ιατρική βοηθός

College of du Page

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ιατρική βοηθός

College of du Page

Ιατρικών βοηθών είναι επαγγελματίες υγείας που εκτελεί τις τρέχουσες διοικητικές και κλινικές καθήκοντα εντός των γραφείων των γιατρών. Τα καθήκοντά τους μπορεί να διαφέρουν από γραφείο σε γραφείο, αλλά τα διοικητικά καθήκοντα περιλαμβάνουν συνήθως απαντούν στα τηλέφωνα, χαιρετισμό ασθενών, την ενημέρωση και την κατάθεση των ασθενών ιατρικών αρχείων, συμπληρώνοντας τις ασφαλιστικές και εκ των προτέρων οδηγία μορφές, τον προγραμματισμό ραντεβού, μεριμνώντας για εισαγωγή στο νοσοκομείο, και το χειρισμό των διαδικασιών τιμολόγησης και λογιστικής .

Οι κλινικές καθήκοντα μπορεί επίσης να ποικίλλει, αλλά περιλαμβάνει τη λήψη ιατρικού ιστορικού, καταγραφή ζωτικών σημείων, εξηγώντας τις διαδικασίες θεραπείας στους ασθενείς, την προετοιμασία των ασθενών για την εξέταση, και βοηθώντας τον ιατρό κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ιατρικών βοηθών μπορεί επίσης να συλλέγει δείγματα αίματος από δύο τριχοειδή ή τεχνική φλεβοκέντησης, εκτελούν βασικές εργαστηριακές εξετάσεις, τη διάθεση των μολυσμένων πηγών, αποστείρωση του εξοπλισμού, την εκπαίδευση των ασθενών σχετικά με τα φάρμακα και ειδικές δίαιτες, την προετοιμασία και τη χορήγηση φαρμάκων σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, επιτρέπουν ανταλλακτικά ναρκωτικών, τηλέφωνο συνταγές σε ένα φαρμακείο, προετοιμασία των ασθενών για ακτίνες Χ, και να εκτελέσει EKGs.

Το πρόγραμμα Ιατρική Βοηθός είναι ένα πιστοποιητικό ή δύο χρόνια εταίρου στο πρόγραμμα σπουδών Εφαρμοσμένων Επιστημών που προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν σε ένα ιατρικό γραφείο και να εκτελέσει τόσο διοικητικές όσο και τις κλινικές διαδικασίες.

Πτυχίο

Οι μαθητές σε COD μπορεί να επιλέξει να κερδίσουν ένα ιατρικών βοηθών, Αναπληρωτής στο βαθμό Εφαρμοσμένων Επιστημών.

Οι μαθητές σε COD μπορεί να επιλέξει να κερδίσουν ένα ιατρικό πιστοποιητικό Βοηθός.

Τα δίδακτρα και τέλη: 6.160 δολαρίων Βιβλία και προμήθειες: $ 2,071 On-πανεπιστημιούπολη δωμάτιο & Διατροφή: Δεν προσφέρεται

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
6,120 USD
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Glen Ellyn, Illinois
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Glen Ellyn, Illinois
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών