Δείτε όλα τα Μερικής Παρακολούθησης Διδακτορικά (PhD) Διπλώματα σε Επιστήμες Υγείας στη Ντομίνικα 2020

Τα πτυχία PhD είναι ορισμένα από τα πιο έγκριτα προσόντα που προσφέρονται από ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Όσοι κατέχουν διδακτορικό δίπλωμα κερδίζουν το δικαίωμα να αποκαλούνται με τον τίτλο "δόκτωρ" και αναγνωρ… περαιτέρω

Τα πτυχία PhD είναι ορισμένα από τα πιο έγκριτα προσόντα που προσφέρονται από ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Όσοι κατέχουν διδακτορικό δίπλωμα κερδίζουν το δικαίωμα να αποκαλούνται με τον τίτλο "δόκτωρ" και αναγνωρίζονται ως ειδικοί σε ένα συγκεκριμένο τομεά.

Τα προγράμματα σπουδών στον τομέα των επιστημών υγείας προετοιμάζουν τους σπουδαστές να εργαστούν στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σε ένα ευρύ φάσμα ρόλων. Το μάθημα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις σε θέματα που κυμαίνονται από την ανθρώπινη βιολογία στην πολιτική υγείας και τη διοίκηση.

Ντομίνικα έχει ένα ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό σύστημα, ανταγωνίζεται άλλους σε όλη τη Δύση. Οι μαθητές σε αυτό το νησί της Καραϊβικής χώρα θα μπορούσε να σμίξει με άλλα σοβαρά φοιτητές από όλο τον κόσμο. Τα αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα, αλλά οι μαθητές μιλούν άλλες γλώσσες μπορούν να αισθάνονται εξίσου στο σπίτι λόγω του διεθνούς εμπορίου της χώρας.

Μερικής Παρακολούθησης Διδακτορικό (PhD) Πρόγραμμα σε Επιστήμες Υγείας στη Ντομίνικα

Διαβάστε Λιγότερα
International University For Graduate Studies - IUGS
Portsmouth , Dominica

ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΘΙΣΜΟΣ

Διδακτορικό (PhD)
Μερική παρακολούθηση
Αγγλικά
Φεβρουάριος 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)