Μεταπτυχιακό στη Φυσικοθεραπεία με εξειδίκευση στη Συμπεριφορική Ιατρική

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Η φυσιοθεραπεία με εξειδίκευση στη συμπεριφορική ιατρική βασίζεται στην ολοκληρωμένη γνώση της ανθρώπινης συμπεριφοράς στη λειτουργία, τη δραστηριότητα και τη συμμετοχή, καθώς και στην αλλαγή της συμπεριφοράς που σχετίζεται με την υγεία. Το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη καριέρα με προχωρημένες εργασίες σχετικά με τα προβλήματα υγείας του σήμερα και του μέλλοντος και την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Το πρόγραμμα

Αυτή η μοναδική εξειδίκευση της συμπεριφορικής ιατρικής υπογραμμίζει τη σχέση μεταξύ τρόπου ζωής και υγείας. Θα σας δοθούν οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή μέτρων βάσει τεκμηρίων και θα εργαστείτε με το σχεδιασμό, τη διερεύνηση και την αξιολόγηση δραστηριοτήτων τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Αυτή η εξειδίκευση θα αυξήσει επίσης τις ευκαιρίες σας για εργασία με την προώθηση της υγείας και θα σας δοθούν τα εργαλεία για να εργαστείτε με τη διαχείριση αλλαγών.

Θα μελετήσετε τη φυσιοθεραπεία στο πλαίσιο της ευρύτερης περιοχής υγείας και ευημερίας. Τα θέματα που αφορούν την ισότητα και τη συμμετοχή, τις επαγγελματικές γνώσεις και την ανάπτυξη, καθώς και τη δημιουργικότητα και την καινοτομία βρίσκονται στο επίκεντρο. Θα αναπτύξετε επίσης την κατανόηση της ηγεσίας, των ομάδων και των οργανώσεων, καθώς και την πρακτική και την αξιολόγηση βάσει τεκμηρίων. Το πρόγραμμα παρέχεται στα Αγγλικά και θα διαβάσετε τα μαθήματα Υγείας και Πρόνοιας μαζί με τους σπουδαστές από άλλα προγράμματα και ερευνητικά προγράμματα. Το πρόγραμμα λειτουργεί για δύο χρόνια, αλλά μπορεί να ολοκληρωθεί μετά από ένα έτος με πτυχίο Master 60 μονάδων.

Το μέλλον και οι θέσεις εργασίας

Η αγορά εργασίας στο δημόσιο τομέα και σε νέους αρένες αναζητούν πολύ μορφωμένους και κριτικά σκεπτόμενους και εξειδικευμένους ανθρώπους. Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Φυσικοθεραπεία με εξειδίκευση στη συμπεριφορική ιατρική στον τομέα της υγείας και της ευημερίας ανοίγει τις πόρτες σε μια ευρεία αγορά εργασίας. Μπορείτε να εργαστείτε με την ανάπτυξη κλινικών δεξιοτήτων, την ανάπτυξη της ποιότητας και τη διαχείριση της γνώσης της υγειονομικής περίθαλψης. Επιπλέον, ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες για την πραγματοποίηση ερευνητικών μελετών.

Δίδακτρα

Για σπουδαστές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ

Αμοιβή πρώτου εξαμήνου: 67500 SEK

Συνολικό τέλος προγράμματος: 270000 SEK

Ειδικές απαιτήσεις εισόδου

Ολοκληρωμένο πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τριετούς φοίτησης, ίσο με 180 μονάδες στους τομείς της επιστήμης της φυσιοθεραπείας ή ισοδύναμο. Οι διεθνείς φοιτητές υποχρεούνται να υποβάλλουν αποτελέσματα δοκιμών TOEFL με ελάχιστο σκορ 575 με βαθμολογία TWE τουλάχιστον 4,5 (ΑΒΤ) ή 90 με βαθμολογία TWE τουλάχιστον 20 (iBT) ή με αποτέλεσμα δοκιμής IELTS με συνολική ζώνη βαθμολογία τουλάχιστον 6,5 και χωρίς βαθμολογία μπάντας κάτω από 5,5 ή ισοδύναμο.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct rese ... περαιτέρω

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer. Mälardalen University is located on both sides of Lake Mälaren with campuses in Eskilstuna and Västerås. Διαβάστε Λιγότερα
Eskilstuna , Norrmalm + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη