Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ανάπτυξη πρωτοπόρων μελετητών

Η ολοκληρωμένη φαρμακευτική ιατρική είναι η επιστημονική πειθαρχία που ασχολείται με την ανακάλυψη, ανάπτυξη, διαμόρφωση, παράδοση, φαρμακολογική και τοξικολογική αξιολόγηση, καταγραφή και επιστημονική παρακολούθηση οντοτήτων φαρμάκων προς όφελος της δημόσιας υγείας.

Πρόγραμμα Διδακτορικού Φιλοσοφίας (Ph.D.)

Το Ph.D. πτυχίο ολοκληρωμένης φαρμακευτικής ιατρικής στο NEOMED απαιτεί συνολικά 90 ώρες πίστωσης. Όλοι οι διδακτορικοί φοιτητές στο πρόγραμμα θα πρέπει να ολοκληρώσουν 45 ώρες διδακτικής μελέτης (16 ώρες μαθήματος και 29 ώρες μαθήματα που υποστηρίζουν τον τομέα της έρευνας), 30 ώρες έρευνας και 15 ώρες διδακτορικής εργασίας, με αποκορύφωμα γραπτή διατριβή και διατριβή διατριβής.

MD / Ph.D.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν διπλό πτυχίο λαμβάνουν τα μαθήματα Μετάβαση στην Φαρμακευτική Ιατρική αντί του προγράμματος σπουδών που απαιτείται για την άμεση είσοδο. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Φαρμακευτικής Ιατρικής μεταφέρει τον επαγγελματικό φοιτητή από ένα περιβάλλον διδασκαλίας κυρίως σε διδακτικό περιβάλλον σε ένα που είναι επίλυση προβλημάτων με οδηγίες από μέλη της μεταπτυχιακής σχολής. Υπάρχουν δύο, δύο ώρες διδασκαλίας εβδομαδιαίως για το εξάμηνο 16 εβδομάδων. Το μάθημα δίνει έμφαση σε θέματα όπως η ανακάλυψη και ανάπτυξη φαρμάκων, η παράδοση φαρμάκων και η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων, ακολουθούμενη από δύο εβδομάδες ολοκλήρωσης και αξιολόγησης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποNortheast Ohio Medical University- College of Graduate Studies »

Τελευταία ενημέρωση March 14, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Άλλη