Κλινικά Διδακτορικά

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Κλινικό Διδακτορικό μας είναι το μοναδικό στο είδος του στη Σκωτία, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των νοσοκόμων, των μαιών και των συμμαχικών επαγγελματιών υγείας. Το μάθημα είναι επικεντρωμένο στην πρακτική και έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για τους ηγετικούς ρόλους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Εάν είστε παθιασμένοι με τη βελτίωση της περίθαλψης των ασθενών, διατηρώντας ταυτόχρονα μια κλινική εστίαση, αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για εσάς. Θα συμμετάσχετε σε επαγγελματίες από μια σειρά κλάδων για την επί τόπου και την online μελέτη, επωφελούμενη όχι μόνο από την εκτεταμένη γνώση της ομάδας του Κλινικού Διδάκτορα αλλά και από τις εμπειρίες του άλλου. Ως εξειδικευμένος γιατρός νοσηλευτικής, μαιευτικής ή επαγγελματικής υγείας, θα έχετε το υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκών προσόντων που διατίθενται στην ειδικότητά σας - τοποθετώντας σας στο προσκήνιο του επαγγέλματός σας ως αναγνωρισμένο και ιδιαίτερα έμπειρο ειδικό.

Οι επαγγελματίες του τομέα υγείας θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν: νοσηλευτές, μαίες, διαιτολόγους, επαγγελματίες θεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, παραϊατρικούς, λογοθεραπευτές, ποδατρικούς, αθλητικούς ψυχολόγους και γενικούς συμβούλους.

Κορυφαίοι λόγοι για να μελετήσετε μαζί μας

# 1 Αυτό το μάθημα είναι μοναδικό στη Σκωτία για την κλινική του εστία - εργάζεται με πλήρες ωράριο, μελετά με μερική απασχόληση σε επίπεδο διδακτορικού

# 2 Είμαστε κατατάσσονται στην 1η θέση στη Σκωτία για Επιστήμες Υγείας (REF 2014)

# 3 Μάθετε από μια ομάδα παγκόσμιων ηγετών ακαδημαϊκών και επαγγελματιών υγείας

Στόχοι μαθήματος

Το μάθημα μας για το Κλινικό Διδάκτομα στοχεύει να σας αναπτύξει ως κλινικά επικεντρωμένη ανώτερη Νοσοκόμα, Μαιευτική ή Allied Health Professional και να σας βάλει στην αιχμή της κλινικής έρευνας και πρακτικής στον τομέα σας. Αν εργάζεστε αυτόνομα, θα είστε σε θέση να σχεδιάσετε και να εκτελέσετε έρευνα που ασχολείται με προβλήματα και θέματα στην πράξη, καθώς και την εφαρμογή ολοκληρωμένων προσεγγίσεων στην αξιολόγηση νέων και πολύπλοκων ιδεών και πληροφοριών.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει:

  • να αντιμετωπίσει πολύπλοκες ιδέες και να προκαλέσει καθιερωμένους τρόπους σκέψης
  • να αναπτύξουν δεξιότητες στην έρευνα και την ακαδημαϊκή μόρφωση που χρησιμοποιούνται ευφάνταστα στον τομέα της κλινικής πρακτικής
  • προετοιμαστείτε να είστε στην αιχμή της κλινικής και ερευνητικής πρακτικής για τον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης σας
  • να εξοικειωθείτε με την έρευνα αιχμής και να ενισχύσετε την ικανότητά σας να επανασχεδιάσετε το κλινικό περιβάλλον και την κατανόηση της ερευνητικής διαδικασίας

Ευέλικτη εκμάθηση

Αν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε ένα μάθημα από αυτό το μάθημα, το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό ή το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα, παρακαλώ στείλτε email στα Graduate Admissions για να συζητήσετε για το μάθημα σπουδών σας.

Λεπτομέρειες μαθήματος

Στοχεύστε στην κορυφή του επαγγέλματός σας με το μοναδικό μάθημα για το Κλινικό Διδάκτορα.

Το μάθημα αποτελείται από τρία διδακτικά μαθήματα, μια ενότητα εμπειρογνωμόνων και μια εμπειρική εργασία. Τα διδακτικά συστατικά συγκεντρώνονται σε δύο τριήμερες συνεδρίες για τα τρία πρώτα εξάμηνα, με κάθε διδαχθείσα ενότητα να μελετάται σε ένα εξάμηνο.

Διδασκαλία

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, μπορείτε να περιμένετε εύκολη πρόσβαση στο προσωπικό μέσω τακτικών επαφών πρόσωπο με πρόσωπο, τηλεδιάσκεψης, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου. Θα επωφεληθείτε από το χρόνο εκμάθησης κατά την προετοιμασία για κάθε ανάθεση και από λεπτομερή ανατροφοδότηση μετά. Το ηλεκτρονικό μας περιβάλλον εκμάθησης, Canvas, είναι επίσης διαθέσιμο σε εσάς μέσω της πύλης του Πανεπιστημίου και κάθε διδαχθείς ενότητα υποστηρίζεται από ένα προσαρμοσμένο σύνολο ιστοσελίδων όπου οι πληροφορίες, το διδακτικό υλικό και οι εκπαιδευτικοί πόροι μεταφορτώνονται από τον συντονιστή της ενότητας. Οι κύριες συνεισφορές πραγματοποιούνται επίσης στο μάθημα του Κλινικού Διδακτορικού Προγράμματος από βρετανικούς και διεθνείς ακαδημαϊκούς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα με πλήρη απασχόληση σε διάστημα τριών ετών ή, συχνότερα, για τέσσερα έως οκτώ χρόνια με μερική απασχόληση. Η περίοδος σπουδών θα ποικίλει επίσης ανάλογα με το αν σπουδάζετε για διδακτορικό, μεταπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα:

Πλήρης απασχόληση

Διδακτορικό

4-6 χρόνια

Δάσκαλοι

2-3 χρόνια

Δίπλωμα

1-2 χρόνια

Μερικής απασχόλησης

Διδακτορικό

4-8 χρόνια

Δάσκαλοι

3-6 χρόνια

Δίπλωμα

1,5-4 έτη

Εκτίμηση

Η κύρια μέθοδος αξιολόγησης για κάθε ενότητα είναι η διδασκαλία μαθημάτων, με μία πρακτική εξέταση. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε με επιτυχία όλα τα διδακτικά μαθήματα πριν προχωρήσετε στο ερευνητικό στάδιο του μαθήματος.

Ώρες στην τάξη

Το παρακάτω χρονοδιάγραμμα είναι ένα τυπικό παράδειγμα, αλλά το δικό σας χρονοδιάγραμμα μπορεί να είναι διαφορετικό.

Κάθε ενότητα αποτελείται από δύο τετραήμερα μπλοκ και έξι εβδομάδες ανεξάρτητης μελέτης.

1 Σεπτ - 3 Σεπ

NURPD01: Σύγχρονη Θεραπεία Υγείας και Έρευνα

3 Νοεμβρίου - 5 Νοεμβρίου

12 Ιαν

Ανάθεση οφειλόμενη

2 Φεβ - 4 Φεβ

NURPD02: Διαχείριση Έργων σε Οργανισμούς Υγείας

8 Μαρτίου - 10 Μαρτίου

19 Απριλίου

Ανάθεση οφειλόμενη

6 Σεπτ - 8 Σεπ

NURPD03: Σχεδιασμός έρευνας για την κλινική πρακτική

1η Νοεμβρίου - 3 Νοεμβρίου

22 Νοε

Ανάθεση 1

10 Ιαν

Απαίτηση 2

Δεκ / Ιαν

Εργασία με τον επόπτη για την ανάπτυξη ερευνητικής πρότασης

Φεβ - Ιούνιο

NURPD04: Εμπειρογνωμοσύνη

2 Μαΐου

Υποχρεωτική εκχώρηση (ερευνητική πρόταση)

Φεβ - Ιούνιο

Παρατήρηση και εξέταση

Επακόλουθα 4-6 χρόνια

NURPD05: Βασισμένη στην πρακτική εμπειρική έρευνα
Υποβολή διατριβής

Διευθυντής μαθήματος

Δρ. Kathleen Stoddart

44 (0) 1786 466395

kmstoddart@stir.ac.uk

Τέλη - 2018/2019

Πλήρες πρόγραμμα: £ 14.990

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη