Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το διεπαγγελματικό και καινοτόμο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στις βιοϊατρικές τεχνολογίες χαρακτηρίζεται από πρακτικό προσανατολισμό και διεθνή χαρακτήρα. Οι διαλέξεις ενσωματώνονται σε ένα σύγχρονο τεχνολογικό και ιατρικό περιβάλλον και υποστηρίζονται από μια διεπιστημονική ομάδα διεθνώς γνωστών και διακεκριμένων επιστημόνων. Οι απόφοιτοι είναι καλά προετοιμασμένοι για διάφορες επαγγελματικές προκλήσεις και έχουν άριστες προοπτικές σταδιοδρομίας στις Βιοϊατρικές Τεχνολογίες.

Το Πανεπιστήμιο Eberhard Karls Tübingen

Καινοτόμο. Διεπιστημονική. Διεθνές. Από το 1477. Το Πανεπιστήμιο του Tübingen έχει συνδυάσει αυτές τις βασικές αρχές στη διδασκαλία και την έρευνα του από την ίδρυσή του. Είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά πανεπιστήμια στη Γερμανία και προσφέρει ένα πλαίσιο πρώτης τάξης για επαγγελματικές σπουδές, καθώς και τη δυνατότητα να ορίσετε προσωπικούς τόνους και προτεραιότητες. Πολλές επιπλέον ευκολίες ενισχύουν τις ελκυστικές συνθήκες μελέτης, όπως το αθλητικό πρόγραμμα της πανεπιστημιούπολης, το κέντρο ξένων γλωσσών, το διεπιστημονικό «Studium Generale» και η σύγχρονη πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη. Αφήστε το σύνθημα του πανεπιστημίου να μιλήσει από μόνο του: επιχειρεί - τολμώ!

Πτυχίο και ευκαιρίες σταδιοδρομίας

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα διαρκεί δύο ακαδημαϊκά έτη (4 εξάμηνα) και περιλαμβάνει συνολικά 120 μονάδες ECTS πίστωσης σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς και Συσσώρευσης Πιστώσεων. Μετά την ολοκλήρωση, οι φοιτητές μας απονέμουν πτυχίο Master of Science (M.Sc.).

Οι επιτυχημένοι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους με την απευθείας άσκηση διδακτορικού ή διδακτορικού στο ερευνητικό πεδίο των Βιοϊατρικών Τεχνολογιών.

Εναλλακτικά, οι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν να ξεκινήσουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία με ευθύνη:

  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιατρικών συσκευών για κλινική εφαρμογή
  • Σχεδιασμός, ανάπτυξη και παραγωγή ιατρικών συσκευών και οργάνων
  • Ανάπτυξη και παραγωγή βιολογικών επιφανειών για υλικά εμφυτεύματος
  • Έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα της μηχανικής ιστών και της αναγεννητικής ιατρικής

Πληροφορίες για τους αιτούντες

Για να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα του Μεταπτυχιακού μας προγράμματος, επισκεφτείτε τον ιστότοπο και συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας.

www.uni-tuebingen.de/studium/bewerbung-und-zulassung/bewerbungmaster

Απαιτήσεις είναι:

  • Πτυχίο στον τομέα των ιατρικών τεχνολογιών ή αναγνωρισμένο ισοδύναμο από διαπιστευμένο ίδρυμα με 180 ECTS.
  • Γενικό πιστοποιητικό εγγραφής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα ξένα πιστοποιητικά πρέπει να αναγνωρίζονται από εγκεκριμένη δημόσια αρχή ως συγκρίσιμα.

Περισσότερες απαιτήσεις εφαρμογής διατίθενται από τον συντονιστή του προγράμματος.

Ξένη γλωσσική ικανότητα

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τις αγγλικές δεξιότητες που μπορούν να αποδειχθούν με βάση το TOEFL (TOEFL iBT), το IELTS, το Cambridge Certificate of Advanced English Test, το πιστοποιητικό γλωσσών από τη γερμανική υπηρεσία ακαδημαϊκών ανταλλαγών (DAAD) των γλωσσικών ικανοτήτων του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου αναφοράς και του συστήματος πιστοποίησης UNI.

Είκοσι τέσσερις θέσεις διατίθενται ανά έτος και θα απονέμονται σύμφωνα με τα προσόντα και την εμπειρία του αιτούντος. Η εγγραφή πραγματοποιείται κάθε χειμερινό εξάμηνο μέσω της κεντρικής διοίκησης του πανεπιστημίου με προθεσμία υποβολής αιτήσεων 15 Ιουνίου. Για να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα Master, οι μαθητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το πρώτο πτυχίο τους.

Ο κατάλογος κατάταξης δημιουργείται βάσει των τελικών βαθμών ή των προσωρινών τελικών βαθμών του πρώτου βαθμού. Επιπρόσθετα, μπορεί να απονεμηθεί μπόνους από την επιτροπή επιλογής, ιδίως για εκδόσεις και ακαδημαϊκά βραβεία σε επιστημονικούς τομείς.

Το πρόγραμμα παρέχει:

  • Διαλέξεις και ενότητες που ενσωματώνονται σε ένα σύγχρονο τεχνολογικό και ιατρικό περιβάλλον και υποστηρίζονται από μια διεπιστημονική ομάδα διεθνώς γνωστών και διακεκριμένων επιστημόνων.
  • Άριστες συνθήκες μελέτης σε μικρές ομάδες κατάρτισης με ατομική επαφή με ερευνητές και κλινικούς ιατρούς.
  • Η στενή συνεργασία με περισσότερα από 40 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, η οποία προσφέρει την επιλογή να συμπληρώσετε μια πρακτική εργασιακή εμπειρία ή να γράψετε τη διπλωματική εργασία στο εξωτερικό.
  • Επιπλέον, η στενή αλληλεπίδραση με εταιρείες και ερευνητικά ιδρύματα στις Ιατρικές Τεχνολογίες και τις Βιοϊατρικές Τεχνολογίες εξασφαλίζει ένα πρόγραμμα σπουδών βασισμένο σε ικανότητες, πρακτικές εμπειρίες και την ένταξη ερευνητών από τη βιομηχανία σε διαλέξεις.

Ο κεντρικός στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας για διάφορες επαγγελματικές προκλήσεις που θα επιτρέψουν την επιτυχή έναρξη μιας καριέρας σε μελλοντικά προσανατολισμένους κλάδους των Βιοϊατρικών Τεχνολογιών

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποUniversity Of Tuebingen Faculty Of Medicine »

Τελευταία ενημέρωση October 2, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 14, 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,500 EUR
Deadline
Ιούνιος 15, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 14, 2019
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 30, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 15, 2019

Οκτ. 14, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 15, 2019
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 30, 2021
Άλλη