Ιατρικών βοηθών είναι επαγγελματίες υγείας που εκτελεί τις τρέχουσες διοικητικές και κλινικές καθήκοντα εντός των γραφείων των γιατρών. Τα καθήκοντά τους μπορεί να διαφέρουν από γραφείο σε γραφείο, αλλά τα διοικητικά καθήκοντα περιλαμβάνουν συνήθως απαντούν στα τηλέφωνα, χαιρετισμό ασθενών, την ενημέρωση και την κατάθεση των ασθενών ιατρικών αρχείων, συμπληρώνοντας τις ασφαλιστικές και εκ των προτέρων οδηγία μορφές, τον προγραμματισμό ραντεβού, μεριμνώντας για εισαγωγή στο νοσοκομείο, και το χειρισμό των διαδικασιών τιμολόγησης και λογιστικής .

Οι κλινικές καθήκοντα μπορεί επίσης να ποικίλλει, αλλά περιλαμβάνει τη λήψη ιατρικού ιστορικού, καταγραφή ζωτικών σημείων, εξηγώντας τις διαδικασίες θεραπείας στους ασθενείς, την προετοιμασία των ασθενών για την εξέταση, και βοηθώντας τον ιατρό κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ιατρικών βοηθών μπορεί επίσης να συλλέγει δείγματα αίματος από δύο τριχοειδή ή τεχνική φλεβοκέντησης, εκτελούν βασικές εργαστηριακές εξετάσεις, τη διάθεση των μολυσμένων πηγών, αποστείρωση του εξοπλισμού, την εκπαίδευση των ασθενών σχετικά με τα φάρμακα και ειδικές δίαιτες, την προετοιμασία και τη χορήγηση φαρμάκων σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, επιτρέπουν ανταλλακτικά ναρκωτικών, τηλέφωνο συνταγές σε ένα φαρμακείο, προετοιμασία των ασθενών για ακτίνες Χ, και να εκτελέσει EKGs.

Το πρόγραμμα Ιατρική Βοηθός είναι ένα πιστοποιητικό ή δύο χρόνια εταίρου στο πρόγραμμα σπουδών Εφαρμοσμένων Επιστημών που προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν σε ένα ιατρικό γραφείο και να εκτελέσει τόσο διοικητικές όσο και τις κλινικές διαδικασίες.

Πτυχίο

Οι μαθητές σε COD μπορεί να επιλέξει να κερδίσουν ένα ιατρικών βοηθών, Αναπληρωτής στο βαθμό Εφαρμοσμένων Επιστημών.

Οι μαθητές σε COD μπορεί να επιλέξει να κερδίσουν ένα ιατρικό πιστοποιητικό Βοηθός.

Τα δίδακτρα και τέλη: 6.160 δολαρίων Βιβλία και προμήθειες: $ 2,071 On-πανεπιστημιούπολη δωμάτιο & Διατροφή: Δεν προσφέρεται

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποCollege of du Page »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,120 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη