Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Perdana University Ιατρική Σχολή του Perdana University προσφέρει το πρώτο και μοναδικό ιατρικό πρόγραμμα Graduate Entry στη Μαλαισία. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σπουδών στις ΗΠΑ και προετοιμάζει τον σπουδαστή να καθίσει για την Αμερικανική Ιατρική Εξέταση Αδειών (USLME).

Προαπαιτούμενο είναι το πτυχίο Bachelor σε οποιαδήποτε από τις Επιστήμες όπως Βιοϊατρικές Επιστήμες, Βιοχημεία, Βιοτεχνολογία, Ανοσολογία, Γενετική, Ανοσογενετική, Διατροφή ή Φαρμακευτική με ελάχιστο CGPA 3,5.

Το πρόγραμμα MD στο alt = "Το PUGSOM έχει αναπτυχθεί για να καλύψει τόσο τις ανάγκες της Μαλαισίας όσο και τις διεθνείς προσδοκίες. Χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι διδασκαλίας για την επίτευξη των μαθησιακών αποτελεσμάτων του προγράμματος, τα οποία περιλαμβάνουν διαλέξεις, μαθήματα, , ερευνητικά έργα, κλινικές συνεδρίες με τυποποιημένους / προσομοιωμένους ασθενείς, κλινικές συνεδρίες με πραγματικούς ασθενείς σε νοσοκομειακά περιβάλλοντα.

Η διδασκαλία-μάθηση κατά τα πρώτα δύο χρόνια του τετραετούς προγράμματος MD απευθύνεται στους σπουδαστές που παρέχονται με ισχυρή βάση στις βασικές ιατρικές επιστήμες, ενώ παρέχεται με πρώιμη κλινική έκθεση. Τα τελευταία δύο χρόνια διεξάγονται από μια σειρά κλινικών γραμματέων σε διάφορους ιατρικούς και χειρουργικούς κλάδους. Τα μαθήματα διασύνδεσης διεξάγονται καθ 'όλη τη διάρκεια των τεσσάρων ετών της ιατρικής σχολής.

Το μάθημα μας χρησιμοποιεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα Moodle, η οποία παρέχει στον φοιτητή το αποκλειστικό πρόγραμμα σπουδών και την άμεση πρόσβαση στην αξιέπαινη ομάδα καθηγητών μας, παρέχοντας πολλές ερωτήσεις για εξετάσεις και ερωτήσεις, καθώς και προσφέροντας σε κάθε μαθητή ένα μοναδικά προσαρμοσμένο βήμα προς βήμα σχέδιο και αποκλειστικό δοκιμαστικές στρατηγικές για την επιτυχία τους.

Ο μοναδικός συνδυασμός του αποκλειστικού μας περιεχομένου, καθώς και η ελευθερία των σπουδαστών, η ευελιξία, η πρόσβαση πλήρους απασχόλησης και η υποστήριξη από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι αυτό που θέτει εκτός από άλλα το πρόγραμμα PUGSOM MD. στο δρόμο προς την επιτυχία στις εξετάσεις τους και κατά τη διάρκεια του αγώνα, εάν επιθυμούν να ταιριάξουν για την παραμονή τους. Το ιστορικό μας για την επιτυχία είναι εμφανές όχι μόνο στον αριθμό επιτυχημένων μαθημάτων που έχουμε συσσωρεύσει τα τελευταία τρία χρόνια, ένα ποσοστό επιτυχίας πάνω από 95% στην πρώτη βαθμίδα και ποσοστό επιτυχίας άνω του 80% στη δεύτερη μεταπτυχιακή ομάδα, για το USMLE, τόσο για το CK Βαθμίδας 1 όσο και για το Βήμα 2 CK και το Βήμα 2 για την CS.

Παίρνουμε κάθε σπουδαστή και αξιολογούμε τον λεπτομερώς από την πρώτη εβδομάδα του προγράμματος MD, διασφαλίζοντας ότι οι τομείς ενδιαφέροντος του απευθύνονται άμεσα, επιτρέποντάς μας έτσι να καθοδηγούμε τους μαθητές μας τόσο στο σύνολό τους όσο και σε ατομική βάση. Το πρόγραμμά μας καλύπτει όλες τις πτυχές του «δοκιμαστικού» υλικού όπως καθορίζεται από τον οργανισμό USMLE και διδάσκει στους μαθητές τι πρέπει να γνωρίζουν για να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και στρατηγικές που απαιτούνται για να περάσουν τις εξετάσεις. Διατηρώντας με μεγάλη προσοχή τα μεγέθη των τάξεων μας μικρού μεγέθους, παρέχουμε σε κάθε μαθητή πλήρη εμβάπτιση στα διάφορα κλινικά σενάρια που παρουσιάζουμε για τη μέγιστη δόμηση δεξιοτήτων και την επιτυχία στην πραγματική εξέταση του Βήματος 2 CS.

Διάρθρωση διδακτικού προγράμματος

Το πρόγραμμα MD στο alt = "Το PUGSOM έχει αναπτυχθεί για να καλύψει τις ανάγκες της Μαλαισίας και τις διεθνείς προσδοκίες. Οι σπουδαστές θα είναι ακαδημαϊκά προετοιμασμένοι να καθίσουν για την Αμερικανική Ιατρική Εξέταση Αδειών (USLME).

Διάφορες μέθοδοι διδασκαλίας-μάθησης χρησιμοποιούνται για την επίτευξη των μαθησιακών αποτελεσμάτων του προγράμματος. Οι μέθοδοι διδασκαλίας περιλαμβάνουν διδασκαλίες, μαθήματα, συζητήσεις μικρών ομάδων, μάθηση ομάδας, ερευνητικά έργα, κλινικές συνεδρίες με τυποποιημένους / προσομοιωμένους ασθενείς, κλινικές συνεδρίες με πραγματικούς ασθενείς στην κλινική και σε νοσοκομειακά περιβάλλοντα.

Διδασκαλία-μάθηση κατά τα δύο πρώτα έτη του τετραετούς προγράμματος GEM στο alt = "Το PUGSOM απευθύνεται στους φοιτητές που έχουν ισχυρό υπόβαθρο στις βιοϊατρικές επιστήμες και τις επιστήμες της υγείας ενώ παρέχεται με πρώιμη κλινική έκθεση από το πρώτο εξάμηνο του πρώτου έτους της ιατρικής σχολής.

Στα τελευταία δύο χρόνια στην ιατρική σχολή, η διδασκαλία διδάσκεται από μια σειρά κλινικών υπαλλήλων στους διάφορους ιατρικούς και χειρουργικούς κλάδους. Τα μαθήματα διασύνδεσης διεξάγονται καθ 'όλη τη διάρκεια των τεσσάρων ετών της ιατρικής σχολής.

Στο τέλος του προγράμματος MD, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να ασκούν ιατρική με γνώμονα και ικανό τρόπο.

Καριέρα Pathway

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποPerdana University »

Τελευταία ενημέρωση October 5, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη