Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Επιστήμες της Δημόσιας Υγείας, στον τομέα της υγείας και της ευημερίας, θα σας δώσει βαθιά γνώση για το πώς οι καθημερινές μας συνήθειες επηρεάζουν την υγεία μας, καθώς και την προληπτική και την προαγωγή της υγείας εργασία. Θα μάθετε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της υγείας καθώς και να εντοπίζετε τους παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία μας. Η αειφόρος ανάπτυξη αποτελεί κεντρικό και επαναλαμβανόμενο θέμα του προγράμματος.

Το πρόγραμμα

Θα αποκτήσετε σε βάθος γνώση για το πώς οι καθημερινές συνήθειες και παράγοντες ισότητας επηρεάζουν τις ευκαιρίες μας για ανάπτυξη βιώσιμης υγείας. Θα μάθετε επίσης πώς η προληπτική και η προαγωγή της υγείας συμβάλλει σε μια βιώσιμη κατάσταση της υγείας και αναπτύσσει επίσης μια καλή κατανόηση του τι επηρεάζει τη βιώσιμη υγεία. Το πρόγραμμα θα σας δώσει επίσης μια αυξημένη επιστημονική προσέγγιση, κυρίως με μια βαθύτερη κατανόηση των επιδημιολογικών διαδικασιών, στην οποία θα αναπτυχθούν οι περιγραφικές, αναλυτικές και αντανακλαστικές δεξιότητές σας.

Θα μελετήσετε τις Επιστήμες της Δημόσιας Υγείας στο πλαίσιο του ευρύτερου χώρου υγείας και ευημερίας. Τα θέματα που αφορούν την ισότητα και τη συμμετοχή, τις επαγγελματικές γνώσεις και την ανάπτυξη, καθώς και τη δημιουργικότητα και την καινοτομία βρίσκονται στο επίκεντρο. Θα αναπτύξετε επίσης την κατανόηση της ηγεσίας, των ομάδων και των οργανώσεων, καθώς και την πρακτική και την αξιολόγηση βάσει τεκμηρίων. Το πρόγραμμα παρέχεται στα Αγγλικά και θα διαβάσετε τα μαθήματα Υγείας και Πρόνοιας μαζί με τους σπουδαστές από άλλα προγράμματα και ερευνητικά προγράμματα. Το πρόγραμμα λειτουργεί για δύο χρόνια, αλλά μπορεί να ολοκληρωθεί μετά από ένα έτος με πτυχίο Master 60 μονάδων.

Το μέλλον και οι θέσεις εργασίας

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα της δημόσιας υγείας, στον τομέα της υγείας και της ευημερίας, θα σας κάνει να είστε καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε την αυξανόμενη πολυπλοκότητα που αντιμετωπίζουν όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την υγεία τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει καλά για εργασίες δημόσιας υγείας σε δημοτικό, περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Θα σας δώσει επίσης μια καλή βάση για τη μελέτη σε επίπεδο έρευνας. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Επιστήμες της Δημόσιας Υγείας ή το ισοδύναμο είναι συχνά απαίτηση εάν επιθυμείτε να εργαστείτε σε μεγαλύτερους οργανισμούς όπως ο ΠΟΥ ή η Sida.

Δίδακτρα

Για σπουδαστές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ

Αμοιβή πρώτου εξαμήνου: 67500 SEK

Συνολικό τέλος προγράμματος: 270000 SEK

Ειδικές απαιτήσεις εισόδου

Ένα ολοκληρωμένο πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τριετούς φοίτησης, που αντιστοιχεί σε 180 πιστώσεις στους τομείς της επιστήμης της δημόσιας υγείας, της ψυχολογίας, της επιστήμης / νοσηλευτικής επιστήμης, της φυσιοθεραπείας, της κοινωνικής εργασίας, της κοινωνιολογίας ή ισοδύναμου. Οι διεθνείς φοιτητές υποχρεούνται να υποβάλλουν αποτελέσματα δοκιμών TOEFL με ελάχιστο σκορ 575 με βαθμολογία TWE τουλάχιστον 4,5 (ΑΒΤ) ή 90 με βαθμολογία TWE τουλάχιστον 20 (iBT) ή με αποτέλεσμα δοκιμής IELTS με συνολική ζώνη βαθμολογία τουλάχιστον 6,5 και χωρίς βαθμολογία μπάντας κάτω από 5,5 ή ισοδύναμο.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct rese ... περαιτέρω

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer. Mälardalen University is located on both sides of Lake Mälaren with campuses in Eskilstuna and Västerås. Διαβάστε Λιγότερα
Eskilstuna , Norrmalm + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη