Ηχοκαρδιογραφικό μάθημα

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ο τεχνικός της Echocardiography είναι μια εξειδικευμένη συγκέντρωση στον τομέα του διαγνωστικού ιατρικού υπερήχου. Ο Τεχνολόγος της Echo μαθαίνει να είναι έμπειρος στην απόκτηση και ερμηνεία εικόνων διαγνωστικής ποιότητας της καρδιάς και των γύρω δομών, αξιολογώντας την ανατομία της καρδιάς, το μέγεθος του θαλάμου, τη συνολική λειτουργία της καρδιάς. Το πρόγραμμα συντονίζει ακαδημαϊκή μελέτη με κλινική εργαστηριακή εμπειρία σε νοσοκομείο ή κλινική.


Τι κάνει ένας τεχνικός Echo;

Οι τεχνικές Echo μερικές φορές αναφέρονται ως ηχοκαρδιογράφοι ή καρδιακοί υπερηχογράφοι. Η κύρια ευθύνη σας ως τεχνολογίας ηχούς είναι να συλλέξετε δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από έναν γιατρό για τη διάγνωση καρδιακών παθήσεων. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εργασιακές ευθύνες μιας τεχνολογίας ηχούς και την εκπαίδευση που χρειάζεται να γίνετε. Μια τεχνολογία ηχούς είναι ένας καρδιοαγγειακός τεχνολόγος που ειδικεύεται στη χρήση μη επεμβατικής τεχνολογίας απεικόνισης για την ανάλυση της καρδιάς ενός ασθενούς, συγκεκριμένα της λειτουργίας των φλεβών, των αρτηριών, των θαλάμων και των βαλβίδων. Ως τεχνολογία ηχούς, η κύρια ευθύνη σας θα ήταν να βαθμονομήσετε και να χρησιμοποιήσετε ιατρικές συσκευές διαγνωστικής απεικόνισης για να τραβήξετε εικόνες της καρδιάς ενός ασθενούς. Ίσως χρειαστεί να τοποθετήσετε έναν ασθενή για απεικόνιση ενώ βρίσκονται ή να παρακολουθούν την καρδιά τους καθώς περπατούν σε ένα διάδρομο. Επειδή εργάζεστε με πολλά διαφορετικά είδη ασθενών, πρέπει να έχετε άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες. Άλλες εργασίες που μπορεί να χρειαστεί να εκτελέσετε περιλαμβάνουν να μιλήσετε στους ασθενείς σχετικά με τη διαδικασία, να λάβετε αρκετές εικόνες των καρδιών και να χορηγήσετε φάρμακα σε ασθενείς για να μελετήσετε την αντίδραση της καρδιάς τους στο φαρμακολογικό στρες. Οι θέσεις που είναι διαθέσιμες στους πτυχιούχους αυτού του προγράμματος περιλαμβάνουν τεχνικό της επεμβατικής καρδιολογίας ενδιάμεσου επιπέδου, ηχοκαρδιογράφο, αγγειακό sonographer και / ή βοηθό μεσαίου επιπέδου στον τεχνικό εργαστηρίου υπερήχων / υπερήχων.


Το πρόγραμμα ηχοκαρδιογράφων αποτελείται από τα ακόλουθα:

 • Ορολογία, Ανατομία, Φυσιολογία (Διάλεξη)
 • Η φυσικη
 • Η φυσικη
 • Αγγειακή Ι (Διάλεξη
 • Αγγειακή ΙΙ (Διάλεξη
 • Ηχοκαρδιογραφία Ι (Α
 • Ηχοκαρδιογραφία ΙΙ (Α
 • Εξωτερικό (σε περιβάλλον υγείας)


Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι απόφοιτοι απονέμονται με πιστοποιητικό ολοκλήρωσης. Οι φοιτητές του προγράμματος Ηχωκαρδιογράφων θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδεύσουν και να ακολουθήσουν τις ακόλουθες πρακτικές στον τομέα: Εικονοκαρδιογραφία ενηλίκων, διαχείριση ασθενών και κλινική ιατρική, φυσική και όργανα υπερήχων, παθοφυσιολογία καρδιαγγειακών παθήσεων και θεραπευτικά μέτρα, 2D

Παρόλο που οι ηχοκαρδιογράφοι δεν υποχρεούνται να πληρούν τις απαιτήσεις κρατικής άδειας στην Καλιφόρνια, οργανισμοί όπως το Αμερικανικό Μητρώο Διαγνωστικών Ιατρικών Sonographers (ARDMS) πιστοποιούν τις δεξιότητες και τις γνώσεις του Τεχνολόγου Ηχοκαρδιογραφίας μέσω της πιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής. Επειδή η εγγραφή παρέχει μια ανεξάρτητη, αντικειμενική μέτρηση της επαγγελματικής ικανότητας ενός ατόμου, πολλοί εργοδότες προτιμούν να προσλάβουν εγγεγραμμένους διαγνωστικούς καρδιολογικούς υπερηχογράφοι (RDCS).

Ωστόσο, ορισμένοι απόφοιτοι του προγράμματος Ηχωκαρδιογράφημα μπορεί να είναι επιλέξιμοι για εξετάσεις ειδικότητας, δείτε ARDMS Προαπαιτούμενο για τις εξετάσεις για λεπτομερείς πληροφορίες για να συμμετάσχουν σε εξετάσεις ειδικότητας πιστοποίησης από το ARDMS.

Η εγγραφή στο ARDMS προϋποθέτει τη μετάβαση στις αρχές της Γενικής Σνογραφικής Μελέτης και την Εξέταση Instrumentation "SPI" (μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων / τάξεων Φυσικής στο ATI College , οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση και να καθίσουν για την εξέταση SPI αμέσως) Διαγνωστικός καρδιολογικός υπερηχογράφος (RDCS) ή / και εγγεγραμμένος πιστοποιημένος αγγειακός τεχνολόγος (RVT).

ATI College είναι εθνικά διαπιστευμένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης Σχολών και Επαρχιακών Σπουδών (ACCSC) από το 2002.


Προαπαιτούμενο

Τα άτομα με δίπλωμα γυμνασίου, GED ή πτυχίο κολλεγίου είναι επιλέξιμα για να υποβάλουν αίτηση. Κάθε υποψήφιος πρέπει να κάνει εισαγωγική εξέταση (αποτελείται από μαθηματικά και αγγλικά) για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα σπουδών στο κολέγιο.


Πρόγραμμα τάξης

Μαθήματα ημέρας: 18 μήνες, 8:30 - 15:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Μαθήματα βράδυ: 27 μήνες, 5:30 μ.μ. έως 10:30 μ.μ. Δευτέρα έως Πέμπτη.

Ημερομηνίες έναρξης 2018-2019

Πλήρης απασχόληση


Γιατί να επιλέξετε το ATI College ;

 • Εθνικά διαπιστευμένο από την ACCSC
 • Κυβερνητική οικονομική βοήθεια διαθέσιμη για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις
 • Ευέλικτα ημερήσια και βραδινά προγράμματα
 • Προχωρημένη εκπαίδευση με πραγματικούς ασθενείς
 • Μια μεγάλη ποικιλία ευκαιριών εξωτερικού χώρου
 • Ειδική Σχολή και Προσωπικό
 • Βοήθεια τοποθέτησης σταδιοδρομίας
 • Μικρές αίθουσες διδασκαλίας
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

With over a decade of experience teaching allied health programs, ATI College is a leader in general ultrasound and echocardiography education. Program curriculums are comprehensively designed to full ... περαιτέρω

With over a decade of experience teaching allied health programs, ATI College is a leader in general ultrasound and echocardiography education. Program curriculums are comprehensively designed to fully and completely prepare you for an exciting career in the health-care industry. Διαβάστε Λιγότερα
Norwalk , Λος Άντζελες + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη