Διδακτορικό δίπλωμα στη Βιοστατιστική

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας στη Βιοστατιστική

Το Ph.D. πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αυστηρή εκπαίδευση στη στατιστική θεωρία και μεθόδους, με στόχο να επιτρέψει στους μαθητές να διεξάγουν πρωτότυπες έρευνες στη βιοστατιστική. Οι απόφοιτοι του Ph.D. πρόγραμμα είναι έτοιμα να:

  • Διεξαγωγή θεωρητικής και μεθοδολογικής έρευνας στη βιοστατιστική.
  • Χρησιμοποιεί σύγχρονες στατιστικές τεχνικές για την ανάλυση μεγάλων και / ή πολύπλοκων συνόλων δεδομένων στις επιστήμες της υγείας.
  • Σερβίρετε ως βιοστατιστές σε συνεργατικές ερευνητικές ομάδες στις επιστήμες της υγείας.
  • Διδάξτε βιοστατιστικά στους επαγγελματίες της επιστήμης της υγείας και στους μεταπτυχιακούς φοιτητές βιοστατιστικής.

Αναζητούμε σπουδαστές με πτυχία μεταπτυχιακού στα μαθηματικά, στατιστικές, βιοστατιστικά ή συναφή πεδία που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις γνώσεις τους για τη βιοστατιστική ώστε να είναι σε θέση να διεξάγουν πρωτοποριακές έρευνες στη θεωρία και τη μεθοδολογία. Το Ph.D. το πρόγραμμα σπουδών είναι μαθηματικά αυστηρό, οπότε ενώ καλωσορίζουμε άτομα με διαφορετικό υπόβαθρο στο πρόγραμμά μας, οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν κάποιο επίπεδο ευχέρειας στα προηγμένα μαθηματικά.

σύνοψη προγράμματος

Το Ph.D. το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει 34 ώρες μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός μαθήματος πρακτικής άσκησης στο οποίο οι σπουδαστές ασχολούνται με τη βιοστατική διαβούλευση. Ολοκληρωμένες εξετάσεις πραγματοποιούνται το καλοκαίρι, αφού οι μαθητές ολοκληρώσουν το πρώτο έτος των βασικών μαθημάτων. Οι σπουδαστές με έμφαση στη βιοστατιστική προχωρούν για να παρακολουθήσουν μαθήματα σε κλινικές δοκιμές, προηγμένες μη παραμετρικές, ανάλυση επιβίωσης και άλλα βιοστατιστικά μαθήματα. Οι σπουδαστές που δίνουν έμφαση στη βιοπληροφορική αναλαμβάνουν μαθήματα υπολογιστικής υψηλής απόδοσης, στατιστικής γενετικής, βιοπληροφορικής και άλλων επιλογών στη βιοστατιστική και τη γενετική. Μετά την ολοκλήρωση των 34 ωρών εργασίας, οι σπουδαστές εισέρχονται στην υποψηφιότητα για διδακτορικό διαγωνισμό, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιείται η διδακτορική έρευνα. Όλοι οι μαθητές καλούνται να ολοκληρώσουν και να υπερασπιστούν μια διατριβή πριν από την αποφοίτηση.

Σας ενθαρρύνουμε να κάνετε μια λεπτομερή ματιά στο Ph.D. πρόγραμμα σπουδών, πληροφορίες σχετικά με τις περιεκτικές εξετάσεις και απαιτήσεις για τη διδακτορική διατριβή για εξοικείωση με το διδακτορικό δίπλωμα. βαθμός.

Πλήρεις εξετάσεις

Μετά το πρώτο έτος σπουδών, Ph.D. οι μαθητές λαμβάνουν μια γραπτή περιεκτική εξέταση που δοκιμάζει θεμελιώδεις γνώσεις στη στατιστική θεωρία και μεθοδολογία. Η εξέταση παρέχεται σε δύο ημέρες τον Αύγουστο, λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου έτους σπουδών και αποτελείται από τέσσερα τμήματα, τα οποία αντιστοιχούν σε μία από τις απαιτούμενες διδακτορικές διατριβές. ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

  • Το τμήμα Στατιστικής Συμπεράσματος είναι μια διάρκειας δύο ωρών γραπτή εξέταση που καλύπτει υλικό από το PHST 762 που δόθηκε την πρώτη ημέρα εξέτασης.
  • Το τμήμα Γραμμικά Μοντέλα είναι μια γραπτή εξέταση δύο ωρών που καλύπτει υλικό από το PHST 781, που δόθηκε την πρώτη ημέρα εξέτασης.
  • Το τμήμα Bayesian Inference αποτελείται από 90 λεπτά γραπτό μέρος και 90 λεπτά υπολογιστικό μέρος, καλύπτοντας υλικό από το PHST 691 , που δόθηκε στη δεύτερη ημέρα των εξετάσεων.
  • Το τμήμα Στατιστικής Πληροφορικής είναι μια εξέταση υπολογισμών τριών ωρών, που καλύπτει υλικό από το PHST 710 , που δόθηκε τη δεύτερη ημέρα εξέτασης.

Το υλικό από μαθήματα που αντιστοιχούν σε κάθε τμήμα της περιεκτικής εξέτασης θα βοηθήσει τους μαθητές να προετοιμαστούν για αυτά τα τμήματα. Ωστόσο, ενδέχεται να εμφανιστούν ερωτήσεις από οποιεσδήποτε πηγές που καλύπτουν τα ίδια θέματα με τα αναφερόμενα στα αναλυτικά προγράμματα των PHST 691 , PHST 710 , PHST 762 και PHST 781 . Επιπλέον, τα προβλήματα στην ενότητα Υπολογισμός της εξέτασης μπορούν να βασιστούν σε θέματα που καλύπτονται από τα PHST 691 , PHST 710 , PHST 762 και PHST 781 . Οι σύνδεσμοι με εκτεταμένες εξετάσεις από προηγούμενα έτη παρέχονται παρακάτω. αυτά είναι επίσης χρήσιμα για την προετοιμασία των εξετάσεων.

Κάθε φοιτητής λαμβάνει βαθμίδα "pass" ή "fail" για ολόκληρη τη διεξοδική εξέταση και κάθε μαθητής πρέπει να περάσει και τα τέσσερα τμήματα της περιεκτικής εξέτασης για να λάβει ένα "πέρασμα". Οι φοιτητές που θα περάσουν από την εξέταση θα είναι επιλέξιμοι για την υποβολή διδακτορικής υποψηφιότητας μετά την ολοκλήρωση των υπολοίπων σπουδών δευτερολέπτου. Η αποτυχημένη βαθμολογία υποδεικνύει μια ανεπάρκεια σε μία ή περισσότερες περιοχές και ένας φοιτητής με βαθμό "αποτυχία" θα έχει μια ευκαιρία να ξανακερδίσει την πλήρη εξέταση (και τα τέσσερα τμήματα), συνήθως τον επόμενο Ιανουάριο. Οι φοιτητές που αποτυγχάνουν να περάσουν την εξέταση στη δεύτερη προσπάθειά τους θα απορριφθούν από το πρόγραμμα χωρίς περαιτέρω εξέταση.

Διατριβή

Η διδακτορική διατριβή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της διδακτορικής διατριβής. στο πρόγραμμα σπουδών Biostatistics και περιλαμβάνει την ανάπτυξη και υπεράσπιση μιας διατριβής για ένα εγκεκριμένο θέμα πριν από μια επιτροπή διατριβής. Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει το Ph.D. τα μαθήματα και έχουν περάσει τη συνολική εξέταση είναι επιλέξιμες για να ξεκινήσουν τη διδακτορική έρευνα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Louisville is a state-supported research university located in Kentucky's largest metropolitan area. It was a municipally supported public institution for many decades prior to joini ... περαιτέρω

The University of Louisville is a state-supported research university located in Kentucky's largest metropolitan area. It was a municipally supported public institution for many decades prior to joining the university system in 1970. The University has three campuses. The 287-acre Belknap Campus is three miles from downtown Louisville and houses eight of the university's 12 colleges and schools. Διαβάστε Λιγότερα
Λούισβιλ , Bellemeade , Λούισβιλ + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη