Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μακροχρόνια Μελέτη Μαθημάτων Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Η λήψη του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται από τις 10 Νοεμβρίου 2018 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2019

Γενική Φυσικοθεραπεία

Επισκόπηση προβλημάτων αναπηρίας σε ιατρικές και κοινωνικές, οικονομικές και ψυχολογικές πτυχές της αναπηρίας, θέματα φυσικής θεραπείας και του ρόλου της στη σύγχρονη ιατρική, ο ρόλος της ιατρικής διαγνωστικής για τις ανάγκες θεραπείας και φυσιοθεραπείας και η επιλογή και εκτέλεση των εξετάσεων και δοκιμών που απαιτούνται για επιλέξτε φυσιοθεραπευτικά μέσα. Ο ρόλος και η σπουδαιότητα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας προφύλαξης στην πρόληψη των πολιτισμικών ασθενειών του 21ου αιώνα και ο ρόλος της προ-υγείας εκπαίδευσης της κοινωνίας.


Ορθοπεδικά είδη

Η κατασκευή, λειτουργία, χρήση και αρχές επιλογής ορθοπεδικών συσκευών. Διδασκαλία των ικανοτήτων και δεξιοτήτων στην περιγραφή και ερμηνεία των αρχών λειτουργίας των ορθοπεδικών συσκευών που χρησιμοποιούνται στην αποκατάσταση. Κατανόηση του ρόλου των ορθοπεδικών συσκευών στην αποκατάσταση.


Κινησιοθεραπεία

Θεωρητική επισκόπηση και ουσία του μαθήματος, μέθοδοι αξιολόγησης του κινητικού συστήματος για τις ανάγκες της φυσιοθεραπείας και τις μεθόδους και τεχνικές εκτέλεσης θεραπευτικών ασκήσεων. Διδασκαλία της βιομηχανικής ανάλυσης της στάσης του σώματος και των καθοριστικών παραγόντων των ανθρώπινων λειτουργιών της μηχανής. Διδασκαλία πρακτικών δεξιοτήτων στο πλαίσιο θεραπευτικών ασκήσεων, μεθόδων και τεχνικών, με βάση τις θεωρητικές γνώσεις και την εξέταση ενδείξεων και αντενδείξεων συγκεκριμένων θεραπειών. Βασικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στη χειρωνακτική θεραπεία, χρησιμοποιώντας θεωρητικές γνώσεις στην κινησιοθεραπεία. Διδασκαλία γνώσεων και δεξιοτήτων με τη χρήση συγκεκριμένων κινησιοθεραπευτικών θεραπειών, σύμφωνα με τις κλινικές εικόνες των ασθενών.


Φυσική Θεραπεία

Θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σχετικά με τη χρήση των βιολογικών επιδράσεων σε φυσικούς ερεθισμούς στους ανθρώπινους ιστούς: θερμοθεραπεία, κρυοθεραπεία, φωτοθεραπεία, υδροθεραπεία, ηλεκτροθεραπεία, ηλεκτρομαγνητικά πεδία και balneoclimatology, με ιδιαίτερη μέριμνα για τα θεμέλια της βιοφυσικής, μεθοδολογία, ενδείξεις και αντενδείξεις για τις πραγματοποιηθείσες θεραπείες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση November 28, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 30, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 30, 2019
Άλλη