Διεθνείς Διδακτορικοί Διδάσκαλοι στη Φυτοθεραπεία και Διαιτολογία (Δίπλωμα πιστοποιημένο από Ευρωπαίο Συμβολαιογράφο)

ESNECA

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διεθνείς Διδακτορικοί Διδάσκαλοι στη Φυτοθεραπεία και Διαιτολογία (Δίπλωμα πιστοποιημένο από Ευρωπαίο Συμβολαιογράφο)

ESNECA

παραλήπτες

Το μάθημα απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη διατροφή, τη φυτοθεραπεία και τη φυτοθεραπεία.

τροπικότητα

Λειτουργία Master είναι On-Line και Tutorizada

  • Μόλις εγγραφεί, ο φοιτητής θα λάβετε τους κωδικούς πρόσβασης εντός 24 εργάσιμων ωρών.
  • Η ομάδα μας από τους δασκάλους και καθηγητές θα επικοινωνήσει με τον φοιτητή μέχρι και 48 ώρες μετά την εγγραφή για να καθοδηγήσει το μαθητή να τον συνοδεύσει κατά την έναρξη και κατά μήκος της πορείας, και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.

διάρκεια

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 300 ώρες.

ποσό

  • Αρχικό Ποσό $ το 1900
  • Πραγματική Ποσό: $ 475

* Ποσό εκφράζεται σε δολάρια ΗΠΑ

Πιστοποίηση που αποκτήθηκε

Μόλις ολοκληρωθούν οι σπουδές και ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, ο φοιτητής θα λάβει δίπλωμα που πιστοποιεί τα «Διεθνή Διδασκάλια στη Φυτοθεραπεία και τη Διαιτολογία», από την INSTITUTO DYN, που πιστοποιείται από το καθεστώς μας ως μελών του AEC, ποιότητας Επιπλέον, τα διπλώματα φέρουν τη σφραγίδα του Ευρωπαϊκού Συμβολαιογράφου, η οποία βεβαιώνει την εγκυρότητα, το περιεχόμενο και την αυθεντικότητα του τίτλου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Το πτυχίο μπορεί να έχει το APOSTILLA DE LA HAYA (επίσημη πιστοποίηση που επικυρώνει το πτυχίο στο Υπουργείο Παιδείας από περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο).

περιεχόμενο κατάρτισης

Μέρος 1. Εμπειρογνώμονας στη διαιτολογία και τη διατροφή: Διατροφή

Ενότητα 1. Διατροφικές Ανάγκες και Μελέτη θρεπτικά συστατικά

Διδακτική Ενότητα 1. Έννοιες και ορισμοί

  1. έννοια Bromatología
  2. Τρόφιμα Concept
  3. έννοια διατροφή
  4. η έννοια των τροφίμων
  5. έννοια θρεπτικών
  6. διαιτητικά έννοια
  7. έννοια Διατροφή
  8. έννοια σιτηρέσιο
  9. Διατροφική ιδέα διαιτολόγου
  10. έννοια της υγείας
  11. έννοια Ασθένεια

Διδακτική Ενότητα 2. Η κατάταξη των τροφίμων και θρεπτικών συστατικών. διατροφικές οδηγίες

  1. Τρόφιμα Κατηγορία
  2. Ταξινόμηση των θρεπτικών ουσιών
  3. Θρεπτικά ανάγκες: διατροφική πυραμίδα

Διδακτικής ενότητας 3. Το πεπτικό σύστημα

  1. βασικά
  2. Ανατομία και φυσιολογία του πεπτικού συστήματος
  3. διαδικασία της πέψης

Διδακτική Ενότητα 4. Διατροφικές Ανάγκες

  1. κυτταρική μετασχηματισμούς ενέργειας
  2. Μέτρηση μονάδες ενέργειας
  3. υγιείς ενήλικες ενεργειακών αναγκών
  4. θερμιδική αξία των τροφίμων

Διδακτική Μονάδα 5. Οι υδατάνθρακες

  1. Ορισμός και Επισκόπηση
  2. ταξινόμηση
  3. λειτουργίες
  4. Μεταβολισμό των υδατανθράκων
  5. Οι φυτικές ίνες

Διδακτικό Μονάδα 6. Lipids

  1. Ορισμός και Επισκόπηση
  2. λειτουργίες
  3. διανομή
  4. ταξινόμηση
  5. μεταβολισμό των λιπιδίων

Διδακτικό Μονάδα 7. Πρωτεΐνες

  1. Ορισμός και Επισκόπηση
  2. αμινοξέα
  3. πρωτεΐνη
  4. το μεταβολισμό των πρωτεϊνών
  5. Οι ανάγκες σε πρωτεΐνες
  6. πρωτεΐνες των τροφίμων
  7. ασθένειες που σχετίζονται με πρωτεΐνες

Διδακτικό Μονάδα 8. Βιταμίνες

  1. εισαγωγή
  2. λειτουργίες
  3. ταξινόμηση
  4. πραγματικές ανάγκες και πολυβιταμίνες

Διδακτικό μονάδα 9. Ορυκτά

  1. εισαγωγή
  2. ταξινόμηση
  3. Γενικά χαρακτηριστικά των ορυκτών
  4. γενικές λειτουργίες των ορυκτών

Μονάδα διδασκαλίας 10. Διατροφική σημασία του νερού

  1. Εισαγωγή και νερό χαρακτηριστικά
  2. Το νερό στο ανθρώπινο σώμα
  3. Συστάσεις για την κατανάλωση νερού
  4. Διαταραχές που σχετίζονται με την κατανάλωση νερού
  5. Περιεκτικότητα σε νερό στα τρόφιμα

Ενότητα 2. Μελέτη των Τροφίμων

Διδακτικό Μονάδα 1. Σύνθεση και διατροφική αξία των τροφίμων (Ι)

  1. θρεπτική αξία των τροφίμων
  2. Τρόφιμα Κατηγορία
  3. προϊόντων με βάση το κρέας

Διδακτικό Μονάδα 2. Θρεπτική Αξία Τροφίμων και Σύνθεση (II)

  1. τροφίμων φυτών
  2. άλλα τρόφιμα

Διδακτική Μονάδα χειρισμού 3. Τρόφιμα

  1. εισαγωγή
  2. Υγιεινή Τροφίμων

Διδακτική Ενότητα 4. Μαγειρική Επεξεργασίας Τροφίμων

  1. Λειτουργίες σε θερμοκρασία δωματίου
  2. λειτουργίες μαγειρέματος

Διδακτική Μονάδα Διατήρησης 5. Τρόφιμα

  1. Διατήρηση τροφίμων
  2. Ταξινόμηση των μεθόδων συντήρησης των τροφίμων
  3. φυσικές μεθόδους
  4. χημικές μεθόδους
  5. αναδυόμενες τεχνολογίες
  6. Συμβουλές για την προμήθεια τροφίμων
  7. υπεύθυνη κατανάλωση
  8. Διατροφικές συνήθειες: προέλευση και την αλλαγή

Διδακτική Ενότητα 6. TCA και BDN, Συνιστάται Αποζημιώσεις και την επισήμανση των τροφίμων

  1. σύνθεση Πίνακες τροφίμων και τη διατροφική βάσεις δεδομένων
  2. συνιστώμενες προσλήψεις
  3. επισήμανση των τροφίμων

Ενότητα 3. Προετοιμασία της δίαιτας. Διατροφική θεραπεία

Διδακτική Ενότητα 1. Διατροφή

  1. εισαγωγή
  2. ισορροπημένη διατροφή
  3. Κύριες σχέσεις μεταξύ ενέργειας και θρεπτικών ουσιών
  4. Συνιστώμενες διαιτητικές συνεισφορές
  5. Η μεσογειακή διατροφή
  6. Ισορροπημένη διατροφή που τρώει έξω από το σπίτι
  7. Μύθοι για τη διατροφή και διαιτολογία

Διδακτική Μονάδα 2. Πίνακας Σύνθεσης Τροφίμων Ι

1. Τι είναι οι πίνακες σύνθεσης τροφίμων

2. Πίνακες σύνθεσης τροφίμων

  • Πίνακες σύνθεσης τροφίμων. Δημητριακά
  • Πίνακες σύνθεσης τροφίμων. Όσπρια
  • Πίνακες σύνθεσης τροφίμων. Κόνδυλοι και λαχανικά
  • Πίνακες σύνθεσης τροφίμων. Φρούτα
  • Πίνακες σύνθεσης τροφίμων. Αποξηραμένα φρούτα
  • Πίνακες σύνθεσης τροφίμων. Γάλα και παράγωγα.
  • Πίνακες σύνθεσης τροφίμων. Αυγά

Διδακτική Μονάδα 3. Πίνακας Σύνθεσης Τροφίμων II

1. Πίνακες σύνθεσης τροφίμων

  • Πίνακες σύνθεσης τροφίμων. Ζάχαρη και διάφορα γλυκά
  • Πίνακες σύνθεσης τροφίμων. Έλαια και λίπη
  • Πίνακες σύνθεσης τροφίμων. Ψάρια
  • Πίνακες σύνθεσης τροφίμων. Κρέας

Διδακτική Μονάδα 4. Αξιολόγηση της Κατάστασης Διατροφής

  1. συνέντευξη του ασθενούς
  2. διατροφικής αξιολόγησης
  3. κλινική αξιολόγηση
  4. ανθρωπομετρικά αξιολόγηση
  5. βιοχημική αξιολόγηση
  6. ανοσολογική αξιολόγηση

Διδακτική Μονάδα 5. Δίαιτες σε φυσιολογικά κράτη

1. Η έγκυος γυναίκα

2. Η γυναίκα κατά τη στιγμή του θηλασμού

3. Παιδική ηλικία

  • Διατροφικές ανάγκες κατά το πρώτο έτος της ζωής
  • Παιδί προσχολικής ηλικίας 1 3 ετών
  • Παιδιά 4 έως 6 ετών
  • Σχολείο αγόρι ηλικίας 7 12 ετών

4. Εφηβική ηλικία

  • Διατροφικές ανάγκες και τις συστάσεις

5. Ο υγιής ενήλικας

6. Η γυναίκα με εμμηνόπαυση

7. Ο γέρος

Διδακτική Μονάδα 6. Δίαιτες σε διαφορετικά παθολογικά κράτη

  1. Διατροφή με χαμηλό νάτριο
  2. Υποχοληστική διατροφή
  3. Υπερψυχωτική διατροφή
  4. Διατροφή και αναιμία
  5. Διατροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη
  6. Διατροφή για την οστεοπόρωση
  7. Στυτική διατροφή
  8. Δίαιτα γαστρικής προστασίας. Κοινός αντιαλλεργικός
  9. Διατροφή με χαμηλά λιπαρά Προστασία των χοληφόρων
  10. Οξεία διατροφή
  11. Διατροφή για τη μείωση του ουρικού οξέος. Υπερουρικαιμία

Παραρτήματα

  1. Διατροφή με χαμηλό νάτριο
  2. Υποχοληστική διατροφή
  3. Υποκαλορινική διατροφή I
  4. Υπεποκαλογονική δίαιτα II
  5. Παράδειγμα υποθερμιδικής διατροφής III
  6. Διατροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη
  7. Μέτρια στυπτική δίαιτα
  8. Διατροφή με χαμηλά λιπαρά
  9. Οξεία διατροφή
  10. Χορτοφαγική διατροφή
  11. Πρωτεΐνη διατροφή
  12. Αγιουρβεδική διατροφή
  13. Διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Μέρος 2. Herbodietética y Fitoterapia

Διδακτική Μονάδα 1. Εισαγωγή στη Φυτοθεραπεία

  1. Ορισμός των εννοιών
  2. Ιστορική εξέλιξη της Φυτοθεραπείας
  3. Τρέχουσες βασικές έννοιες στη Φυτοθεραπεία
  4. Φάρμακα χημικής σύνθεσης και φαρμακευτικά φυτά
  5. Η χρήση φαρμακευτικών φυτών
  6. Νομοθεσία

Διδακτική Μονάδα 2. Συστατικά Φαρμακευτικών Φυτών

  1. Ενεργές αρχές
  2. Μέρη φαρμακευτικών φυτών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν
  3. Ταξινόμηση των φαρμακευτικών φυτών

Διδακτική Μονάδα 3. Διαχείριση Φαρμακευτικών Φυτών

  1. Καλλιέργεια, συλλογή και διατήρηση φαρμακευτικών φυτών
  2. Τεχνικές για την παρασκευή φαρμακευτικών φυτών
  3. Δοσολογία φαρμακευτικών φυτών
  4. Ποιότητα, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στη χρήση των φαρμακευτικών φυτών
  5. Άλλες χρήσεις των φαρμακευτικών φυτών

Διδακτική Μονάδα 4. Herbodietética (I)

  1. εισαγωγή
  2. Φαρμακευτικά φυτά από το γράμμα Α έως το γράμμα F

Διδακτική Μονάδα 5. Herbodietética (II)

  1. εισαγωγή
  2. Φαρμακευτικά φυτά από το γράμμα G στο γράμμα Ζ
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά


Τελευταία ενημέρωση April 16, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
300 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
744 USD
Locations
Ισπανία - Spain Online
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ισπανία - Spain Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών