες και να προάγει τις αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης.
 • Να έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες στην αντανακλαστική πρακτική, την έρευνα, την επικοινωνία, τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες και την ομαδική εργασία.
 • Κατανοήστε τις αρχές και την πολυπλοκότητα της χρήσης στοιχείων, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας, της ανάλυσης και της αξιολόγησης των πληροφοριών και της πολιτικής για την υγεία.
 • Αναγνωρίστε τα ηθικά, πολιτικά, κοινωνικά και πολιτισμικά διλήμματα που προκύπτουν στη δημόσια υγεία και στην προαγωγή της υγείας.

Public Health and Health Promotion MSc

Καριέρα Pathways

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού του μεταπτυχιακού μπορούν να εργαστούν σε ένα ευρύ φάσμα ανταμείβοντας και απαιτητικών ρόλων, για να έχουν πραγματικό θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Μερικά παραδείγματα των αποφοίτων θέσεων που μπορούν να επιλέξουν να εξερευνήσουν είναι:

 • Διευθυντής Ιατρικής
 • Περιβαλλοντικός επιστήμονας
 • Ειδικός βιοασφάλειας
 • Διαχειριστής Δημόσιας Υγείας
 • Επιδημιολόγος
 • Ειδικός υγείας παιδιών
 • Ειδικός στην Προαγωγή της Υγείας
 • Υπεύθυνος Πληροφορικής Υγείας

Προυποθέσεις εισόδου

 • Ένα πτυχίο Honours του Ηνωμένου Βασιλείου 2: 2 (ή υψηλότερο) ή ισοδύναμο διεθνώς αναγνωρισμένο προσόντα σε ένα θέμα όπως η προαγωγή της υγείας, η δημόσια υγεία, οι συμμαχικές αρχές υγείας, οι μελέτες στον τομέα της υγείας, οι κοινωνικές επιστήμες, οι βιοεπιστήμες, η αθλητική επιστήμη και η περιβαλλοντική υγεία.
 • IELTS: 6,5 (ελάχιστο 6 σε όλες τις περιοχές) Pearson: 58 (51 σε όλα τα subscores) ή ισοδύναμο.

Διάρκεια

1 έτος πλήρους απασχόλησης, 2 έτη μερικής απασχόλησης

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Brunel University London, named after Britain’s influential engineer Isambard Kingdom Brunel, has consistently delivered academic excellence since opening its doors in 1966. In its more than 50 years ... περαιτέρω

Brunel University London, named after Britain’s influential engineer Isambard Kingdom Brunel, has consistently delivered academic excellence since opening its doors in 1966. In its more than 50 years of educational instruction, the university has received several distinctions and is currently named 34th in the world for international outlook (Times Higher Education World University Rankings 2020). Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Uxbridge , Λονδίνο + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη