Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με

Προϋπόθεση: Καμία

Για μασάζ θεραπευτές και απόλυτο αρχάριους και οπαδούς του μασάζ.

Το Chi Nei Tsang χρησιμοποιείται στα ασιατικά νοσοκομεία για να εξαλείψει την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, μπορείτε να μάθετε πώς να ξεμπλοκάρετε και να αποτοξινώνετε τα εσωτερικά όργανα όπως το συκώτι, το λεπτό έντερο, το πάγκρεας, το κόλον, τα νεφρά, το στομάχι, το δωδεκαδάκτυλο, τον ουρητήρα, τη χοληδόχο κύστη, τον σπλήνα κλπ.

Επίσης, για να απελευθερώσετε εντάσεις σε σημαντικούς μυς όπως οι psoas.

Η κοιλιακή περιοχή σχετίζεται με όλα τα συναισθήματά μας: η ύπαρξη μιας υγιούς και ισορροπημένης κοιλιάς θα είναι κρίσιμη για να είναι συναισθηματικά σταθερή!

  • Ως τέχνη και επιστήμη, η Chi Nei Tsang συμπληρώνει τη Ρεφλεξολογία (Foot, Hand, κ.λπ.), Ψυχολογία, Ρέικι, Σιάτσου, Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ, Σουηδικό μασάζ και άλλες παρόμοιες θεραπείες. Σε αντίθεση με τις περισσότερες πρακτικές που χρησιμοποιούν έμμεσες μεθόδους για την επαφή με τα εσωτερικά όργανα, η Chi Nei Tsang μασάει απευθείας τα εσωτερικά όργανα.
  • Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την ανακούφιση: Εντερικές φραγμοί, κράμπες, κόμβοι, σβώλοι, ιστός ουλής, πονοκεφάλους, εμμηνόρροπες κράμπες, κακή κυκλοφορία αίματος, πόνος στην πλάτη, στειρότητα, ανικανότητα και πολλά άλλα προβλήματα.
  • Ο Chi Nei Tsang ξεκαθαρίζει τις τοξίνες, τα κακά συναισθήματα και τις υπερβολικές ανεπάρκειες θερμότητας ή κεφαλής που προκαλούν δυσλειτουργία των οργάνων. Μαζί με άλλους κλάδους, η Chi Nei Tsang μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της ανάγκης για χειρουργική επέμβαση.
  • Ο Chi Nei Tsang ενδιαφέρεται για το πώς να διατηρήσει το σύστημα του σώματος να ζήσει μια πλήρη, υγιή και εκτεταμένη ζωή. Ο Αρχαίος Ταοϊστής ήταν ιδιαίτερα έμπειρος στο να γνωρίζει πώς να μένει υγιής.
  • Οι ταοϊστές πιστεύουν ότι οι μνήμες μιας ημέρας γυναίκας και ανδρών θα ανακαλύψουν και πάλι ότι έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν πολύ εκτεταμένες ζωές, μαθαίνοντας την τέχνη του Chi Nei Tsang.
  • Με την ολοκλήρωση, οι φοιτητές θα μπορούν να εκτελούν ένα αποτελεσματικό μασάζ Chi Nei Tsang για την αποδέσμευση και αποτοξίνωση των εσωτερικών οργάνων όπως το συκώτι, το λεπτό έντερο, το πάγκρεας, το κόλον, τα νεφρά, το στομάχι, το δωδεκαδάκτυλο, το ουρητήρα, τη χοληδόχο κύστη, τη σπλήνα κλπ.

Αμοιβές

Κόστος € 590

Περιλαμβάνει διδακτικό υλικό, δίδακτρα στα αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά, διεθνή πιστοποίηση και 2 αυθεντικές ταϊλανδικές συμπιέσεις βοτάνων για τη δική σας πρακτική!

Διεθνές αναγνωρισμένο δίπλωμα μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος.

Πιστοποιητικά για φοιτητές

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι φοιτητές λαμβάνουν πιστοποιητικά για την πορεία τους.

Επόμενες ημερομηνίες έναρξης:

Μαθήματα στο Βερολίνο (Αγγλικά, Γερμανικά

Μάιος 2019:

Παρ 6, Τετ 7, Τετ 8

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Γερμανός
ισπανικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποITM Thai Hand International Training Massage School Berlin »

Τελευταία ενημέρωση December 4, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 6, 2019
Duration
4 Ημέρες
Τιμή
590 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 6, 2019
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 10, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μάιος 6, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μάιος 10, 2019
Άλλη