Διπλό πτυχίο στη Φαρμακευτική και τη Βιοτεχνολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αναπτύξτε τους ορίζοντές σας

Το Διπλό Πτυχίο Φαρμακευτικής και Βιοτεχνολογίας του Universidad Europea διδάσκεται σε έξι χρόνια και στοχεύει να συνδυάσει την κατάρτιση του φαρμακοποιού με τις πιο καινοτόμες γνώσεις στις τεχνολογίες που εφαρμόζονται στις βιολογικές επιστήμες, έναν τομέα με μεγάλη μελλοντική προβολή στη φαρμακευτική βιομηχανία .

Οι εξελίξεις στις νέες θεραπείες ανοσολογικής προέλευσης αντιπροσωπεύουν μια πρόκληση για τη φαρμακευτική βιομηχανία, που σήμερα ονομάζεται βιοφαρμακευτικό. Αυτό καθιστά τον κλάδο να απαιτεί εμπειρογνώμονες στον τομέα της ιατρικής ικανό να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις του τομέα από μια παγκόσμια προοπτική της έρευνας, της ανάπτυξης, της παραγωγής, του ελέγχου και της εμπορίας των θεραπευτικών προϊόντων.

Το διπλό πτυχίο στη Φαρμακευτική και Βιοτεχνολογία συνδυάζει τα καλύτερα από τα δύο βαθμούς.

Επαγγελματικές εγκαταστάσεις:

Λειτουργεί σε πραγματικό περιβάλλον με εργαστήρια ειδικευμένα στη βιοϊατρική, βιολογία, γενετική, μικροβιολογία, χημεία ή φαρμακευτική τεχνολογία. εργαστήριο για την ανάπτυξη βιοτεχνολογικών έργων · εγκαταστάσεις του CSIC και του Ινστιτούτου Υγείας του Carlos III για τις ανοσολογικές πρακτικές ή του νοσοκομείου Paraplegics του Toledo για την ανάπτυξη πιο περίπλοκων πρακτικών τιτλοδότησης που απαιτούν τη χρήση μεγάλου εξοπλισμού.

Νοσοκομειακό φαρμακείο:

Στην Κοινοτική Φαρμακευτική, Νοσοκομειακές Φαρμακευτικές και Κλινικές Φαρμακευτικές Διαβουλεύσεις που βρίσκονται στο Προσομοιωμένο Νοσοκομείο, μοναδικό στην Ισπανία, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε πραγματικές κλινικές περιπτώσεις από την πρώτη μέρα με την οποία θα μάθετε με έναν πρακτικό, ασφαλή και προηγμένο τρόπο.

Καινοτομία:

Όχι μόνο στην τεχνολογία και στη μεθοδολογία διδασκαλίας. επίσης σε νέα θέματα όπως η φαρμακογενετική.

Εξαιρετικό μοναστήρι:

Συνδεθείτε στην επαγγελματική ζωή στα χέρια των εκπαιδευτικών μας. Έμπειροι ενεργοί επαγγελματίες που αναπτύσσουν την εργασία τους στους τομείς των σημαντικότερων νοσοκομείων και εταιρειών στη χώρα.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 15%.

Πρακτική, χρήσιμη, πραγματική εκπαίδευση:

Μελετήστε το Διπλό Πτυχίο Βιοτεχνολογίας Φαρμακευτικής στο Universidad Europea είναι να μάθετε το επάγγελμά σας με ένα καινοτόμο μοντέλο εκπαίδευσης με αποδεδειγμένη διεθνή αποτελεσματικότητα, αφενός, με βάση την ενσωμάτωση του περιεχομένου των προγραμμάτων σπουδών, την ενδοεπαγγελματική εκπαίδευση, τα προσομοιωμένα σενάρια και την ποιοτική κλινική εκμάθηση. έχετε την καλύτερη κατάρτιση ως φαρμακοποιό και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεθοδολογία Project Based School, η οποία αποτελείται από ένα εντελώς καινοτόμο σύστημα εκμάθησης στο οποίο θα απολαύσετε τη μάθηση και την εργασία σε πραγματικά βιοτεχνολογικά ερευνητικά έργα, αποκτώντας μια πρακτικά και πολυεπιστημονική κατάρτιση.

Όλα αυτά, με εξατομικευμένη ακαδημαϊκή παρακολούθηση, καθώς και την υποστήριξη ενός προσωπικού μέντορα που θα σας συνοδεύσει στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας καριέρα.

εγκαταστάσεις

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρωτοποριακό μας ακαδημαϊκό μοντέλο, η Σχολή Βιοϊατρικών Επιστημών και Υγείας σας προσφέρει τα πιο προηγμένα εργαστήρια - αίθουσες προσομοίωσης, εξοπλισμένα με την πιο καινοτόμο τεχνολογία:

- Εξειδικευμένα εργαστήρια εξοπλισμένα με τον πιο προηγμένο εξοπλισμό και εξοπλισμό πληροφορικής στον οποίο θα εφαρμόσετε πειραματικά όλες τις γνώσεις: βιοϊατρική, βιολογία, γενετική, μικροβιολογία, χημεία, φαρμακευτική τεχνολογία κλπ.

- Το δικό του εργαστήριο του πτυχίου να είναι σε θέση να αναπτύξει πρακτικές φαρμακευτικής τεχνολογίας

- Εγκαταστάσεις του CSIC και των πρακτικών του Ινστιτούτου Υγείας του Carlos III για την Ιολογία και την Ανοσολογία. Συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο του νοσοκομείου Paraplegics του Toledo για την ανάπτυξη πιο περίπλοκων πρακτικών τιτλοδότησης που απαιτούν τη χρήση μεγάλου εξοπλισμού

- Ερευνητικά εργαστήρια, καθοδηγούμενα από ερευνητές πρώτου επιπέδου και στους οποίους συνεργάζονται οι φοιτητές υποτροφιών.

- Εργαστήριο για την ανάπτυξη βιοτεχνολογικών έργων

- αίθουσες εργασίας, αίθουσες βιοπληροφορικής, Hub Emprende, κλπ.

- αίθουσες προσομοίωσης: προσομοιωμένο κοινοτικό φαρμακείο και προσομοιωμένο νοσοκομείο όπου βρίσκονται οι νοσοκομειακές μας υπηρεσίες φαρμακείου και φαρμακευτικής φροντίδας. Με αυτόν τον τρόπο θα προσαρμόζεστε στη θεραπεία του κοινού, των ασθενών και άλλων επαγγελματιών υγείας και θα είστε σε θέση να γίνετε επαγγελματίας που μπορεί να ανταποκριθεί στις τρέχουσες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης του πληθυσμού.

Διεθνής

Προετοιμαστείτε να είστε επαγγελματίας στον κόσμο, ολοκληρώνοντας την εκπαιδευτική σας εμπειρία με μια διεθνή διαμονή.

Στη Σχολή Βιοϊατρικών Επιστημών του Universidad Europea της Μαδρίτης, στοιχηματίζουμε σε ένα διεξοδικά διεθνές πρόγραμμα για το Διπλό Πτυχίο Φαρμακευτικής και Βιοτεχνολογίας στο οποίο θα κάνετε τουλάχιστον ένα θέμα που διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά. Επιπλέον, θα διεξάγετε δραστηριότητες σε αυτή την ίδια γλώσσα σε όλες τις σπουδές σας μαζί μας.

Κάντε διεθνείς διαμονές σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα, πρακτική άσκηση σε ερευνητικά εργαστήρια, πρακτικές εταιρείες στον φαρμακευτικό τομέα και επαγγελματικές πρακτικές στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων στις χώρες Σένγκεν (Ευρωπαϊκή Ένωση: Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία). Τα πανεπιστήμια με τα οποία διατηρούμε συμφωνία είναι:

 • ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΡΤΕΣΜΟΥΘ
 • ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΕΡΕΝΟΥΧΙ
 • ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: UCL, ΛΟΝΔΙΝΟ  ΚΡΟΑΤΙΑ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΡΙΟΥΚΑ
 • ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΟΥΡΓΟΥΡΓΟΥ
 • MÉJICO: UNIVERSIDAD VALLE DE MÉJICO
 • ΒΡΑΖΙΛΙΑ: UNIVERSIDADE POTIGUAR
 • ΧΙΛΗ: UNIVERSIDAD ANDRÉS BELLO

Επιπλέον, θα παρακολουθήσετε τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη σας: διαλέξεις και μαθήματα από τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και διάσημους διεθνείς ομιλητές και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

Τα κύρια ιδρύματα όπου ασκείστε

Εκτός από τη θεωρητική εκπαίδευση και τις πρακτικές προσομοίωσης που θα έχετε στο πτυχίο Φαρμακευτικής, θα κλείσετε την εκπαίδευσή σας με μια πρακτική μάθηση της υψηλότερης ποιότητας. Για να γίνει αυτό, πραγματοποιείτε τις πρακτικές σας στα φαρμακεία που έχουν εφαρμόσει τον οδηγό ορθών πρακτικών του Επίσημου Κολλεγίου Φαρμακοποιών της Μαδρίτης (COFM) ή / και των νοσοκομείων (ομάδα Quirónsalud). Μπορείτε επίσης να κάνετε προγράμματα σπουδών στα κέντρα επιστημονικής έρευνας ή σε φαρμακευτικές εταιρείες.

Πού μπορώ να εργαστώ;

Στο τέλος του Διπλού Διπλώματος Φαρμακευτικής και Βιοτεχνολογίας στο Universidad Europea της Μαδρίτης θα είστε επαγγελματίας υψηλής εξειδίκευσης για την άσκηση του επαγγέλματός σας στους τομείς της Φαρμακευτικής και της Νοσοκομειακής Φαρμακευτικής με ένα πλήρες όραμα της Φαρμακευτικής Διαχείρισης και Φροντίδας και της Διεπαγγελματικής Εκπαίδευσης . Θα είστε επίσης προετοιμασμένοι να εργαστείτε σε άλλους τομείς του επαγγέλματος, όπως η έρευνα, η ανάπτυξη, η παραγωγή, η εμπορία, η διαχείριση και ο ποιοτικός έλεγχος των νέων φαρμάκων, των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και των βιοτεχνολογικών προϊόντων.

Θα έχετε ενισχύσει την ικανότητά σας να αναλύετε, να επικοινωνείτε και να εργάζεστε ως ομάδα, αναπτύσσοντας δεξιότητες διαχείρισης επιχειρήσεων με υψηλό επίπεδο αγγλικών, γεγονός που θα επιτρέψει μια διεθνή προβολή.

Εταιρείες και τομείς στους οποίους μπορείτε να αναπτύξετε το επάγγελμά σας:

 • Ερευνητικά κέντρα
 • Φαρμακευτικές εταιρείες
 • Βιομηχανία τροφίμων
 • Χημική και περιβαλλοντική βιομηχανία
 • Εταιρείες καλλυντικών και άλλα προϊόντα υγείας
 • Φαρμακείο γραφείο
 • Νοσοκομειακά Κέντρα και άλλες Υπηρεσίες Υγείας
 • Διοίκηση Υγείας
 • Σύμβουλοι και διδακτικά κέντρα

Το φαρμακείο είναι ρυθμιζόμενο επάγγελμα

Ο βασικός στόχος του Φαρμακευτικού Πτυχίου στο Universidad Europea της Μαδρίτης είναι να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες με προφίλ προσαρμοσμένο στις ρυθμιζόμενες ικανότητες του επαγγέλματος μέσω της παραγγελίας CIN / 2137/2008, της 3ης Ιουλίου, η οποία καθορίζει τις απαιτήσεις για επαλήθευση των επίσημων πανεπιστημιακών τίτλων που πληρούν τις προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του φαρμακοποιού.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... περαιτέρω

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Διαβάστε Λιγότερα
Μαδρίτη , Σαγκάη , Σαν Ντιέγκο , Ο Irvine , Κοινότητας της Βαλένθια , Alcobendas , Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη , Villaviciosa de Odón , Ισπανία Online , Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια + 9 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη