Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γενικές πληροφορίες

Το Master in Biomedical Engineering επιδιώκει να ξεκινήσει την κατάρτιση των ενδιαφερομένων στον τομέα της έρευνας, μέσω ενός προγράμματος από το οποίο θα αρθρωθούν τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών. Στο ερευνητικό πρόγραμμα, ο επαγγελματίας θα προσφέρει λύσεις σε προβλήματα στον τομέα της υγείας. Τα προβλήματα μπορεί να είναι της επιστημονικής τάξης. τεχνολογική ή διοικητική.

Λεπτομέρειες

  • Έρευνα με συνολικά 60 μονάδες
  • Αμβλύνοντας με συνολικά 50 μονάδες

Το άνοιγμα αυτών των γραμμών εξαρτάται από τον αριθμό των αιτούντων.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ
  • 60 στη μέθοδο Έρευνας
  • 50 στη λειτουργία Deepening

Η περιοδικότητα της εισδοχής είναι ετήσια.
Αρχίζει τον Ιούλιο

Διαφοροποίηση των πτυχών

  • Δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε ερευνητικά κέντρα και σε εθνικά ή διεθνή εργαστήρια, όπως η κλινική Mayo.
  • Άμεση υποστήριξη της ερευνητικής ομάδας της GIBEC, με ενεργά έργα στις διαφορετικές γραμμές έμφασης και Β κατηγοριοποίηση του Colciencias.
  • Πολυεπιστημονική εργασία στο Universidad EIA , ενσωμάτωση της γνώσης στη μηχανική και την ιατρική και την εμπειρία που πιστοποιείται από το Υπουργείο Παιδείας στην εκπαίδευση Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.
  • Διαθεσιμότητα εργαστηρίων κλινικής μηχανικής, βιοϋλικών, βιοτεχνολογίας στην υγεία, βιοτεχνολογίας, μετρολογίας, μηχανικής αποκατάστασης, βιομηχανικής και ανάλυσης κίνησης.

στόχοι

Δημιουργήστε ένα μάστερ που παρέχει λύσεις σε προβλήματα στον τομέα της υγείας, ενσωματώνοντας τις γνώσεις της μηχανικής και της ιατρικής. Τα προβλήματα μπορεί να είναι επιστημονικά, τεχνολογικά ή διοικητικά στους τομείς της βιοτεχνολογίας της υγείας, της κλινικής μηχανικής, της μηχανικής αποκατάστασης και των σημάτων, της συσκευής και της βιοϊατρικής απεικόνισης. Με αυτές τις λύσεις βελτιώνεται η αποτελεσματικότητα και η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών στον τομέα της υγείας, βελτιώνεται η ποιότητα ζωής και η ευημερία των ανθρώπων και συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας.

Ένταση

Το πρόγραμμα σπουδών για το μεταπτυχιακό δίπλωμα αντιστοιχεί σε δύο χρόνια, διανέμονται σε τέσσερα ακαδημαϊκά εξάμηνα, κάθε ένα από αυτά με διάρκεια 20 εβδομάδων. Η συνολική ένταση σε ώρες, προσθέτοντας τις ώρες της προσωπικής εργασίας με εκείνες της ανεξάρτητης εργασίας, είναι 2880 ώρες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Spanish (Colombia)

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποUniversidad EIA »

Τελευταία ενημέρωση May 15, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
4 Εξάμηνα
Τιμή
11,250 COP
κάθε εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη