Διδάκτωρ Νοσηλευτικής Πρακτικής: Οικογενειακή Νοσηλεύτρια

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Η Σχολή των Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας προσφέρει ένα πτυχίο γιατρού Νοσηλευτικής Πρακτικής με μια ποικιλία επιλογών τροχιάς που παρέχουν μοναδικές ευκαιρίες για διεπαγγελματική συνεργασία.

Ο γιατρός του Νοσηλευτικής Πρακτικής (DNP), προετοιμάζει τις εγγεγραμμένες νοσοκόμες (RNs) να αναλάβουν μεγαλύτερους ρόλους ηγεσίας. Το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει τη νοσηλευτική, τις επιχειρήσεις, την πληροφορική και τα μαθήματα διοίκησης υγειονομικής περίθαλψης με προηγμένη πρακτική σε κλινικές ρυθμίσεις. Οι απόφοιτοι εντάσσονται στο εργατικό δυναμικό με τις δεξιότητες για τη βελτίωση των μοντέλων παροχής υγειονομικής περίθαλψης, την αξιολόγηση των κλινικών αποτελεσμάτων, τον εντοπισμό και τη διαχείριση των αναγκών σε υγειονομική περίθαλψη διαφόρων πληθυσμών και τη χρήση τεχνολογίας και πληροφοριών για τη μετατροπή του πεδίου.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι αυστηρό και δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν έκθεση σε διάφορες προοπτικές, να βυθιστούν στη θεωρία και την έρευνα και να αποκτήσουν μια κριτική αντίληψη των θεμάτων επαγγελματικής πρακτικής.


DNP Σχέδια Μελέτης

Το πρόγραμμα Doctor of Nursing Practice (DNP) προσφέρει στους εγγεγραμμένους νοσοκόμους (RN) μια σειρά σχεδίων μελέτης. Υπάρχουν (5) σχέδια μελέτης διαθέσιμα για να ακολουθήσετε το DNP σας. Οι προετοιμασμένοι νοσηλευτές του πανεπιστημίου μπορούν να επιλέξουν να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης του DNP. Οι επιλογές περιγράφονται παρακάτω.


Λεπτομέρειες προγράμματος

Το πρόγραμμα DNP μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 4,5 χρόνια για να ολοκληρωθεί ανάλογα με το πρόγραμμα του προγράμματος και το τρέχον επίπεδο σπουδών.


Οι σπουδαστές θα μπορούν να παρακολουθήσουν το πτυχίο τους χωρίς να χρειάζεται να θέσουν την επαγγελματική τους ζωή σε αναμονή. Οι επιλογές παράδοσης μαθημάτων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το πρόγραμμα DNP.

 • Executive Leadership: Οι φοιτητές συναντιούνται δύο φορές ένα εξάμηνο για τρεις ημέρες σε μια εντατική μορφή συνάντησης σε ένα boutique ξενοδοχείο στο Σαν Φρανσίσκο.
 • Ηγεσία για την Υγεία του Πληθυσμού: Τα μαθήματα παρέχονται μέσω ενός υβριδικού μοντέλου - μια προσέγγιση που περιλαμβάνει τόσο τη διδασκαλία στο πρόσωπο όσο και την εξ αποστάσεως μάθηση. Οι φοιτητές θα πρέπει να παρακολουθήσουν έναν μονοήμερο προσανατολισμό προγράμματος στην πανεπιστημιούπολη. Μετά το προσανατολισμό, οι φοιτητές συναντώνται δύο φορές κάθε εξάμηνο για μια σύγχρονη τάξη, με την επιλογή να την παρακολουθήσουν είτε αυτοπροσώπως είτε με τηλεδιάσκεψη. Η ηλεκτρονική μάθηση θα συμπληρώσει τις δύο συνεδρίες σύγχρονης τάξης για τη διάρκεια του προγράμματος.
 • Οικογενειακή νοσηλευτή DNP


Αδεια

Η εισαγωγή στο πρόγραμμα βασίζεται σε μια συνολική εκτίμηση της ικανότητας του αιτούντος να διδαχθεί σε διδακτορικό επίπεδο, όπως αποδεικνύεται από τα ακόλουθα:

 • Απολυτήριο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα από αναγνωρισμένο ίδρυμα
 • 3.0 προπτυχιακό ΣΔΣ (σε κλίμακα βαθμολόγησης 4.0)
 • Καλιφόρνια άδεια RN
 • Μια γραπτή δήλωση στόχου που περιγράφει το λόγο σας για την άσκηση ενός γιατρών νοσηλευτικής πρακτικής
 • Τρεις (3) συστατικές επιστολές
 • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 • Αντίγραφο των επίσημων μεταγραφών από όλα τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια που παρακολουθήθηκαν
 • Ένα συμπληρωμένο έντυπο αίτησης και τέλος

Διεθνείς Μεταπτυχιακοί Φοιτητές

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global persp ... περαιτέρω

The School of Nursing and Health Professions follows the University of San Francisco’s mission to provide a liberal arts education rooted in the Jesuit tradition of diversity, justice and global perspectives. Διαβάστε Λιγότερα
Σαν Φρανσίσκο , Σαν Φρανσίσκο + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη