Μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Τι είναι ο Δάσκαλος στη Φαρμακευτική

Το Master στη Φαρμακευτική

Στο EADA , μαθαίνετε ποιοτικές και ποσοτικές δεξιότητες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στο προφίλ σας στη βιομηχανία. Οι τάξεις είναι μικρές και ποικίλες και οι συμμετέχοντες μαθαίνουν από έμπειρους εκπαιδευτικούς χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της μελέτης περιπτώσεων.

Τα μαθήματα πυρήνα λαμβάνουν χώρα στο πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο, με την ευκαιρία να ανακαλύψουν πού το ενδιαφέρον σας έγκειται στις επαγγελματικές συγκεντρώσεις που προσφέρονται στο τρίτο τρίμηνο: Φαρμακευτική, Καταναλωτική Υγεία, Βιοτεχνολογία, Ιατρικές Συσκευές και Ηλεκτρονική Υγεία.

Τα μαθήματα στο Campus της Βαρκελώνης City Center συνδυάζονται με τα τμήματα ηγεσίας στην Κατοικία Εκπαίδευσης Κατοικιών. Κατά τη διάρκεια αυτών των ενοτήτων, αναπτύσσετε τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και τις ικανότητες ηγεσίας που σας προσφέρουν ένα πλεονέκτημα σε κάθε οργανισμό του κλάδου.

Βασικά στοιχεία

Απολαύστε τον τρόπο ζωής της Βαρκελώνης

Ως η μόνη κορυφαία σχολή επιχειρήσεων στο κέντρο της Βαρκελώνης, η EADA είναι εκεί που θέλετε να είστε. Προσφέρουμε ένα μοναδικό μαθησιακό περιβάλλον, με τη φασαρία μιας από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης που περιμένουν να εξερευνηθούν μόλις λίγα βήματα μακριά.

10 λεπτά από το πορθμείο στην πλατεία Cataluña

15 λεπτά με το ποδήλατο στην παραλία

Πάρτε τα χέρια σας βρώμικα

Η πρακτική μεθοδολογία μας σημαίνει ότι δεν παίρνετε παθητικά σημειώσεις, καθώς οι καθηγητές τρεμοπαίζουν. Συμμετέχετε ενεργά στην εμπλοκή σε ταξικές συζητήσεις, στην ανταλλαγή ιδεών και στη συζήτηση καινοτόμων λύσεων σε πραγματικά αειφόρα επιχειρησιακά προβλήματα - όλα υπό την καθοδήγηση της ειδικής μας σχολής.

100% της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

80 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΟΣ

Ξεχωρίστε από το πλήθος

Στην EADA , ξεχωρίζετε μόνο με τον εαυτό σας. Τα μικρά μεγέθη τάξεων και η μεμονωμένη παρακολούθηση αξιοποιούν στο έπακρο το μοναδικό σας δυναμικό. Οι κοινές δραστηριότητες με άλλα προγράμματα σάς επιτρέπουν να ενταχθούν στην ευρύτερη κοινότητα της EADA χωρίς να χάσετε αυτή την προσωπική πινελιά.

25-30 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΝΑ ΤΑΞΗ

300 MASTER PEERS ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΤΥΩΝ

Αναπτύξτε τον ηγέτη σε σας

Ο καθένας μπορεί να είναι αφεντικό, αλλά χρειάζεται αίμα και ιδρώτας για να γίνει πραγματικός ηγέτης. Το πρόγραμμα έντονης ανάπτυξης της ηγεσίας μας σας μεταφέρει από τη φάση προβληματισμού μέχρι την υλοποίηση, προετοιμάζοντάς σας να είστε ένας ευαισθητοποιημένος, αποτελεσματικός ηγέτης της αλλαγής.

ΚΑΜΠΥΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 14-HECTARE

4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Διεθνοποιήστε το προφίλ σας

Δεν υπάρχει καλύτερη προετοιμασία για τη μελλοντική καριέρα σας παρά να δαπανήσετε ένα χρόνο στην EADA , με πολυπολιτισμικές, πολυεπιστημονικές ομάδες που αναλύουν πώς να δημιουργήσουν βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα μέσω της καινοτομίας. Η παγκόσμια προοπτική σας μπορεί να ξεκινήσει εδώ, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή.

85 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

70% ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ

Χαράξτε την καριέρα των ονείρων σας

Με ένα πρόγραμμα σπουδών που επικεντρώνεται στη βιομηχανία και στις τακτικές δυνατότητες δικτύωσης και πρόσληψης, τα μαθήματά μας είναι μοναδικά προετοιμασμένα για αυτό που βρίσκεται μπροστά.

350 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

120.000 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δομή του προγράμματος

ΦΑΣΗ 1 - 1ο τρίμηνο (Σεπτ. - Δεκ.)

Μονάδα προσανατολισμού

 • Πρόκριση: οικονομικές καταστάσεις, στατιστικές και οικονομικά στοιχεία
 • Προπόνηση: Υπηρεσίες Καριέρας
 • Μέθοδος περιπτώσεων
 • Αρχικό πρόγραμμα ισπανικής γλώσσας (προαιρετικό)

Collbató Κατοικία Εκπαίδευσης Κατοικιών

 • Αυτοδιοίκηση Ιδρύματα
 • Πρωτοπόρα άτομα

Στο κέντρο της πόλης της Βαρκελώνης

 • Εταιρική οικονομική διαχείριση
 • Ανακάλυψη φαρμάκων
 • Χρηματοδότηση
 • Κυβερνητικές υποθέσεις
 • Οικονομικά της υγείας
 • Αλυσίδα αξίας της υγειονομικής περίθαλψης

ΦΑΣΗ 2 - 2ο τρίμηνο (Ιαν. - Μαρ.)

Collbató Κατοικία Εκπαίδευσης Κατοικιών

 • Πρωτοπόρα άτομα

Στο κέντρο της πόλης της Βαρκελώνης

 • Βιομηχανικός
 • Πρόσβαση στην αγορά
 • Εμπορία
 • Τιμολόγηση
 • Ρυθμιστικές υποθέσεις
 • Εφοδιαστική αλυσίδα

Διεθνής Εβδομάδα

Εβδομάδα Διαπραγμάτευσης

Διεθνές Επαγγελματικό Ταξίδι

ΦΑΣΗ 3 - 3ο τρίμηνο (Απρ - Ιουν.)

Collbató Κατοικία Εκπαίδευσης Κατοικιών

 • Ηγετική Αλλαγή

Στο κέντρο της πόλης της Βαρκελώνης

Επαγγελματικές συγκεντρώσεις

 • Φαρμακευτικός
 • Καταναλωτική Υγεία
 • Βιοτεχνολογία
 • Ιατρικές συσκευές
 • Ηλεκτρονική υγεία

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν όλα τα μαθήματα επαγγελματικής συγκέντρωσης.

Τελικό Έργο

Σεμινάρια καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, παρουσίαση από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο

ΦΑΣΗ 4 - 4ο τρίμηνο (Σεπτ. - Δεκ.)

Πρόγραμμα ανταλλαγής (προαιρετικό)

Μία φορά ανταλλαγή με 30 σχολεία συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Διπλή επιλογή από το Aston Business School (UK), την EDHEC (Γαλλία), την EBS (Γερμανία) και την HHL (Γερμανία).

Οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα ανταλλαγής πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αποδοχής (σε ορισμένες περιπτώσεις συμπεριλαμβανομένης της GMAT, TOEFL κλπ.) Με το σχολείο που συμμετέχει.

Γύροι εισόδου (ακαδημαϊκό έτος 2019-2020)


109345_ScreenShot2019-01-30at3.43.57PM.png

Το EADA MBA έχει διάφορους κύκλους συμμετοχής και σας συνιστούμε να υποβάλετε αίτηση για το συντομότερο δυνατό γύρο, μόλις ολοκληρωθεί το πακέτο αίτησης. Πρέπει να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης, να ανεβάσετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, να ολοκληρώσετε το τεστ αποδοχής και τη συνέντευξη πριν από τις προθεσμίες που αναφέρονται παρακάτω για να εξεταστείτε για ένα γύρο εισδοχής.

Σας προτείνουμε να συμπληρώσετε το πακέτο αίτησής σας στην πλατφόρμα online εισαγωγών 2 εβδομάδες πριν από την προθεσμία συμμετοχής για να εξασφαλίσετε ότι έχετε χρόνο για να ολοκληρώσετε τη συνέντευξη και τον τεστ αποδοχής.

Η έγκαιρη εφαρμογή θα διασφαλίσει ότι οι υποψήφιοι θα έχουν αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία έκδοσης θεωρήσεων, καθώς και οποιαδήποτε συμπληρωματική εργασία σε γλώσσα. Για τους υποψηφίους που ενδιαφέρονται για υποτροφίες, συνιστούμε ένθερμα την υποβολή αίτησης για τον πρώτο ή τον δεύτερο γύρο αποδοχής.

Μετά την τελευταία προθεσμία εισαγωγής, η EADA θα έχει μια κυλιόμενη πολιτική εισδοχής και οι υπόλοιποι χώροι θα συμπληρωθούν με βάση την αρχή της "πρώτης επείγουσας εξυπηρέτησης".

Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης που εμφανίζεται σε αυτήν τη σελίδα, για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας εισδοχής για αυτό το πρόγραμμα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach g ... περαιτέρω

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach geared to applying knowledge to the real day-to-day company world. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη