Read the Official Description

Τι είναι;

Κατά τα τελευταία 30 χρόνια επιστήμες του νευρικού συστήματος έχουν δει ταχεία πρόοδο. Ένα κλειδί για αυτή την εξέλιξη ήταν η διεπιστημονική προσέγγιση στην έρευνά της, που οδηγεί σε ένα σώμα της γνώσης που υπερβαίνουν τις κλασικές επιστημονικά πεδία και σήμερα είναι γνωστή ως Neurociencia. Νευροεπιστήμες προγράμματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στον τομέα της υγείας. Μία καλύτερη κατανόηση του εγκεφάλου διευκολύνει προόδους στη θεραπευτική αγωγή ασθενειών μεγάλης κοινωνικοοικονομικό αντίκτυπο, νευροεκφυλιστικές ασθένειες, που συνδέονται στενά με τη γήρανση και διαδικασίες όπως νόηση, τη μνήμη, τα συναισθήματα, κλπ, και όλο και περισσότερο συχνές: κατάθλιψη, άνοια , σχιζοφρένεια, νόσο ή εγκεφαλικό επεισόδιο Πάρκινσον. Η αντιμετώπιση αυτών των ασθενειών από τους διάφορους κλάδους των νευροεπιστημών επιτρέπουν επινοήσουν νέους τρόπους πιο αποτελεσματική θεραπεία με όλο και πιο αποτελεσματικές θεραπευτικές στρατηγικές.

Το Master in Νευροεπιστημών παρουσιάζονται εδώ προσφέρει μια διεπιστημονική θεώρηση της γνώσης σε νευροεπιστημών, που υποστηρίζεται από την προέλευση των διαφόρων περιοχών της γνώσης των εκπαιδευτικών υπεύθυνος για τη διδασκαλία, από την κυτταρική και μοριακή βιολογία, τη φαρμακολογία, φυσιολογία, psychobiology και βασική ψυχολογία, αυτό που το κάνει μοναδικό ανάμεσα στους κυρίους εμφυτεύονται σε άλλα πανεπιστήμια της Ισπανίας ή στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Τι θα μάθετε;

Μελετώντας τον πλοίαρχο θα αποκτήσουν γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να κατανοήσει και να ενσωματώσει τη λειτουργία, την οργάνωση και την πλαστικότητα του νευρικού συστήματος από διαφορετικούς τομείς σπουδών: κυτταρικής και μοριακής βιολογίας, φαρμακολογίας, της φυσιολογίας και της βασικής και της γνωστικής ψυχολογίας, καθώς επίσης και έχοντας μια ενημερωμένη πληροφόρηση πρόσφατες εξελίξεις στις νευροεπιστήμες.

Την ίδια στιγμή, θα ξέρετε να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν και να αποκτήσουν την ικανότητα να λύσει τα προβλήματα σε νέες ή άγνωστες περιβάλλοντα μέσα σε διεπιστημονική πλαίσια που σχετίζονται με τα περιβάλλοντα νευροεπιστημών και τη λήψη αποφάσεων με βάση τις πληροφορίες που ήταν ελλιπή ή περιορισμένη, περιλαμβάνει αντανακλάσεις για την κοινωνική και ηθικές ευθύνες που συνδέονται με την εφαρμογή των γνώσεων και των αποφάσεων σας. Επίσης, μαθαίνουν να επικοινωνούν τα συμπεράσματά σας, και η γνώση και η λογική που στηρίζουν αυτά, σε ειδικό και μη ειδικό κοινό σαφώς και απερίφραστα.

Ενώ το Master of Νευροεπιστημών έχει ένα σαφές προφίλ της έρευνας, ολοκλήρωση και επικαιροποίηση των γνώσεων που συμβάλλει στον τομέα των νευροεπιστημών μπορεί να αντιπροσωπεύει, για τους μελλοντικούς επαγγελματίες της υγείας που την μελετούν, η απόκτηση δεξιοτήτων και εργαλείων που απαιτούνται για την κατανόηση και morfofuncionales εφαρμογή τρέχουσες γνώσεις για το νευρικό κατανόηση της παθολογίας, κλινική και τη θεραπεία των ασθενειών neurodegenarativas και την εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών για να προσεγγίσει διαγνωστικό σύστημα σας.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν είστε έτοιμοι;

Έχοντας μια σαφή ερευνητικό προφίλ, ο πλοίαρχος παρουσιάζονται συνέχισαν στο Νευροεπιστημών Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο των Βαλεαρίδων Νήσων που ανήκουν στο πρόγραμμα Επιστημών Υγείας.

Επιπλέον, η ολοκλήρωση και επικαιροποίηση των γνώσεων που συμβάλλει στον τομέα των νευροεπιστημών μπορεί να αντιπροσωπεύει, για τους μελλοντικούς επαγγελματίες της υγείας curseis τον ίδιο, την απόκτηση δεξιοτήτων και εργαλείων που απαιτούνται για την κατανόηση και εφαρμογή της ισχύουσας morfofuncionales γνώση για το νευρικό σύστημα για την κατανόηση η παθολογία, κλινικές και τη θεραπεία των νευροεκφυλιστικών ασθενειών και την εφαρμογή των διαφόρων τεχνικών για να προσεγγίσουν τη διάγνωση τους. Λόγω της αύξησης του προσδόκιμου ζωής, το ποσοστό των ατόμων άνω των 60 ετών αυξάνεται ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή ομάδα σε όλες σχεδόν τις χώρες. Είναι σε μεγάλη ηλικία, όταν τις περισσότερες φορές εμφανίζονται τόσο νευροεκφυλιστικές ασθένειες όπως διαταραχές αποτελούν ένα πρόβλημα υγείας που απαιτεί ειδική και εξειδικευμένη φροντίδα.

Η πρόσβαση σε άλλες επαγγελματικές σπουδές και εξόδους

Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο των Βαλεαρίδων Νήσων στο πρόγραμμα των Επιστημών Υγείας.

δομή του μαθήματος

Το Master in Νευροεπιστήμες αποτελείται από 60 πιστωτικές μονάδες ECTS.

μια υποχρεωτική δομοστοιχείο θεμελιώδεις έννοιες των Νευροεπιστημών, 20 μονάδες ECTS, με 4 υποχρεωτικά μαθήματα: είναι δομημένο σε τρεις ενότητες. Μια προαιρετική μονάδα ειδικής εκπαίδευσης και εξέλιξης με 10 άτομα από τα οποία θα πρέπει να επιλέξετε 5 για να ολοκληρωθεί 25 μονάδες ECTS. Ένα έργο για την Διατριβή Μάστερ (TFM) 15 ECTS υποχρεωτικής μονάδα. Στην αρχή του μαθήματος, ο φοιτητής που εγγράφεται εργάζονται Τελική Δάσκαλος θα επιλέξουν ένα θέμα έρευνας μεταξύ των ερευνητικών προτείνονται από τους καθηγητές του Δασκάλου, επικοινωνεί την εκλογή του στην Επιτροπή μελετά το Master. Η Επιτροπή θα δώσει την δει και να εγκρίνει την πρόταση για την έκδοση μιας διευθυντή ή δάσκαλο. Παρουσίαση και υπερασπίζεται το TFM θα λάβει χώρα μόνο όταν ο φοιτητής έχει περάσει τις υπόλοιπες μονάδες του βαθμού.

Το προφίλ του εισοδήματος και κριτήρια αποδοχής

Αυτό πλοίαρχος απευθύνεται κυρίως σε:

  • Η τρέχουσα απόφοιτοι στη Βιολογία, Ιατρική και Χειρουργική, Ψυχολογία, Φαρμακευτικής, Φυσικής, Χημείας και Κτηνιατρικής.
  • Οι απόφοιτοι σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ειδικότητες και Φυσικοθεραπείας, Νοσηλευτικής και τη διατροφή.
  • Η τρέχουσα απόφοιτοι Φυσικοθεραπείας, Νοσηλευτικής και τη διατροφή.

Η Επιτροπή για τη μελέτη του Master Μπορεί επίσης να δεχθεί πτυχιούχους ή αποφοίτους άλλων συναφών επιστημονικών κλάδων, εφόσον θεωρείται ότι έχετε αποκτήσει ένα επίπεδο επαρκές για να μελετήσει το Master ίση γνώσης, καθώς και τους ξένους σπουδαστές με πιστοποιημένο ή ισοδύναμο. Οι φοιτητές που κατέχουν πτυχίο σε ένα μη επιστημονικό κλάδο μπορεί να παρουσιάσει προ-εγγραφής στον Κύριο και θα είναι η Επιτροπή Μελέτης που θα αξιολογήσει τις προτάσεις.

Program taught in:
ισπανικά
Αγγλικά

See 4 more programs offered by Universidad de las Islas Baleares - UIB »

Last updated February 27, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,061 EUR
Τιμή που ισχύουν για τους υπηκόους των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ισπανικών κατοίκων μέλος
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο