Διδακτορικό Φαρμακείο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αποστολή

Η αποστολή του CSU-COP είναι η ανάπτυξη φοιτητών και ακαδημαϊκών επιστημόνων που θα επηρεάσουν τις ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης των ανθρώπων στην περιοχή, το κράτος και το έθνος. Το κολέγιο παρέχει μια ισχυρή βάση στη γνώση, την ενσωμάτωση και την εφαρμογή των βιοϊατρικών, φαρμακευτικών, κοινωνικών / συμπεριφορικών / διοικητικών και κλινικών επιστημών για να μετατρέψει τους μαθητές σε επαγγελματίες που είναι αφοσιωμένοι στην ανθρωπιστική υπηρεσία, ικανά να παρέχουν φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή και καινοτόμοι ηγέτες στην προώθηση του επαγγέλματος φαρμακείου. Το Κολέγιο αγκαλιάζει την αποστολή του Πανεπιστημίου να εκπαιδεύσει άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα για να βελτιώσει την πολιτιστικά ικανή φροντίδα και να μειώσει τις ανισότητες στην υγειονομική περίθαλψη.

144130_CSU12Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

Καλύτερες στιγμές

  • Βαθμολογήθηκε 1ος στα μεσοδυτικά για εγγραφές μειοψηφίας διδακτορικού φαρμακείου.
  • Βαθμολογήθηκε 8η για τις υποεκπροσωπούμενες μειονοτικές εγγραφές σε προγράμματα διδακτορικού φαρμακείου (American Association of Colleges of Pharmacy. Φθινόπωρο 2019 Υποεκπροσωπούμενες εγγραφές μειονοτήτων στο Doctor of Pharmacy ως τα πρώτα επαγγελματικά προγράμματα σπουδών ανά σχολείο) ·
  • Μεγάλη εστίαση στην ποικιλομορφία και την ένταξη ·
  • Νέο πρόγραμμα σπουδών ξεκίνησε το 2020 για να ευθυγραμμιστεί με τις ικανότητες του NAPLEX (εξετάσεις αδειοδότησης).
  • Μικρά μεγέθη κατηγορίας;
  • Μεγάλη παρουσία στον περιορισμό των ανισοτήτων στην υγειονομική περίθαλψη στην τοπική, πολιτειακή και εθνική κοινότητα.
  • Οι διεπαγγελματικές εμπειρίες και οι κλινικές εμπειρίες στα νοσοκομεία της περιοχής αξιολόγησαν μερικά από τα καλύτερα της χώρας.
  • Διεθνή ταξίδια αποστολής.

144123_CSU1Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

Φοιτητική μαρτυρία

Η επιλογή μιας σχολής φαρμακείου είναι μια δύσκολη εμπειρία. Για μένα, έλαβα υπόψη πολλούς παράγοντες κατά τη λήψη της απόφασής μου, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών κόστους, τοποθεσίας και προγράμματος. Τελικά, επέλεξα να παρακολουθήσω το CSU-COP, καθώς η συνέντευξή μου εδώ άφησε μια διαρκή εντύπωση για μένα που κανένα άλλο σχολείο δεν είχε προσφέρει. Εδώ στο CSU, ένιωσα πολύ πιο ευπρόσδεκτη. καθώς η κοινότητα στο CSU-COP ήταν ευπαρουσίαστη και πραγματικά πρόθυμη να με έχει εκεί.

Ως σημερινός μαθητής, έχω μάθει και μεγάλωσε με τρόπους που δεν προέβλεψα πριν ξεκινήσω αυτό το διδακτικό ταξίδι. Το CSU-COP μου προσέφερε ένα πολύ συγκεντρωτικό, εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών με μια ισχυρή, φιλική ανταγωνιστική ομάδα που με ωθεί να είμαι υπέροχος κάθε μέρα. Το να είμαι φοιτητής στο CSU-COP μου έδωσε την ευκαιρία να επεκτείνω τις γνώσεις μου όσον αφορά το φαρμακείο και έχω αποκτήσει ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης στον εαυτό μου, καθώς και ένα σύνολο κλινικών δεξιοτήτων που με υποστηρίζει στο να είμαι επιτυχημένος μαθητής φαρμακοποιός, και ελπίζουμε ότι ένας ακόμη καλύτερος φαρμακοποιός μια μέρα σύντομα.

Alexandra Gurrola, Τρέχουσα φοιτητής P3.

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The College of Pharmacy's mission is the development of student & faculty scholars who will impact the health care needs of people in the region, state, and nation.

The College of Pharmacy's mission is the development of student & faculty scholars who will impact the health care needs of people in the region, state, and nation. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη