Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ ΧΡΕΩΣΗΣ MD (ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ)

Υποτροφία 100% για το πρώτο έτος του διαθέσιμου προγράμματος

USMLE Pass-1 Εγγύηση

TAU Advantage

  • USMLE Βήμα 1 Εγγύηση Pass
  • Πρόγραμμα κατοικίας στις ΗΠΑ
  • Πτυχιούχος με μικρότερο χρέος
  • Κλινικές περιστροφές της Greenbook

Πιστοποιήσεις

ECFMG

Η Εκπαιδευτική Επιτροπή για τους αλλοδαπούς μεταπτυχιακούς φοιτητές (ECFMG) αξιολογεί την ετοιμότητα των διεθνών ιατρικών αποφοίτων να εισέλθουν στην αλλοδαπή (USMLE) ή προγράμματα υποτροφιών στις ΗΠΑ. Το TAU είναι σχολείο εγκεκριμένο από το ECFMG.

FAIMER

Το Ίδρυμα για την Προώθηση της Διεθνούς Ιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας (FAIMER) προωθεί την αριστεία στην εκπαίδευση των διεθνών επαγγελμάτων υγείας μέσω προγραμματικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων. Καταχωρήθηκε στο FAIMER, παγκόσμιος κατάλογος των ιατρικών σχολών.

MCC

Το Ιατρικό Συμβούλιο του Καναδά (MCC) αξιολογεί τους ιατρικούς υποψήφιους, μέσω εξετάσεων και χορήγησης τίτλου (LMCC) σε όσους επιθυμούν να ασκήσουν ιατρική άσκηση στον Καναδά. Το TAU αναγνωρίζεται στο MCC μου.

MCI

Το Ιατρικό Συμβούλιο της Ινδίας (MCI) είναι θεσμικό όργανο για τη θέσπιση ενιαίων και υψηλών προτύπων ιατρικής εκπαίδευσης στην Ινδία. Το Συμβούλιο αναγνωρίζει την άσκηση ιατρικής στην Ινδία. Η TAU αναγνωρίζεται από την MCI.

Ιατρικό Συμβούλιο της Γουιάνας

Το ιατρικό συμβούλιο της Γουιάνας είναι το ρυθμιστικό όργανο που δημιουργήθηκε για να ενισχύσει και να παρακολουθήσει τη λειτουργία της ιατρικής αδελφότητας στη Γουιάνα. Το TAU αναγνωρίζεται από το Ιατρικό Συμβούλιο της Γουιάνας.

Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης

Το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης δημιουργήθηκε με στόχο τη δημιουργία συστήματος διασφάλισης της ποιότητας που θα ανταποκρίνεται στις εθνικές και παγκόσμιες αλλαγές, ενώ ταυτόχρονα θα προωθεί την ποιότητα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης στη Γουιάνα. Το TAU είναι διαπιστευμένο από το Ιατρικό Συμβούλιο της Γουιάνας.

Κύρια σημεία του προγράμματος MD

  • Το USMLE Step 1 Guarantee Pass ή το σχολείο θα πληρώσει για ένα πρόγραμμα αναθεώρησης της επιλογής σας, μέχρι $ 5.000
  • Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα Σπουδών με το Πανεπιστήμιο Ponce Health Sciences (PHSU), Πουέρτο Ρίκο, ΗΠΑ για το Πρόγραμμα MD.
  • Κλινικές περιστροφές Greenbook στο Σικάγο. Περιστροφές διαθέσιμες σε 15 άλλες πόλεις στις Η.Π.Α.
  • Ενσωματωμένη εκπαίδευση USMLE. 96% ποσοστό επιτυχίας στο USMLE
  • Προσιτή Διάρθρωση Αμοιβών με Ευέλικτα Σχέδια Πληρωμών

Αμοιβές

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Αυτή η υποτροφία συνεπάγεται την παραίτηση από την αμοιβή διδάκτρων κατά 100% για το πλήρες μάθημα 4 ετών. Ανά πρόσληψη 1 υποψήφιος θα επιλεγεί για αυτήν την υποτροφία. Ο υποψήφιος θα επιλεγεί με βάση το MCAT, GPA
Η ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΙΟΝΕΛΟΥ
Αυτή η υποτροφία συνεπάγεται την κατάργηση της αμοιβής διδάκτρων κατά 100% για ολόκληρο το πρώτο έτος του προγράμματος. Ο υποψήφιος θα επιλεγεί με βάση το MCAT, GPA
ΑΚΑΔΗΜΑΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Αυτή η υποτροφία συνεπάγεται την παραίτηση από την αμοιβή διδάκτρων κατά 100% για το πρώτο εξάμηνο του προγράμματος. Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν με βάση το MCAT, GPA

FAQS

Το Texila American University (TAU) απαιτεί την είσοδο SAT / MCAT;
Προκειμένου να συμμορφωθούν με τους κυβερνητικούς κανονισμούς, οι βαθμολογίες MCAT απαιτούνται από τους αποδεκτούς φοιτητές πριν από την εγγραφή, αλλά η TAU δεν χρησιμοποιεί τις βαθμολογίες MCAT ως προϋπόθεση αποδοχής στο πανεπιστήμιο.
Ποια είναι η ελάχιστη ΣΔΣ που απαιτείται για την υποβολή αίτησης;
Για την εξέταση της αίτησης δεν απαιτείται ελάχιστη ΣΔΣ. Η Επιτροπή Εισδοχής της ΤΑΕ αξιολογεί και ελέγχει τους υποψηφίους που πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια που πρέπει να ισχύουν.
Ποια είναι τα ακαδημαϊκά πρότυπα της TAU;
Το TAU προσφέρει το πρόγραμμα γιατρών ιατρικής (MD) με ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών με το πανεπιστήμιο Ponce Health Sciences University (PHSU), το οποίο είναι διαπιστευμένο πανεπιστήμιο για την Ιατρική Εκπαίδευση (LCME).
Οι πυρήνες και οι εκλεκτικές περιστροφές διενεργούνται σε νοσοκομεία διδασκαλίας και σε κλινικά προγράμματα εξωτερικών ασθενών στις συνδεδεμένες περιοχές της TAU. Ορισμένες εκλεκτικές περιστροφές προσφέρονται στον Καναδά και τη Νότια Αφρική.
Μπορούν οι φοιτητές TAU να εξασκηθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες;
Ναί. Οι απόφοιτοι της ΤΑΕ είναι επιλέξιμοι να λάβουν όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες εξετάσεις ιατρικής άδειας (USMLE) με την εγγραφή τους στην Εκπαιδευτική Επιτροπή για αλλοδαπούς πτυχιούχους ιατρικής (ECFMG) και είναι επιλέξιμες να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση άδειας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μπορώ να μου χορηγηθεί άδεια εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών;
Ναί. Οι πτυχιούχοι TAU αποκτούν πτυχίο Ιατρού (MD) που αναγνωρίζεται διεθνώς. Ωστόσο, οι απαιτήσεις άδειας διαφέρουν σε κάθε χώρα. Οι απόφοιτοι καλούνται να ανατρέξουν στο ιατρικό συμβούλιο της συγκεκριμένης χώρας πριν λάβουν την έγκριση για άσκηση.
Πώς το TAU υποστηρίζει τους σπουδαστές στην απόκτηση μιας κατοικίας;
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών βασικών επιστημών, το Γραφείο Φοιτητικών Υποθέσεων βοηθά τους μαθητές να προετοιμαστούν για την παραμονή. Το 2016-2017, το πρώτο βήμα πρώτης απόπειρας USMLE Step 1 ήταν 89%. Για παράδειγμα, οι μαθητές καθοδηγούνται στο χρονοδιάγραμμα για την κάλυψη του MATCH, τις απαιτήσεις για βαθμολόγηση και τον τρόπο αποτελεσματικής ολοκλήρωσης της Αξιολόγησης της Απόδοσης των Φοιτητών Ιατρικής (MSPE).
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποTexila American University »

Τελευταία ενημέρωση June 29, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Σεπτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019, Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019, Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη