Διδάκτορας της Εκπαίδευσης στα Επαγγέλματα Υγείας (EdD)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το 100% online πρόγραμμα επικεντρώνεται ειδικά στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών επαγγελμάτων υγείας. Μοναδικό στην κατηγορία του, αυτό το online πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες κλινικούς ιατρούς, εκπαιδευτικούς υγειονομικής περίθαλψης, ηγέτες και διευθυντές που επιθυμούν να συνεχίσουν το πάθος τους για διδασκαλία.

  • Πρόεδρος: Erin Breitenbach, PhD
  • Πιστωτικές μονάδες: 55
  • Κόστος / πίστωση: $ 671
  • Συνολικό κόστος: 36.905 δολάρια
  • Μήκος: 3 έτη κατά μέσο όρο (μέγιστο 7 ετών)

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα γιατρούς της εκπαίδευσης στον τομέα της υγείας (EdD) στο AT Still University (ATSU) επικεντρώνεται ειδικά στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών επαγγελμάτων υγείας. Μοναδική στην κατηγορία του, αυτό το online πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική διδασκαλία με βάση την εμπειρία και όχι διδακτική έρευνα. Αυτό το διάσημο πτυχίο για τα επαγγέλματα υγείας σχεδιάστηκε για να ασκεί κλινικούς ιατρούς, εκπαιδευτικούς υγειονομικής περίθαλψης, ηγέτες και διευθυντές που επιθυμούν να συνεχίσουν το πάθος τους για διδασκαλία.

Με το επίκεντρο της υγειονομικής περίθαλψης του έθνους να μετατοπίζεται προς την προληπτική φροντίδα και την εκπαίδευση, υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για ειδικευμένους εκπαιδευτικούς υγείας που οι αποφοίτοι της ATSU μπορούν να βοηθήσουν στην πλήρωση, με την αύξηση να προβλέπεται να αυξηθεί κατά 21% έως το 2020, σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας.

Μέσω του College of Graduate Health Studies της ATSU (ATSU-CGHS), το EdD in Health Professions είναι ένα 55 πρόγραμμα πίστωσης που είναι 100% σε απευθείας σύνδεση. Δεν απαιτείται κατοικία, εξοικονομώντας χρόνο και έξοδα ταξιδιού. Αυτό το online πρόγραμμα πτυχίου υγείας είναι μια πραγματική αξία, προσφέροντας ένα μοντέλο οποτεδήποτε / οπουδήποτε που απαλλάσσει τους μαθητές να εργάζονται με τον ιδανικό ρυθμό γι 'αυτούς, από τουλάχιστον ένα μάθημα ανά θητεία.

Θέτοντας τους σπουδαστές για την ανώτερη επαγγελματική επιτυχία, το πρόγραμμα σπουδών της υγειονομικής περίθαλψης επικεντρώνεται στη διδασκαλία των επαγγελματιών υγείας πώς να εκπαιδεύσουν τους άλλους για τους μεμονωμένους ρόλους και τις ευθύνες τους στο πλαίσιο της παροχής υγειονομικής περίθαλψης. Μοιράζοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τους άλλους, οι απόφοιτοι με αυτόν τον άκρως σεβαστό βαθμό εκπαίδευσης στον τομέα της υγείας υπερέχουν ως ηγέτες στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα της εκπαίδευσης των επαγγελμάτων υγείας.

Η διεξοδική διαδικασία του προγράμματος για τη διδακτορική έρευνα (DRP) παρέχει στους φοιτητές ένα χειρόγραφο που μπορεί να υποβληθεί σε ένα επιστημονικό περιοδικό για δημοσίευση μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος. Το πρόγραμμα DRP δίνει στους σπουδαστές ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη δικτύωση και τη δυνατότητα δημοσίευσης, χάρη στην υποστήριξη και καθοδήγηση των διδασκόντων.

Αυτός ο διαδικτυακός τίτλος εκπαίδευσης για την υγεία παρέχει ανεκτίμητη ευελιξία με επιμελή υποστήριξη και καθοδήγηση για την προαγωγή της σταδιοδρομίας σας χωρίς διακοπή, διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία με την εργασία και την οικογένεια - υποστήριξη που περιλαμβάνει άμεση πρόσβαση στην καρέκλα του προγράμματος.

Το πρόγραμμα σπουδών ATSU-CGHS και η μεθοδολογία διδασκαλίας είναι μοναδικά, διαμορφωμένα από ένα αφιερωμένο πανεπιστήμιο επιστημών για την υγεία, το οποίο εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια αφιέρωσε την αποστολή του στη διδασκαλία, την εμπνευσμένη και την υποστήριξη των επαγγελματιών υγείας στην πρακτική τους.

Αυτή η αφοσίωση εμπνέεται σε όλα τα έξι αριστοκρατικά σχολεία της ATSU: ένα κολλέγιο μεταπτυχιακών σπουδών υγείας, δύο ιατρικές σχολές, δύο οδοντιατρικές σχολές και μια σχολή επιστημών υγείας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς αυτό το πρόγραμμα σπουδών κάνει τη διαφορά να βοηθά τους μαθητές να προωθήσουν τις γνώσεις τους και να εμβαθύνουν τον αντίκτυπό τους στον κόσμο.

Σχολή

Η σχολή και το προσωπικό της ATSU-CGHS είναι αφοσιωμένοι στην επιτυχία κάθε φοιτητή για τα επαγγέλματα στον τομέα της υγείας. Όλοι οι εκπαιδευτές του ATSU-CGHS κατέχουν πτυχία διδακτορικού διπλώματος με ποικίλες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές γνώσεις στην εκπαίδευση, τη δημόσια υγεία και την εκπαίδευση για την υγεία.

Οι ακαδημαϊκοί τομείς ενδιαφέροντός τους περιλαμβάνουν το πρόγραμμα σπουδών και την εκπαίδευση, την εκπαίδευση ενηλίκων, την εκπαίδευση των επαγγελμάτων υγείας, την υγειονομική παιδεία, την υγεία της κοινότητας, την υγεία, την υγεία των παιδιών και των εφήβων, την αγροτική υγεία, την περιβαλλοντική υγεία, την παρασιτολογία, τη μικροβιολογία, την επιδημιολογία, αξιολόγηση του προγράμματος, επαγγελματική εκπαίδευση εκπαιδευτών υγείας, συμμαχική εκπαίδευση για την υγεία και την υγεία, επιστήμη της διαδικτυακής μάθησης και καινοτόμες μεθοδολογίες διδασκαλίας.

Προσφέροντας μια προκλητική εκπαιδευτική εμπειρία, το πρόγραμμα Doctor of Education in Health Professions επιτρέπει την επαγγελματική και πνευματική πρόοδο με τους πόρους που σας υποστηρίζουν καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες φοιτητών, όπως παροχή συμβουλών, διδασκαλία, τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες σταδιοδρομίας.

Καρέκλα

Η Dr. Erin Breitenbach είναι Πρόεδρος του Προγράμματος Αγωγής Υγείας στο Κολλέγιο Μεταπτυχιακών Μελετών Υγείας του ATSU. Έχει πτυχίο Κινησιολογίας (1991), πτυχίο Αγωγής Υγείας (1996) και Ph.D. (1998) στην εκπαίδευση υγείας από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ώστιν. Μετά από αρκετά χρόνια διεξαγωγής έρευνας για την εκπαίδευση στον τομέα της υγείας, ο Δρ Breitenbach πέρασε το χρόνο της κλινικής έρευνας στον τομέα της ογκολογίας πριν επιστρέψει στην εκπαίδευση για την υγεία ως εκπαιδευτής δημόσιας υγείας για την ATSU.

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του Dr. Breitenbach περιλαμβάνουν τον προσυμπτωματικό έλεγχο του καρκίνου στις ισπανόφωνες γυναίκες, τις διατροφικές συμπεριφορές των σχολείων και την ανάπτυξη συμπράξεων συνεργασίας μεταξύ ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κρατικών φορέων και τοπικών σχολικών περιοχών για τη βελτίωση της ολοκληρωμένης σχολικής εκπαίδευσης για την υγεία.

Διδακτέα ύλη

Οι σπουδαστές στο πρόγραμμα EdD του ATSU στον τομέα των επαγγελμάτων υγείας είναι εξουσιοδοτημένοι με το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί για τη συνάφεια και τον άμεσο αντίκτυπο στον κλάδο. Ο σχεδιασμός του προγράμματος σπουδών είναι βασισμένος στο πλαίσιο και καθοδηγείται από την αποστολή.

Τα μαθήματα ειδίκευσης στον τομέα της υγείας πραγματοποιούνται μέσω εικονικών μεθόδων διδασκαλίας, όπως διαδικτυακή διδασκαλία, διαδηλώσεις βίντεο, κατευθυνόμενες αναγνώσεις και ηλεκτρονικές συζητήσεις και ηλεκτρονικές συζητήσεις με τη σχολή. Η μάθηση των μαθητών παρακολουθείται μέσω αυθεντικών ενσωματωμένων αξιολογήσεων.

Το πρόγραμμα σπουδών συμπληρώνει την αποστολή του ATSU, ενθαρρύνοντας τις εκλογικές περιφέρειες του να γίνουν ηγέτες στη βελτίωση της κοινοτικής υγείας και ευεξίας με πλήρη εκτίμηση του συνόλου του ατόμου, βοηθώντας ταυτόχρονα να δημιουργήσει τους καλύτερους εκπαιδευτικούς των επαγγελμάτων υγείας στον κόσμο.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα σπουδών και τις επιλογές μαθημάτων στην ιστοσελίδα μας.

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι φοιτητές EdD στην υγειονομική περίθαλψη επιλέγονται από μια επιτροπή εισδοχής που εξετάζει τις συνολικές ιδιότητες του αιτούντα μέσα από το περιεχόμενο της αίτησης, το ακαδημαϊκό αρχείο, την προηγούμενη εμπειρία και τα προσωπικά κίνητρα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν επίσημο αντίγραφό τους από το φορέα που χορηγεί το πτυχίο που εκδίδει τα ακόλουθα προσόντα:

  • Ένα διαπιστευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα από πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο από το Συμβούλιο για τη διαπίστευση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
    • Οι υποψήφιοι που αποφοίτησαν από πανεπιστήμιο εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ενδέχεται να χρειαστεί να αξιολογήσουν την ισοτιμία βαθμού.
  • Ελάχιστο Αθροιστικό Μέσος Όρος Βαθμού 2,5 (σε κλίμακα 4,0) στο ίδρυμα ειδικού βαθμού.

Για τους φοιτητές που χρησιμοποιούν τα πλεονεκτήματα VA, απαιτούνται μεταγραφές για όλα τα ιδρύματα που παρακολουθούνται.

Οι υποψήφιοι που έχουν αποφοιτήσει από πανεπιστήμιο εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ενδέχεται να χρειαστούν αξιολόγηση βαθμού ισοτιμίας.

Εάν τα αγγλικά ΔΕΝ είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα πρέπει να επιδείξετε την επάρκεια στα αγγλικά όταν υποβάλλετε αίτηση στην ΑΤΜ Still University's College of Graduate Health Studies μέσω εξετάσεων TOEFL.

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

A.T. Still University (ATSU) is the founding institution of osteopathic healthcare, established in 1892 by Andrew Taylor Still. As a leading health sciences university, ATSU is comprised of two campus ... περαιτέρω

A.T. Still University (ATSU) is the founding institution of osteopathic healthcare, established in 1892 by Andrew Taylor Still. As a leading health sciences university, ATSU is comprised of two campuses (Kirksville, Mo., and Mesa, Ariz.) on more than 200 acres with six prestigious schools. Learning environments include residential and online healthcare related graduate degrees as well as community-based partnerships worldwide. ATSU has more than 700 employees dedicated to its not-for-profit mission and an average annual enrollment of over 3,100 students from 35 countries. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη