Επίπεδο 6 Διπλώματα στη Διατροφή

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Τα μαθήματα BCNH Level 6 Diploma είναι σχεδιασμένα για υποψήφιους που επιθυμούν μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση αλλά δεν έχουν απαραίτητα χρόνο ή οικονομικούς πόρους για να δεσμευτούν σε ένα πλήρες πρόγραμμα BSc (Hons).

Στο BCNH, οι σπουδαστές διπλωμάτων και BSc (Hons) εργάζονται μαζί και ολοκληρώνουν τις ίδιες ενότητες που σχετίζονται με τη διατροφή. Ως εκ τούτου, όλα τα μαθήματα BCNH που μελετώνται στα μαθήματα Δίπλωμα βαθμολογούνται από το Πανεπιστήμιο του Greenwich στα επίπεδα 4, 5 ή 6.

Το Πανεπιστήμιο επιβλέπει όλες τις πτυχές των ενοτήτων BCNH από το περιεχόμενο σε μεθόδους αξιολόγησης, σήμανσης και ποιοτικού ελέγχου.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι, ακόμα και ως φοιτητής διπλωμάτων, λαμβάνετε εκπαίδευση που παρέχεται σε επίπεδο βαθμού. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι φοιτητές BSc (Hons) είναι επίσης εγγεγραμμένοι στο Πανεπιστήμιο και συμπληρώνουν συμπληρωματικές μονάδες Πανεπιστημίου παράλληλα με τις μονάδες BCNH.

Στο τέλος του έτους 3, όλοι οι διπλωματικοί φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις σπουδές τους θα έχουν συσσωρεύσει 195 μονάδες. Οι φοιτητές BSc (Hons) κερδίζουν επιπλέον 165 μονάδες στο τέλος του προγράμματος BSc με πλήρη πτυχίο των διακρίσεων.

Εργασία και μελέτη

Όπως συμβαίνει με όλα τα μαθήματα μας, τα μαθήματα διπλωμάτων σχεδιάζονται με γνώμονα την ευελιξία και μπορούν να συμπληρωθούν μαζί με άλλες δεσμεύσεις.

Καθώς η διδασκαλία είναι σε επίπεδο βαθμού, το διδακτικό έργο μπορεί να είναι δύσκολο, όμως η ομάδα μας θα σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα του τρόπου για να απολαύσετε την εμπειρία και τις σπουδές σας στην BCNH.

Παρόλο που δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας για να σπουδάσετε με την BCNH, συνιστούμε ένα πρόγραμμα εργασίας 4 ημερών την εβδομάδα, όπου είναι δυνατόν (αν και το πρόγραμμα εργασίας διάρκειας 5 ημερών είναι αποδεκτό αν είστε πρόθυμοι να "θυσιάσετε" μερικά από τα Σαββατοκύριακα για το χρόνο σπουδών), για να φιλοξενήσει τις 15 ώρες εβδομαδιαίως του χρόνου μελέτης που υπολογίζεται ότι απαιτείται για την επιτυχή ολοκλήρωση.

Στην BCNH προσφέρουμε Δύο Διπλωματικά Προγράμματα Επίπεδο 6:

1. Επίπεδο 6 δίπλωμα στη διατροφή

Το δίπλωμα BCNH στη διατροφή

Φοιτητές που σπουδάζουν για το δίπλωμα στη διατροφή

Ως αποτέλεσμα, το δίπλωμα αυτό δεν είναι επί του παρόντος διαπιστευμένο από το NTEC και δεν είναι κατάλληλο για όποιον επιθυμεί να ασκήσει την ιδιότητα του Εγγεγραμμένου Θεραπευτή Διατροφής. Αντ 'αυτού, αυτό το δίπλωμα είναι πιο κατάλληλο για όσους επιθυμούν να συμπληρώσουν το έργο τους σε έναν σχετικό επαγγελματικό τομέα (π.χ. άλλοι επαγγελματίες υγείας, δημοσιογράφοι, συγγραφείς υγείας, προπονητές γυμναστικής κ.λπ.).

Οι υποψήφιοι θα αποκτήσουν το δίπλωμα επιπέδου 6 στο πιστοποιητικό διατροφής και υγείας από την BCNH, με την προϋπόθεση επιτυχούς ολοκλήρωσης 13 βασικών μονάδων BCNH.

2. Επίπεδο 6 Δίπλωμα στη Διατροφική Θεραπεία

Το δίπλωμα BCNH στη Διατροφική Θεραπεία είναι ένα τετραετές πρόγραμμα μερικής φοίτησης, το οποίο περιλαμβάνει την υποχρεωτική κλινική πρακτική του 4ου έτους.

Το μάθημα αυτό είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Εκπαίδευσης για τη Θρεπτική Θεραπεία (NTEC), επιτρέποντας στους πτυχιούχους να υποβάλλουν αίτηση για άμεση είσοδο στο επαγγελματικό μητρώο που τηρεί η συμπληρωματική

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε ως Εγκεκριμένος Θεραπευτής Διατροφής, αυτή είναι η σωστή πορεία για εσάς και θα σας προσφέρει μια διεξοδική θεμελίωση τόσο στις τεχνικές γνώσεις όσο και στις κλινικές δεξιότητες, επιτρέποντάς σας να εξασκήσετε με σιγουριά.

Αν δεν επιθυμείτε να ασκείστε τη Διατροφική Θεραπεία και θέλετε να μελετήσετε μόνο για προσωπικό ενδιαφέρον, το δίπλωμά μας στη Διατροφή και την Υγεία μπορεί να είναι μια πιο κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Οι υποψήφιοι θα λάβουν το πτυχίο επιπέδου 6 στο πιστοποιητικό θρεπτικής θεραπείας από την BCNH, με την προϋπόθεση επιτυχούς ολοκλήρωσης 13 βασικών ενοτήτων BCNH και 4ης κλινικής πρακτικής.

Επίπεδο 6 Εγγραφή Διπλώματος (18-19)

Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν σε πτυχίο BCNH Diploma ΔΥΟ μαθήματα το χρόνο:

  • 15 Αυγούστου 2018 - Σεπτέμβριος πρόσληψη *
  • 15 Νοεμβρίου 2018 ** - Δεκέμβριος πρόσληψη **

* Ακόμη και αν χάσατε την ημερομηνία εγγραφής του Αυγούστου, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μια θέση για την εισαγωγή του Σεπτεμβρίου .

** Προσφέρουμε επίσης μια ημερομηνία έναρξης Δεκεμβρίου για τις μονάδες BCNH. Η προθεσμία για την εγγραφή του Δεκεμβρίου είναι 15 Νοεμβρίου 2018. Οι φοιτητές που εγγράφονται μέχρι την ημερομηνία αυτή θα ξεκινήσουν το μάθημα με τη Μονάδα αριθ. 2 της BCNH και θα ολοκληρώσουν την Ενότητα 1 της BCNH το καλοκαίρι του 2019.

Διαπίστευση Προηγούμενης Μάθησης (APL)

Αν πρόσφατα έχετε μελετήσει κάποια από τα προγράμματα σπουδών μας ως μέρος του προηγούμενου προσόντα ή της μελέτης σας και αν πιστεύουμε ότι τα θέματα έχουν καλύψει το ίδιο εύρος και βάθος όπως στην BCNH, αυτό μπορεί να σας απαλλάξει από συγκεκριμένες ενότητες που διδάσκονται στο δίπλωμα BCNH προγράμματα (όχι BSc).

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για APL μετά από συνέντευξη με ένα μέλος του ακαδημαϊκού συμβουλίου της BCNH. Θα μπορέσουμε να εξετάσουμε μόνο την αίτησή σας για APL μόλις λάβουμε τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η εφαρμογή APL θα είναι επιτυχής. Ωστόσο, εάν δεν είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε APL, θα σας ενημερώσουμε γιατί η αίτησή σας δεν ήταν επιτυχής.

Κριτήρια BCNH για ένα επιτυχημένο APL:

  1. Για κάθε ενότητα για την οποία υποβάλλετε αίτηση για APL, θα πρέπει να υποβάλετε αποδεικτικά στοιχεία για να αποδείξετε ότι το πρόγραμμα σπουδών, οι εξετάσεις ή οι αναθέσεις που καλύπτονται στην προηγούμενη μελέτη σας ταιριάζουν με το επίπεδο, το περιεχόμενο και τα πρότυπα της διδακτέας ύλης, των εξετάσεων και των αναθέσεων του BCNH
  2. Για να διασφαλίσετε ότι οι γνώσεις σας είναι παρούσες, η προηγούμενη μελέτη σας πρέπει να έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία τα τελευταία πέντε χρόνια.
  3. Εάν τα παραπάνω αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι επαρκή, μπορεί να σας ζητήσουμε να εξετάσετε τις εξετάσεις BCNH για κάθε ενότητα (το τέλος εξέτασης για κάθε ανάθεση είναι £ 60)

Ωρα διαβάσματος

Επειδή οι ενότητες μας είναι πολύ ακαδημαϊκές, θα χρειαστείτε περίπου 15 ώρες την εβδομάδα για να μελετήσετε τις ενότητες, να διαβάσετε τα ερευνητικά τεύχη, τις πλήρεις ασκήσεις κουίζ on-line, τις αθροιστικές αναθέσεις κλπ.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια σημαντική επένδυση στο χρόνο, τα θέματα που διδάσκουμε στο μάθημα είναι συναρπαστικά και αν είστε παθιασμένοι με τη διατροφή δεν θα αισθανθείτε σαν μια «θυσία».

Η ομάδα μας θα σας στηρίξει επίσης σε κάθε βήμα για να απολαύσετε την εμπειρία και τις σπουδές σας στην BCNH.

Υποστήριξη σπουδαστών

Φροντίζουμε τους μαθητές ως άτομα, όχι ως αριθμούς. Μας ενδιαφέρει ο καθένας από εσάς και βεβαιώνεστε ότι υποστηρίζετε με κάθε δυνατό τρόπο την επίτευξη των στόχων σας.

Κάθε φοιτητής έχει έναν Προσωπικό Εκπαιδευτή, διαθέσιμο μέσω Skype, και μπορεί να δημοσιεύει ερωτήσεις στους Εκπαιδευτές μέσω ενός φοιτητικού φόρουμ στο περιβάλλον εικονικής μάθησης.

Οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις σε δασκάλους μέσω του Φόρουμ Φοιτητών στον διαδραστικό ιστότοπό μας, ο οποίος παρέχει μια πολύτιμη διαδικτυακή κοινότητα για αλληλεπίδραση με τους μαθητές και υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Κλινική εκπαίδευση

Για να εφαρμόσετε την θεωρία και για να σας προετοιμάσουμε για την κλινική πρακτική της 4ης χρονιάς, θα ξεκινήσετε την κλινική σας εκπαίδευση το 1ο έτος, από την πρώτη πολύ μονάδα.

Κάθε ενότητα έχει κλινική συνιστώσα, όπου οι μαθητές, διευκολυνόμενοι από έναν κλινικό δάσκαλο, συζητούν διάφορες μελέτες περιπτώσεων με όρους που σχετίζονται με την ενότητα.

Θα μάθετε από την αρχή πώς να εφαρμόζετε τις αρχές της Λειτουργικής Ιατρικής, με έντονη έμφαση σε μια ολιστική, αν και βασισμένη σε αποδεικτικά στοιχεία προσέγγιση.

Το Έτος 4 του Διπλώματος στη Διατροφική Θεραπεία είναι ένα ειδικό έτος κλινικής πρακτικής. Κατά τη διάρκεια της 4ης κλινικής πρακτικής, καθώς και την παροχή συμβουλών για την επίβλεψη της διατροφής, θα εισαγάγετε επίσης το μάρκετινγκ, τη βασική λογιστική και τον τρόπο δημιουργίας ενός επιχειρηματικού σχεδίου, το οποίο θα εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή βάση για την επιτυχία της σταδιοδρομίας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Established over 17 years ago, BCNH is known for its academic and clinical excellence, with an evidence-based curriculum delivered by highly respected lecturers, experts in their field.

Established over 17 years ago, BCNH is known for its academic and clinical excellence, with an evidence-based curriculum delivered by highly respected lecturers, experts in their field. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη