Διδακτορικό στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ανθρώπινη σεξουαλικότητα PhD

Το πρόγραμμα PhD για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα είναι το μόνο διαπιστευμένο πρόγραμμα αυτού του είδους στη Δυτική Ακτή. Προσφέρει μαθήματα και καθοδήγηση για τη στήριξη της διδασκαλίας, της έρευνας, της δημοσίευσης, των πολιτικών έργων και των δημιουργικών προσπαθειών.

Ως διεπιστημονικό πρόγραμμα σε κρίσιμες σεξουαλικές σπουδές, το πρόγραμμά μας βασίζεται στην τετριμμένη θεωρία, τη διατομεακή διάσταση, τον φεμινισμό, την ιστορία, τη φιλοσοφία, τη βιολογία, τις κοινωνικές επιστήμες και τις κλινικές και πολιτικές μελέτες. Το διδακτορικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους φοιτητές για να είναι η επόμενη γενιά των ηγετών της σκέψης με κριτική γνώση της σεξουαλικότητας, τις δεξιότητες έρευνας και ανάλυσης, ένα διαφορετικό θεωρητικό υπόβαθρο και επαγγελματικές δεξιότητες.

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Αυτό το διαδικτυακό υβριδικό πρόγραμμα αποτελείται από 2 χρόνια μαθημάτων, ολοκληρωμένες εξετάσεις και μια διατριβή (4-6 χρόνια εκτιμώμενη ολοκλήρωση). Οι τάξεις συναντώνται σε τριήμερα Σαββατοκύριακα στις απαιτούμενες ακαδημαϊκές κατοικίες τρεις φορές κάθε εξάμηνο, ενώ το υπόλοιπο των μαθημάτων ολοκληρώνεται στο διαδίκτυο.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη