Διδακτορικό στη Φαρμακευτική (Pharm D.)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Διδακτορικό στη Φαρμακευτική (Pharm D.) είναι πτυχίο 8ου βαθμού που προσφέρεται από το Τμήμα Φαρμακευτικής του University of Malta Μάλτα σε συνεργασία με το Κολλέγιο Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου του Illinois στο Σικάγο (UIC), ΗΠΑ. Το Τμήμα Φαρμακευτικής του University of Malta απολαμβάνει μια μακρόχρονη εμπειρία στην κλινική εκπαίδευση και έρευνα στον φαρμακευτικό τομέα, ενώ το Κολλέγιο Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο του Illinois στο Σικάγο κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων κολλεγίων φαρμακείου στις ΗΠΑ. Αυτό το μάθημα είναι μοναδικό στο ότι συνδυάζει την ανάπτυξη και εφαρμογή προηγμένων κλινικών δεξιοτήτων φαρμακολογίας με την έρευνα στο πλαίσιο. Οι διδαχθείσες μονάδες σπουδών παραδίδονται από κοινού από τα δύο Πανεπιστήμια.

Ακαδημαϊκό πτυχίο

Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα απονέμονται στο Διδακτορικό στη Φαρμακευτική (Pharm D.) από το University of Malta .

Οι υποψήφιοι που ολοκληρώνουν με επιτυχία 90 μονάδες ECTS και δεν επιθυμούν να προχωρήσουν περαιτέρω, απονέμονται στο Master of Advanced Clinical Pharmacy από το University of Malta .

Εκτός από το διδακτικό στοιχείο που είναι το ίδιο με αυτό για το Master in Advanced Clinical Pharmacy, Pharm. Οι Δ. Φοιτητές αναμένεται να πραγματοποιήσουν μια διδακτορική διατριβή και ένα Advanced Experiential όπως περιγράφεται στο πρόγραμμα σπουδών.

Αυτό το μάθημα θα προετοιμάσει τους αποφοίτους που είναι σε θέση να συμβάλουν σημαντικά στην πρακτική φαρμακοποιίας και τις πολιτικές στην κλινική φαρμακευτική και εφαρμοσμένες περιοχές. Αυτοί οι απόφοιτοι θα έχουν τη δυνατότητα να καθοδηγήσουν τις νέες εξελίξεις στο φαρμακευτικό επάγγελμα και να δώσουν σημαντικό αντίκτυπο στον αντίστοιχο τομέα.

Μαθησιακά αποτελέσματα

  • Ενσωμάτωση των πρακτικών πτυχών της κλινικής φαρμακοβιομηχανίας με φαρμακοθεραπευτικές έννοιες που βασίζονται σε στοιχεία.
  • Αναπτύξτε προηγμένες κλινικές δεξιότητες φαρμακοποιίας.
  • Καθιέρωση ηγετικών και διεπαγγελματικών πτυχών.
  • Ανάπτυξη νέων εφαρμογών για καινοτόμες διαδικασίες και πρακτικά σενάρια.
  • Προσδιορίστε στρατηγικές προτεραιότητες σε συγκεκριμένα σενάρια κλινικών φαρμακείων.
  • Αξιολογεί κριτικά τις θεωρητικές γνώσεις, τις αρχές και τις έννοιες που εφαρμόζονται σε συγκεκριμένους κλάδους.
  • Να επιδεικνύουν δεξιότητες αντανακλαστικής και αξιολόγησης για την ανάπτυξη υπηρεσιών και ερευνητικές δραστηριότητες.
  • Σχεδιάστε και αναλάβετε την έρευνα στην κλινική φαρμακοβιομηχανία.

Ευκαιρίες καριέρας

Το πρόγραμμα θα δώσει τη δυνατότητα στους φαρμακοποιούς που ασκούν επαγγελματικές δραστηριότητες να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους που θα οδηγήσουν σε πολιτικές, εξελίξεις στην πράξη και παροχή υπηρεσιών, οι οποίες βασίζονται σε επιστημονική και τεκμηριωμένη βάση.

Μαθήματα προορίζονται για

Οι φαρμακοποιοί που επιθυμούν να αναλάβουν την ειδικότητα του τομέα της Κλινικής Φαρμακευτικής, θα έχουν τώρα τη δυνατότητα να το κάνουν σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο αναπτύσσοντας ταυτόχρονα δεξιότητες και ιδιότητες διεξαγωγής έρευνας στον τομέα.

Απαιτήσεις εισδοχής και εγγραφή

  • Πτυχίο φαρμακευτικής από αναγνωρισμένο ίδρυμα.
  • Τεκμηρίωση της ικανότητας να ασκείται ως φαρμακοποιός.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Malta (UM) is the highest teaching institution in Malta. It is publicly funded and is open to all those who have the requisite qualifications. There are some 11,000 students and abou ... περαιτέρω

The University of Malta (UM) is the highest teaching institution in Malta. It is publicly funded and is open to all those who have the requisite qualifications. There are some 11,000 students and about twelve per cent of the student population is international. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη