Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

cape town

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Περιτριγυρισμένο από βουνά και θάλασσα κοντά στη νότια άκρη της Αφρικής, το Κέιπ Τάουν δεν είναι μόνο μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, αλλά και μια ιδανική τοποθεσία για να ζήσετε τη δυναμική αλλαγή σε μια χώρα που είναι τόσο ανεπτυγμένη σε περιοχές αλλά σοβαρά υποανάπτυκτη σε άλλες.

Θα μάθετε συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με τη προσπάθεια της Νότιας Αφρικής για την αποτελεσματική παροχή υγειονομικής περίθαλψης στους φτωχότερους αστικούς και κατοίκους της υπαίθρου της χώρας, τόσο μέσω διαλέξεων στην τάξη όσο και μέσω παρατηρησιακών εμπειριών. Σχεδιασμένο για φοιτητές που ενδιαφέρονται για την επαγγελματική σταδιοδρομία που σχετίζονται με την υγεία, αυτό το πρόγραμμα παρέχει ευκαιρίες για την έρευνα και την εξέταση της παροχής υγειονομικής περίθαλψης στη Νότιο Αφρική. Οι επιτόπιες επισκέψεις και τοποθετήσεις στους δήμους που περιβάλλουν το Κέιπ Τάουν και μια εβδομαδιαία αγροτική εκδρομή στο βόρειο τμήμα της Νότιας Αφρικής παρέχουν εμπειρία από πρώτο χέρι με τα πολλά ζητήματα υγείας που προκαλούν τη Νότια Αφρική και την εθνική προσπάθεια βελτίωσης της δημόσιας υγείας.

Γρήγορα γεγονότα

 • Κέντρο: IES Abroad Κέιπ Τάουν
 • Πόλη: Κέιπ Τάουν
 • Χώρα: Νότια Αφρική
 • Πιστωτικές μονάδες προγράμματος: 6 μονάδες
 • Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά
 • Γλώσσα Προαπαιτούμενα: Κανένα

Ημερομηνίες προγράμματος

Αφού γίνετε δεκτοί, ανατρέξτε στην ενότητα Ταξιδιωτικές Ημερομηνίες των πληροφοριών Predeparture στο MyIESabroad λογαριασμό σας πριν ταξιδέψετε.

Το καλοκαίρι του 2018

11 Ιουνίου - 27 Ιουλίου

Προθεσμιακές προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έχει παρέλθει

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή μας είναι απλή: να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό, το οποίο περιλαμβάνει τις υψηλότερες ποιοτικές ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες. Προσφέρουμε ένα μοναδικό μάθημα που διερευνά τις μελέτες υγείας και την υγειονομική περίθαλψη μέσω μιας εμπεριστατωμένης και πρακτικής προσέγγισης.

Οι καθηγητές μας παγκόσμιας κλάσης ενισχύουν την ακαδημαϊκή εμπειρία σας και σας προσφέρουν νέες προοπτικές καθημερινά στην τάξη. Παίρνετε μια βασική πορεία για την υγειονομική περίθαλψη στη Νότιο Αφρική. Το μάθημα επικεντρώνεται στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης της κοινότητας και των δήμων, στην πρόληψη και θεραπεία μεταδοτικών και μη μεταδοτικών ασθενειών και στις προσπάθειες για την ελάφρυνση της κρίσης της χώρας με το HIV-AIDS και τη φυματίωση.

Το πρόγραμμά σας θα διαφέρει ανά εβδομάδα. Κάποιες μέρες θα βρίσκεστε στην τάξη για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και άλλες μέρες ξοδεύονται στην τοποθεσία για το έργο σας για την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης ή σε μια τοπική ιατρική κλινική ή κέντρο υγείας για παρατηρήσεις, σκίαση προσωπικού ή επαγγελματίες. Το μάθημα συμπληρώνει τις 20 ώρες εβδομαδιαίως που ξοδεύετε στις τοποθετήσεις μάθησης που βασίζονται στην τοπική κοινότητα. Όλες οι δραστηριότητες των φοιτητών πραγματοποιούνται σύμφωνα με αυστηρά δεοντολογικές οδηγίες. Αυτές οι οδηγίες προέρχονται από τοπικούς φορείς.

Μαθήματα Μελετών Υγείας

SO / HL 345 - Υγεία και Κοινοτική Ανάπτυξη στη Νότια Αφρική (Καλοκαίρι)

Κοινωνιολογία

SO / HL 345 - Υγεία και Κοινοτική Ανάπτυξη στη Νότια Αφρική (Καλοκαίρι)

Εκμάθηση υπηρεσιών

Συμμετέχετε σε ένα στοιχείο μάθησης υπηρεσιών που βελτιώνει την κατανόησή σας για θέματα υγείας στη Νότιο Αφρική. Στις πιθανές τοποθετήσεις περιλαμβάνονται:

 • Κέντρο κοινοτικής υγείας
 • Κοινοτικό κέντρο υγείας Grassy Park
 • Κοινοτικό κέντρο υγείας Green Point
 • Νοσοκομείο στο στήθος του Μπρούκλιν
 • Ντάγκλας Μάρεϊ Αρχική
 • ΜΚΟ που σχετίζονται με την υγεία
 • Το Επαρχιακό Νοσοκομείο Rob Ferreira

Εκδρομές σχετικές με το μάθημα

IES Abroad Cape Town διοργανώνει ταξίδια μελετών πεδίου σε εγκαταστάσεις υγείας και οργανισμούς που συμπληρώνουν αυτό που μαθαίνετε στην τάξη και συμβάλλουν στις γενικές γνώσεις σας για τον πολιτισμό και την κοινωνία της Νότιας Αφρικής. Νέλσπρουιτς: Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε επτά ημέρες σε παραθεριστικές περιστροφές σε ένα επαρχιακό δημόσιο νοσοκομείο σε αυτή τη μικρή πόλη στη βορειοανατολική Νότια Αφρική.

Στέγαση

Κοινόχρηστα δωμάτια στούντιο, με ένα ιδιωτικό μπάνιο και κουζίνα που μοιράζονται με τους συγκάτοικους. κλινοσκεπάσματα που παρέχονται (χωρίς πετσέτες) και πλυντήριο είναι κοντά. Οι οικιακοί βοηθοί παρέχουν υποστήριξη και πολιτιστική ανταλλαγή (δεν παρέχονται γεύματα).

Φοιτητική ζωή

Προσανατολισμός

2 ημέρες Το πρόγραμμα καλύπτει την υγεία, την ασφάλεια, τους ακαδημαϊκούς και μια πολιτιστική εισαγωγή στο Κέιπ Τάουν, καθώς και μια καθοδηγούμενη και ανακλαστική περιήγηση στην πόλη.

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

 • 18 ετών
 • Σε καλή κατάσταση στο σπίτι σας
 • 2,5 ή μεγαλύτερη ΣΔΣ σε κλίμακα 4,0 (οι ΣΠΣ κάτω του 2,5 θα εξεταστούν κατά περίπτωση)
 • Δευτεροετής φοιτητής, Junior, ή ανώτερος υπάλληλος κατά την έναρξη του προγράμματος

Διαβατήριο

Πρέπει να υπάρχει διαβατήριο που να ισχύει τουλάχιστον έξι μήνες μετά την ημερομηνία λήξης του προγράμματος, με τουλάχιστον δύο κενές σελίδες. Οι Αμερικανοί πολίτες που διαθέτουν έγκυρο διαβατήριο δεν χρειάζεται να αποκτήσουν θεώρηση εισόδου ή σπουδών στη Νότιο Αφρική για λιγότερο από 90 ημέρες.

Οι πολίτες που δεν είναι υπήκοοι των ΗΠΑ μπορεί να υποχρεούνται να λάβουν φοιτητική βίζα πριν την άφιξή τους.

Κόστος

Το καλοκαίρι του 2018

 • Δίδακτρα: $ 5.455
 • Στέγαση: 1.640 δολάρια
 • Ασφάλιση: $ 135
 • Σύνολο: $ 7.230

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
IES Abroad

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποIES Abroad »

Τελευταία ενημέρωση May 20, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Duration
6 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,230 USD
Πρόγραμμα κόστος Καλοκαίρι 2018
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούνιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη