Διδακτορικό Φυσικοθεραπείας (Προ-εγγραφή)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο γιατρός της φυσιοθεραπείας (Pre-Registration) (DPT) είναι ένα πλήρες πρόγραμμα που παραδίδεται με τη χρήση καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας για την υποβοήθηση και την ευθυγράμμιση της εκμάθησης. Αυτό το πρόγραμμα οδηγεί σε προσόντα ως φυσιοθεραπευτής, που μπορεί να υποβάλει αίτηση για εγγραφή στο HCPC ως φυσιοθεραπευτής. Οι ενότητες παρέχονται από έμπειρους δασκάλους, ερευνητές και προσκεκλημένους ακαδημαϊκούς και κλινικούς λέκτορες οι οποίοι είναι ειδικοί στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης τους.

Οι στενοί δεσμοί μας με κλινικούς / εξειδικευμένους επαγγελματίες επιτρέπουν στους μαθητές μας να έχουν πρόσβαση στο πιο σύγχρονο κλινικό υλικό, έρευνα και επαγγελματική εμπειρία στο πλαίσιο των πανεπιστημιακών και πρακτικών ρυθμίσεων.

Το DPT είναι η πρακτική και η έρευνα οδήγησε και το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παράγει αποφοίτους που είναι εξοπλισμένοι για να ανταποκριθούν στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες και προκλήσεις της υγείας

Τι θα μελετήσετε

Ο γενικός στόχος αυτού του προγράμματος είναι η ανάπτυξη αναλυτικών, αξιολογήσιμων, δημιουργικών και εξειδικευμένων Φυσικοθεραπευτών με επιχειρηματική νοοτροπία που ανταποκρίνονται στις επαγγελματικές, κοινωνικές και πολιτιστικές αλλαγές. Οι απόφοιτοι των διδακτορικών διατριβών θα είναι πεπειραμένοι, μεταμορφωτικοί, υπεύθυνοι και συναισθηματικοί επαγγελματίες, ηγέτες και παγκόσμιοι πολίτες, ικανά να εφαρμόσουν αποδεδειγμένες πρακτικές στο πλαίσιο των δημόσιων και ιδιωτικών υπηρεσιών, να εξελίσσουν αποτελεσματικά και να επηρεάσουν καινοτόμους τοπικούς, εθνικούς ή παγκόσμιους τομείς πρακτικής και έρευνας.

Οι σπουδαστές αναλαμβάνουν πάνω από 1000 ώρες κλινικής εκπαίδευσης σε μια σειρά πρακτικών ρυθμίσεων, η οποία περιλαμβάνει μια επιλογή επιλογής. Οι ενότητες διδακτορικού επιπέδου θα περιλαμβάνουν προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη στο πλαίσιο της φυσικοθεραπευτικής πρακτικής και της έρευνας. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν δύο καινοτόμα ερευνητικά έργα.

Οι υποψήφιοι στο πρόγραμμα θα έχουν επιτύχει μια ΣΔΣ μεγαλύτερη ή ίση με 3, συνήθως σε ένα επιστημονικό θέμα που σχετίζεται με τη φυσιοθεραπεία. Το προπτυχιακό δίπλωμα πρέπει να περιέχει σημαντικό όγκο ανθρώπινης φυσιολογίας και η εμπειρία της διεργασίας έρευνας είναι απαραίτητη.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν κατανοήσει τον ρόλο της φυσικοθεραπευτικής πρακτικής και της έρευνας στο πλαίσιο της τρέχουσας ατζέντας για την υγεία και την ευημερία. Οι σχετικές επισκέψεις σε κλινικές τοποθεσίες, η εθελοντική εργασία ή η μερική απασχόληση σε έναν τομέα όπου παρατηρείται η επίδραση της αναπηρίας είναι επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες. Οι σπουδαστές πρέπει να διατυπώσουν σαφώς τα κίνητρά τους για την εφαρμογή του προγράμματος DPT.

Προυποθέσεις εισόδου

Τυπικές απαιτήσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι θα έχουν συνήθως ένα πρώτο ή δεύτερο ανώτατο πτυχίο Honors σε επιστημονική πειθαρχία που σχετίζεται με τη φυσιοθεραπεία. Περιοχές όπως η φυσιολογία, η ανθρώπινη βιολογία, η βιοχημεία, η αθλητική επιστήμη / ιατρική είναι υποδείγματα. Το πτυχίο Honors πρέπει να περιείχε ένα σημαντικό στοιχείο της ανθρώπινης φυσιολογίας στο πρόγραμμα σπουδών του.

Η εμπειρία της διεργασίας έρευνας είναι απαραίτητη. Οι σπουδαστές πρέπει να διατυπώσουν σαφώς τα κίνητρά τους για την εφαρμογή του προγράμματος DPT.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να δικαιούστε να εισέλθετε σε αυτό το μάθημα μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

αγγλική γλώσσα

Ακαδημαϊκό αποτέλεσμα IELTS 7,0 (ή ισοδύναμο) χωρίς στοιχείο κάτω του 6,5.

Πρόσθετες απαιτήσεις

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ικανότητα να πληρούνται τα παραπάνω κριτήρια δεν εγγυάται μια θέση στο Πρόγραμμα. Οι υποψήφιοι φοιτητές ολοκληρώνουν το μεταπτυχιακό έντυπο αίτησης του Πανεπιστημίου το οποίο πηγαίνει στις κεντρικές εισαγωγές. Κεντρικές αιτήσεις συμμετοχής οθόνης με βάση τα κριτήρια αποδοχής.

Οι αιτήσεις διαβιβάζονται στην ομάδα εισαγωγής για το πρόγραμμα γιατρού φυσιοθεραπείας (Προ-εγγραφή). Όλες οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ελέγχονται από την ομάδα εισαγωγής. Η σύντομη λίστα βασίζεται στα εκπαιδευτικά προσόντα των αποφοίτων, στις ακαδημαϊκές αναφορές και στις προσωπικές τους δηλώσεις.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • ΕΕ: £ 5500
  • Διεθνές: £ 12600

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ερωτηθέντων των φοιτητών.

Ισότητα και ποικιλομορφία

Η Σχολή Επιστημών Υγείας και Ζωής, σύμφωνα με την Πολιτική Αξιοπρέπειας στην Πολιτική Εργασίας και Σπουδών του Glasgow Caledonian University, δεσμεύεται να προάγει την ποιότητα, την ποικιλομορφία και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις χωρίς διακρίσεις και πρακτικές διακρίσεων για τους φοιτητές και το προσωπικό της.

Επιδιώκει να εξασφαλίσει ότι οι άνθρωποι τυγχάνουν ίσης μεταχείρισης ανεξάρτητα από το φύλο, την οικογενειακή κατάσταση, την αλλαγή φύλου, τη φυλή, το χρώμα, την εθνική ή εθνική καταγωγή, το οικονομικό υπόβαθρο, την εθνικότητα, την αναπηρία, τη θρησκεία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία ή άλλη ακατάλληλη διάκριση.

Η Σχολή προσπαθεί να διασφαλίσει ότι κανένας υποψήφιος για σπουδές ή σπουδαστής δεν θα είναι σε μειονεκτική θέση ή θα υφίσταται διάκριση παράνομα και ότι όλα θα αντιμετωπίζονται με βάση τα σχετικά πλεονεκτήματα και ικανότητές τους.

Ο Κώδικας Πρακτικής του Πανεπιστημίου για τους φοιτητές με αναπηρίες ακολουθεί ένα Κοινωνικό Μοντέλο Αναπηρίας. Οι αιτήσεις από υποψήφιους με ειδικές ανάγκες ή συγκεκριμένες μαθησιακές δυσκολίες αξιολογούνται χρησιμοποιώντας τα ίδια κριτήρια που ισχύουν για όλους τους υποψήφιους φοιτητές. Δείτε την πολιτική αποδοχής.

Οι υποψήφιοι φοιτητές με αναπηρίες ενθαρρύνονται να δηλώσουν την αναπηρία τους στην αίτηση υποψηφιότητάς τους προκειμένου να μπορέσουν να αρχίσουν συζητήσεις σχετικά με τις απαιτήσεις και να διατεθούν πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες στο Πανεπιστήμιο.

Η Σχολή εξετάζει πλήρως κατά πόσον μπορούν να γίνουν εύλογες προσαρμογές για κριτήρια ευελιξίας και δεσμεύεται να κάνει εύλογες προσαρμογές στην παροχή υπηρεσιών και προγραμμάτων σπουδών που διευκολύνουν την ισότητα ευκαιριών για τους μαθητές με αναπηρίες, ανάλογα με την περίπτωση.

Το τμήμα τηρεί την καθοδήγηση του CSP για την υποδοχή και υποστήριξη φοιτητών με ειδικές ανάγκες (CSP, 2010) και οι αρχές αυτής της καθοδήγησης χρησιμοποιούνται στη διαδικασία αξιολόγησης μεμονωμένων περιπτώσεων. Όλοι οι σπουδαστές θα πρέπει να είναι σε θέση να εκτελούν τα καθήκοντά τους χωρίς να διακυβεύουν τη δική τους ασφάλεια ή άλλη ασφάλεια, σύμφωνα με την νομοθεσία για την υγεία και την ασφάλεια.

Η Ομάδα Υποστήριξης για την Αναπηρία του Πανεπιστημίου προσφέρει στους φοιτητές ένα προσαρμοσμένο πακέτο υποστήριξης που διαφέρει ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες μάθησης και διδασκαλίας που συνδέονται με τις συγκεκριμένες ανάγκες των σπουδαστών.

Η αξιολόγηση και ο εντοπισμός των μαθησιακών αναγκών ενός μαθητή θα είναι ευθύνη της κεντρικής ομάδας υποστήριξης για την αναπηρία σε συνεργασία με τον συντονιστή του προγράμματος για τις δεξιότητες, τον συντονιστή της αναπηρίας και τον επικεφαλής του προγράμματος.

Για να θεωρηθεί ότι οι σπουδαστές της ΕΕ θα χρειάζονταν περισσότερα από τη βασική πανεπιστημιακή είσοδο που είχαν τεθεί στη χώρα τους. Η ικανότητα στην αγγλική γλώσσα μετράται με βαθμολογία μεγαλύτερη από 600 στο γραπτό TOEFL ή 7 στο IELTS

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... περαιτέρω

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη