Filter
Διδακτορικό (PhD)
Κεντρική Αμερική και Καραϊβική Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Μερική παρακολούθηση

Οι Καλύτερες Μερικής Παρακολούθησης Ιατρικές Σπουδές σε Επιστήμες Υγείας 2019/2020 στην Κεντρική Αμερική και Καραϊβική

Ένα διδακτορικό Φιλοσοφίας, ή PhD, μπορεί να απαιτήσει οκτώ χρόνια ή περισσότερα για να ολοκληρωθεί, καθώς και μια διατριβή. Στους περισσότερους τομείς, η κατοχή ενός διδακτορικού διπλώματος πληροί τον κάτοχο για να γίνει καθηγητής ενός επιλεγμένου κλάδου. Υπάρχουν διαθέσιμα πολλά διαφορετικά προγράμματα.

Οι σπουδές στις επιστήμες της υγείας παρέχουν στους φοιτητές μια ευρεία βάση εκπαίδευσης στον τομέα της υγείας και την προετοιμασία για μια σταδιοδρομία σε κλινικό ή μη κλινικό περιβάλλον. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν στη διοίκηση και διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης ή να χρησιμοποιήσουν την κατάρτιση των επιστημών υγείας τους ως βάση για περαιτέρω ιατρική εκπαίδευση.

Κεντρική Αμερική και Καραϊβική έθνη είναι πλούσια σε πολιτισμό, την ιστορία και τον πολιτισμό. Είναι περήφανοι για την αρχαία ιστορία τους, και οι περισσότεροι από τους πολίτες παίρνουν την υπερηφάνεια και χαρά που δείχνει τη χώρα τους σε διεθνείς μάτια. Το μοναδικό πολιτιστικό τοπίο παρέχει ένα one-of-a-kind συνάντηση που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με μια αίσθηση του ενθουσιασμού και εμπειρίας. Κεντρική Αμερική είναι το ιδανικό μέρος για τον εαυτό του στο έδαφος, ενώ απολαμβάνετε περισσότερο από μερικές από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής.

Διδακτορικό (PhD) Δίπλωμα Μερικής Παρακολούθησης σε Επιστήμες Υγείας στην Κεντρική Αμερική και Καραϊβική

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Επιστήμες Υγείας, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική

International University For Graduate Studies - IUGS

ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΘΙΣΜΟΣ ... [+]

ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΘΙΣΜΟΣ

Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για περαιτέρω εκπαίδευση και πιστοποιήσεις στον τομέα του εθισμού. Μπορεί να έχετε ένα επαγγελματικό και ακαδημαϊκό υπόβαθρο παρόμοιο με το τρέχον υποψηφίους μας. Είσαι μια άδεια εθισμό επαγγελματίες με πτυχίο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα που έχει λάβει επαγγελματική και συνεχή μαθήματα εκπαίδευσης ή είστε επαγγελματίας εθισμό που αναζητούν μια γκαρσονιέρα και μετά την πιστοποίηση τους πλοιάρχους, καθώς και μια διεθνή πιστοποίηση; Εάν είστε, μπορεί να έχετε ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες μαθημάτων για τον πλοίαρχο σας ή διδακτορικό. Η εξέταση μπορεί να υποχρεωθεί να μετατρέψει αυτή την παρακολούθηση μαθημάτων σε μεταπτυχιακό πίστωσης. Η σχολή είναι εν ενεργεία επαγγελματίες οι οποίοι διαθέτουν τουλάχιστον ένα διδακτορικό και οι οποίοι είναι καλοί στην επικοινωνία. Ως εκ τούτου, τόσο η θεωρία και η πρακτική είναι ενσωματωμένες για την εκπαίδευση που απαιτείται για την επαγγελματική σας ανάπτυξη και αναγνώριση. Εκπαιδευτικός Φιλοσοφία και Αποστολή IUGS είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση των επαγγελματιών στο πρόγραμμα Τοξικομανίας Σπουδών για την κάλυψη των αναγκών της κοινωνίας για την αντιμετώπιση των αναπτυσσόμενη προβλήματα εθισμού σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ο εθισμός Σπουδών Διδακτορικό και Μάστερ προγράμματα στο IUGS απαιτούν ως θεμέλιο οι αποστολές του επαγγέλματος, όπως περιγράφεται από την Εθνική Ένωση για το Αλκοόλ και Τοξικομανίας Σύμβουλοι (NAADAC) "Mission NAADAC είναι να οδηγήσει, να ενοποιήσει και να ενδυναμώσει τον εθισμό επικεντρώθηκε επαγγελματίες για την επίτευξη αριστείας μέσω της την εκπαίδευση, την υπεράσπιση, τη γνώση, τα πρότυπα της πρακτικής, ηθική, επαγγελματική ανάπτυξη και την έρευνα. "Εγκρίθηκε το 1998. IUGS συμφωνεί επίσης με τα πρότυπα που προβάλλει η... [-]
Ντομίνικα Πόρτσμουθ
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά