Ειδικός Φαρμακευτικής

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

Το πρόγραμμα ειδικών στη Φαρμακευτική συνδυάζει έρευνα και πρακτική και ασχολείται με το σχεδιασμό φαρμάκων, την αναζήτηση φυσικών πηγών και τη σύνθεση φαρμακευτικών ουσιών , την έρευνα τέτοιων ουσιών, καθώς και θέματα κατασκευής, αποθήκευσης, διανομής και μάρκετινγκ.

Τα μέσα ενημέρωσης για το πρόγραμμα είναι ρωσικά και αγγλικά.

122912_image1.png

Σημασία προγράμματος

Το πρόγραμμα παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους αιτούντες και ανοίγει νέες προοπτικές γι 'αυτούς, καθώς η ζήτηση για υψηλά καταρτισμένο φαρμακευτικό προσωπικό συνεχίζει να αυξάνεται. Αποτέλεσμα είναι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και η αύξηση της ευημερίας, γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει τις απαιτήσεις υγειονομικής περίθαλψης. Τα έξοδα για τα φάρμακα αποτελούν μεγάλο μέρος των δαπανών για την υγειονομική περίθαλψη.

Το πρόγραμμα "Φαρμακευτική" στοχεύει στην κατάρτιση ειδικών με ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων που είναι απαραίτητες σήμερα. Οι απόφοιτοι θα έχουν δεξιότητες στη διαχείριση φαρμακείων. παραγωγή φαρμάκων σε επιχειρήσεις και στα φαρμακεία · φαρμακευτικές αναλύσεις και τοξικολογικές δοκιμές · φαρμακευτική εμπορία; μελέτη ακατέργαστων φαρμακευτικών φυτών και παραγωγή φαρμάκων που βασίζονται σε αυτά, καθώς και έρευνα σχετιζόμενη με το σχεδιασμό και την εισαγωγή φαρμάκων.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εργαστούν σε φαρμακεία, αναλυτικά και τοξικολογικά εργαστήρια. χημικές και φαρμακευτικές επιχειρήσεις με την ιδιότητα των τεχνολόγων, αναλυτών, ειδικών μάρκετινγκ, τεχνικών λειτουργών, εκπροσώπων παγκόσμιων φαρμακευτικών εταιρειών.

122914_image2.png

Κυρίως θέματα

  • Διάφορες πτυχές της Χημείας, όπως Οργανική χημεία, Χημεία κολλοειδούς, Αναλυτική χημεία
  • Βιολογία
  • Διάφορες πτυχές της ιατρικής, όπως Ανατομία και Φυσιολογία, Παθολογία. Πρώτη ιατρική βοήθεια
  • Διοίκηση και οικονομία στη φαρμακευτική βιομηχανία
  • Μάρκετινγκ στη φαρμακευτική βιομηχανία
  • Θεωρία της οικονομίας
  • Φαρμακευτική τεχνολογία φαρμακευτικής παραγωγής και βιομηχανικής κατασκευής
  • Φαρμακευτική χημεία
  • Φαρμακογνωσία
  • GMP στη φαρμακευτική παραγωγή

122913_image3.png

Μέσα στα πρώτα δύο χρόνια σπουδών, οι μαθητές αποκτούν θεωρητικές γνώσεις που δημιουργούν βάσεις για επαγγελματικά θέματα. Ξεκινώντας με το τρισδιάστατο έτος, οι μαθητές μελετούν τη θεωρία και αναπτύσσουν πρακτικές δεξιότητες σε ειδικούς κλάδους που εργάζονται σε εργαστήρια που είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονες συσκευές και συσκευές. Μπορούν να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες σε φαρμακευτικές εταιρείες που βρίσκονται στο Μπέλγκοροντ και σε άλλες περιοχές της Ρωσίας.

Το κατάστημα φαρμακείου του Πανεπιστημίου είναι μια μονάδα μελέτης εργασίας όπου διεξάγονται πρακτικές και πρακτική εξάσκηση στην οικονομία και στη διαχείριση. Οι σύγχρονες φαρμακευτικές εταιρείες (π.χ. Veropharm JSC, VIC Group Companies, PIC-PHARMA Companies group) γίνονται χώροι πρακτικής εξάσκησης και πρακτικής εξάσκησης σε χημικά και τεχνολογικά θέματα, επιτρέποντας στους μαθητές να εφαρμόζουν πρακτικές δεξιότητες στην πραγματική ζωή. Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν το δημιουργικό τους δυναμικό στη συγγραφή κειμένων, καθώς και στα διπλώματα (στο 5 ο έτος) με βάση την ανεξάρτητη έρευνα που διεξάγουν υπό την καθοδήγηση των αρμόδιων καθηγητών. Τα εργαστήρια και οι δομικές μονάδες του Πανεπιστημίου χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό.

Εισαγωγές

Οι Ρώσοι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί σε αυτό το πρόγραμμα με βάση τα αποτελέσματα της Δημόσιας Εξέτασης στη Χημεία και Βιολογία, ενώ οι αλλοδαποί υποψήφιοι πρέπει να λάβουν εξετάσεις στα παραπάνω μαθήματα.

122915_image4.png

Τελευταία ενημέρωση Δεκ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The mission of Belgorod State University (BelSU) is to solve research problems of international and national significance, to harmoniously integrate the educational, research, social and cultural func ... περαιτέρω

The mission of Belgorod State University (BelSU) is to solve research problems of international and national significance, to harmoniously integrate the educational, research, social and cultural functions of the University, to train highly qualified professionals capable of ensuring the competitiveness of Russia and Belgorod region in the global socio-economic arena, and to preserve and develop the cultural and moral legacy of the country and the region. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη