Μισοθεραπεία - Ιατρική Αθλητισμού και Άσκησης

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το νέο τετραετές πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες ειδικά σχετικές με τον αθλητισμό και την άσκηση, καθώς και πιο παραδοσιακά φυσιοθεραπευτικά περιβάλλοντα.

Οι απόφοιτοι αποκτούν επαγγελματικό δίπλωμα Master στη φυσιοθεραπεία, ανοίγοντας μια σειρά από ευκαιρίες σταδιοδρομίας ως φυσιοθεραπευτές στους τομείς του αθλητισμού, της άσκησης και της υγείας και ευεξίας. Παρέχει επίσης τη βάση για μια περαιτέρω ερευνητική μελέτη.

Η Ιατρική Φυσιοθεραπεία περιλαμβάνει όλα τα μαθήματα από το πανεπιστημιακό πρόγραμμα BSc (Hons) Physiotherapy. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών επεκτείνεται με πρόσθετες ειδικές ενότητες για τον αθλητισμό και την άσκηση, ενισχυμένη έρευνα και την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν τίτλο πρώτων βοηθειών στον αθλητισμό - ενισχύοντας τις προοπτικές σας για εργασία σε ένα αθλητικό περιβάλλον.

Θα πραγματοποιήσετε μια σειρά τοποθετήσεων σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητικό περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της κλινικής φυσιοθεραπείας και αθλητικής αποκατάστασης του Πανεπιστημίου, καθώς και άλλων φυσικοθεραπευτικών εγκαταστάσεων.

Επαγγελματική διαπίστευση

Αυτό το μάθημα εγκρίνεται από την Chartered Society of Physiotherapy (CSP) και από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC), το καταστατικό όργανο των Allied Health Professionals. Μέχρι το τέλος των σπουδών σας, θα είστε επιλέξιμοι να υποβάλετε αίτηση εγγραφής στο HCPC και θα είστε κατάλληλοι για να υποβάλετε αίτηση για πλήρη συμμετοχή στην Chartered Society of Physiotherapy (CSP).

107994_physiologos.png

Κατάταξη

Βρισκόμαστε στην 8η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη Φυσικοθεραπεία στο Πλήρες Πανεπιστημιακό Οδηγό 2020.

Η ομάδα φυσικοθεραπείας και αθλητικής αποκατάστασης στο University of Bradford έχει αναγνωριστεί σε εθνικό επίπεδο με το Βραβείο Συνεργασίας για την Εκπαίδευση Αριστείας (CATE) από το AdvanceHE, το πιο διακεκριμένο βραβείο ομάδας που διατίθεται για τη μάθηση και τη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.129565_Untitled1.png

Προυποθέσεις εισόδου

Α-Επίπεδα

 • 136 Τα ποσοστά UCAS από τρία πλήρη επίπεδα Α για να συμπεριλάβουν έναν ελάχιστο βαθμό Β στη Βιολογία, την Ανθρώπινη Βιολογία, την Αθλητική Επιστήμη ή την PE. Γενικές μελέτες δεν γίνονται δεκτές.

Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση που λαμβάνεται ένα επίπεδο επιστήμης Α, το Πανεπιστήμιο θα απαιτήσει από τους υποψήφιους να περάσουν το πρακτικό στοιχείο (για τα επίπεδα Α που θα απονεμηθούν από τον Αύγουστο του 2017 και μετά).

BTEC Extended Diploma

 • DDD σε σχετικό θέμα Υγείας, Επιστήμης ή Αθλητισμού. Οι υποψήφιοι εφαρμοσμένης επιστήμης BTEC Extended Diploma θα απαιτήσουν τουλάχιστον μία μονάδα βιολογίας στο Distinction.

Υποψήφιοι για προγράμματα πρόσβασης

 • 136 Τιμολόγια UCAS από πτυχίο Πρόσβασης σε Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στα Επαγγέλματα Υγείας ή Επιστήμη - τουλάχιστον 12 μονάδες στη Βιολογία πρέπει να είναι με τον ελάχιστο βαθμό Διακρίσεις.

Διεθνείς απαιτήσεις απολυτηρίου

 • 136 βαθμοί UCAS από 3 HL άτομα στα 7,6,5 για να συμπεριλάβουν HL Biology στο βαθμό 6. Plus HL 3 ή SL 4 στα Μαθηματικά και Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία A ή Αγγλικά Β.

Συν ένα ελάχιστο GCSEs βαθμού C ή βαθμού 4, για να συμπεριλάβει την αγγλική γλώσσα, τα μαθηματικά και τη βιολογία, τη συνδυασμένη επιστήμη ή τη φυσική αγωγή. Οι ισοδυναμίες επιπέδου 2 γίνονται δεκτές.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα πρέπει να έχουν GCSE αγγλικής γλώσσας και μαθηματικά σε βαθμό C ή βαθμό 4. Οι ισοτιμίες επιπέδου 2 γίνονται δεκτές στη θέση της Αγγλικής Γλώσσας και Μαθηματικών GCSE.

Πρόσθετες απαιτήσεις εισόδου

 • Ως μέρος της διαδικασίας επιλογής, συνεντεύξουμε τους υποψήφιους υποψηφίους πριν υποβάλουμε προσφορές.
 • Όλα τα μέρη προσφέρονται υπό τον όρο ικανοποιητικού προσυμπτωματικού ελέγχου για την επαγγελματική υγεία, δεύτερη παραπομπή και έλεγχο υπηρεσίας αποκάλυψης και φραγής (DBS).
 • Είναι απαραίτητη η απόδειξη πρόσφατης σχετικής μελέτης τα τελευταία 5 χρόνια. Εάν δεν πληρείτε αυτήν την απαίτηση, θα χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση για την ενότητα Human Biology for Practice.

Ο έλεγχος της επαγγελματικής υγείας

Όλα τα μέρη προσφέρονται υπό τον όρο ικανοποιητικού ελέγχου της επαγγελματικής υγείας. Αυτό θα συνεπάγεται τη συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου για την επαγγελματική υγεία σε απευθείας σύνδεση και η παρακολούθηση απαιτείται σε ιατρικό διορισμό.

Οι σπουδαστές στα προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα πρότυπα επάρκειας του Συμβουλίου για τα επαγγέλματα υγείας και φροντίδας (2013). Η εξέταση και αξιολόγηση της επαγγελματικής υγείας θα εξετάσει την υγεία και την ευημερία των μαθητών και την ικανότητά τους να σπουδάζουν και να εξασκούν. Η πρόοδος στο μάθημα εξαρτάται από τη συνέχειά σας.

Αυτή η διαδικασία εξέτασης ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της δημόσιας υγείας της Αγγλίας για την προστασία του κοινού και των φοιτητών και του προσωπικού που εργάζεται στην υγειονομική και κοινωνική φροντίδα.

Όλες οι προσφορές θέσεων υπόκεινται σε ικανοποιητική εκκαθάριση υγείας και συμφωνία για την υποβολή κατάλληλων εξετάσεων αίματος και εμβολιασμών.

Το Πανεπιστήμιο υποχρεούται να κάνει εύλογες προσαρμογές για τους μαθητές με αναπηρίες, ώστε να μπορέσουν να εκπληρώσουν τις απαιτούμενες ικανότητες του προγράμματος. Οι υποψήφιοι που ανησυχούν για θέματα υγείας συνιστάται θερμά να επικοινωνήσουν μαζί μας πριν υποβάλουν αίτηση.

Ελέγξτε την Υπηρεσία αποκάλυψης και φραγής (DBS)

Όλα τα μέρη προσφέρονται επίσης υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει αποκτηθεί ικανοποιητική γνωστοποίηση της υπηρεσίας αποκάλυψης και φραγής (DBS) (γνωστή ως έλεγχος CRB). Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε με παιδιά ή ευάλωτους ενήλικες για την κλινική σας τοποθέτηση και θα πρέπει να αποδείξετε ότι μπορείτε να εργαστείτε με ασφάλεια με αυτές τις ομάδες κατά την εγγραφή του HCPC.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Ελάχιστο IELTS 6.5 χωρίς υποστέρηση μικρότερο από 6.0.

Εάν δεν πληροίτε την απαίτηση IELTS, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια προετοιμασία Αγγλικής γλώσσας University of Bradford .

Απαιτήσεις εισόδου CIFS

 • Αν είστε διεθνής φοιτητής και δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις εισόδου για άμεση είσοδο σε αυτό το μάθημα, μπορεί να σας ενδιαφέρει το Πιστοποιητικό Διεθνών Σπουδών του Ιδρύματος.
 • 80 μονάδες UCAS ή ισοδύναμες (για λεπτομέρειες, βλ. Μεμονωμένες σελίδες χωρών) καθώς και προσόντα μαθηματικών και βιολογίας ή συνδυασμένης επιστήμης ισοδύναμα με το βαθμό GCSE C.
 • Το UKVI ενέκρινε το IELTS 5,5 συνολικά χωρίς καμία υπο-δοκιμή μικρότερη από 5,5.
 • Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιτύχουν στη διαδικασία επιλογής / συνέντευξης για το πρόγραμμα σπουδών.

CIFS ενότητες που πρέπει να ληφθούν

Οι σπουδαστές μελετούν τις τέσσερις ενότητες πυρήνα συν:

 • Ίδρυμα στην Ανθρώπινη Βιολογία

Και μια επιπλέον ενότητα από τα ακόλουθα:

 • Ίδρυμα Χημείας
 • Εισαγωγή στις Κοινωνικές Επιστήμες
 • Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Περιβάλλον
 • Θεμελιώδη Μαθηματικά 2

Απαιτήσεις εξέλιξης για το πρόγραμμα σπουδών

Συνολικό μέσο όρο τουλάχιστον 70% και τουλάχιστον 60% στο Ίδρυμα στην Ανθρώπινη Βιολογία και τουλάχιστον 50% στην αγγλική γλώσσα για συγκεκριμένους ακαδημαϊκούς σκοπούς με πρόσθετες απαιτήσεις υπο-δοκιμής.

Σημείωση: Αυτό το μάθημα έχει επιπλέον απαιτήσεις εισόδου για την αποκάλυψη και τον έλεγχο της υπηρεσίας φραγής και τον έλεγχο υγείας.

Τι θα μελετήσετε

Σημειώστε ότι για την καταχώρηση για το 2020, οι πληροφορίες της μονάδας υπόκεινται σε αλλαγές.

Πρώτος χρόνος

Πυρήνας

 • Νευρομυοσκελετικό-Περιφερικό (PAR4009-E)
 • Ανάπτυξη και προώθηση της υγείας και της ευημερίας (PAR4008-B)
 • Αρχές μαλακών ιστών και ασκήσεων (Μισοθεραπεία) (PAR4007-D)

Δεύτερη χρονιά

Πυρήνας

 • Νευρομυοσκελετικός-νωτιαίος (PAR5010-Β)
 • Νευρολογική πρακτική (PAR5008-B)
 • Εκμάθηση βασισμένη στην εργασία 1 (Μισοθεραπεία) (PAR5015-B)
 • Έλεγχος της αποκατάστασης στον αθλητισμό και την υγεία (PAR5013-B)
 • Οι πληθυσμοί των ανθρώπων και η σύγχρονη φυσικοθεραπευτική πρακτική (PAR5009-D)

Τρίτος χρόνος

Πυρήνας

 • Καρδιαγγειακή αναπνευστική πρακτική (PAR5012-B)
 • Διαχείριση αθλητικών τραυμάτων (MPhysiotherapy) (PAR6009-B)
 • Μέθοδοι έρευνας στην υγεία και τον αθλητισμό (Μυοθεραπεία) (PAR6012-B)
 • Πρακτική βασισμένη στα αποδεικτικά στοιχεία (HEA6002-B)
 • Εκπαίδευση βασισμένη στην εργασία 2 (Μυοθεραπεία) (PAR6006-D)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ χρονος

Πυρήνας

 • Απασχολησιμότητα και Επαγγελματική Ανάπτυξη (MPhysiotherapy) (PAR7012-C)
 • Βελτίωση της απόδοσης σπορ (MPhysiotherapy) (PAR7011-C)

Επιλογή

 • Συστηματική Επισκόπηση Βιβλιογραφίας (Μισοθεραπεία) (PAR7010-E)
 • Πρωτογενές Ερευνητικό Πρόγραμμα (Μισοθεραπεία) (RES7012-E)
 • Αξιολόγηση της παράδοσης υπηρεσίας (μαιευτική θεραπεία) (HEA7002-E)

Τοποθέτηση

Υπάρχουν 1000 ώρες επαγγελματικής τοποθέτησης που ενσωματώνονται στο πρόγραμμα, πληρώντας τις απαιτήσεις του Συμβουλίου Απασχόλησης και Υγείας (HCPC).

Από τις πέντε τοποθετήσεις κλινικής πρακτικής που θα αναλάβετε κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τουλάχιστον 2 από αυτές θα είναι σε μη μυοσκελετικές ρυθμίσεις.

Αυτό θα διασφαλίσει ότι το εύρος των τοποθετήσεων φυσιοθεραπείας μπορεί να καλυφθεί ως μέρος του προφίλ τοποθέτησης και να διασφαλιστεί ότι θα επιτύχετε τα σχετικά μαθησιακά αποτελέσματα.

Σε όλο το πρόγραμμα, θα ολοκληρώσετε ένα χαρτοφυλάκιο τοποθέτησης το οποίο θα σας επιτρέψει να καταγράψετε και να επιδείξετε εμπειρία σε ολόκληρο το εύρος των φυσικοθεραπευτικών ρυθμίσεων.

Μάθηση και αξιολόγηση

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα διδαχθεί από μια ομάδα επαγγελματιών φυσιοθεραπευτών, υποστηριζόμενη από ειδικούς από διάφορους κλινικούς τομείς της Σχολής Μελετών Υγείας. Θα διδάσκονται σε διαλέξεις, σεμινάρια, σεμινάρια και σε μικρές ομάδες.

Οι ενότητες αξιολογούνται χρησιμοποιώντας μια σειρά από διαφορετικές μεθόδους, όπως γραπτές εξετάσεις, πρακτικές αξιολογήσεις, παρουσιάσεις αφισών και μελέτες περιπτώσεων. Η αξιολόγηση της κλινικής πρακτικής πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό στο κλινικό περιβάλλον από το κλινικό προσωπικό και τους πανεπιστημιακούς δασκάλους.

Εγκαταστάσεις

Η κατασκευή κτιρίου της Σχολής Υγείας αποτελεί μια επένδυση ύψους 10 εκατομμυρίων λιρών στερλινών στην περιοχή του Μπράντφορντ.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας παρέχουν περιβάλλοντα μάθησης και εξοπλισμό προσομοίωσης που αντικατοπτρίζει εκείνους που βρίσκονται στο NHS.

Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την όσο το δυνατόν πλησιέστερη πρακτική εμπειρία, υπό την καθοδήγηση και την εποπτεία της ακαδημαϊκής ομάδας έμπειρων επαγγελματιών του τομέα της υγείας, επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν τις κλινικές τους δεξιότητες πριν από την πρακτική άσκηση και την απασχόληση στον τομέα της υγείας.

Τέλη, οικονομικά και υποτροφίες

Δίδακτρα

 • Αρχική / ΕΕ: £ 9,250 *
 • Διεθνές: £ 18,901

* Τα τέλη προς τα εμπρός έχουν καλυφθεί από την κυβέρνηση στα £ 9.250 τον Οκτώβριο του 2017.

Υποτροφίες

Κάθε χρόνο χορηγούμε πολυάριθμες μη επιστρεπτέες υποτροφίες σε σπουδαστές του Ηνωμένου Βασιλείου, της ΕΕ και των διεθνών φοιτητών με βάση την ακαδημαϊκή αριστεία, τις προσωπικές συνθήκες ή τις οικονομικές δυσκολίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα υποτροφιών μας.

Υποστήριξη καριέρας

Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευθεί να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητα και αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος πολλών προγραμμάτων. Ειδική υποστήριξη είναι διαθέσιμη καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος από τις Υπηρεσίες Σταδιοδρομίας και Απασχολησιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την αναζήτηση μερικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια σπουδών, τοποθετήσεων, διακοπών και μεταπτυχιακών θέσεων εργασίας. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την υποστήριξη σε πρώιμο στάδιο και να χρησιμοποιούν τους εκτεταμένους πόρους στην ιστοσελίδα της Σταδιοδρομίας.

Η συζήτηση επιλογών με ειδικούς συμβούλους βοηθά στην αποσαφήνιση των σχεδίων με τη διερεύνηση επιλογών και την εξειδίκευση των δεξιοτήτων του κυνηγιού εργασίας. Στα περισσότερα από τα προγράμματά μας, υπάρχει άμεση συμβολή από τους συμβούλους ανάπτυξης σταδιοδρομίας στο πρόγραμμα σπουδών ή μέσω ειδικά διαμορφωμένων εργαστηρίων.

Προοπτικές καριέρας

Στατιστικές απασχόλησης

Παρόλο που το πρόγραμμα αυτό ήταν νέο για το 2017, το 100% των αποφοίτων μας 2017 BSc (Hons) Physiotherapy βρήκαν απασχόληση ή συνέχισαν να σπουδάζουν εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους.

Προσδοκίες μισθού

Ο μέσος μισθός εκκίνησης για τους 2017 πτυχιούχους BSc (Hons) φυσιοθεραπείας ήταν £ 21.938. *

* Αυτές οι στατιστικές DLHE προέρχονται από τα στοιχεία που δημοσιεύονται κάθε χρόνο από τον Οργανισμό Στατιστικής Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA), με βάση τους αποφοίτους που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι διαθέσιμοι για εργασία ή περαιτέρω μελέτη και των οποίων οι προορισμοί είναι γνωστοί.

Υποστήριξη μελέτης

Το Τμήμα Μελετών Υγείας έχει ένα εξειδικευμένο γραφείο υποστήριξης φοιτητών. Η MyBradford, που εδρεύει στο κεντρικό μας κτήριο Richmond, μπορεί επίσης να παρέχει συμβουλές σχετικά με τα τέλη μαθημάτων και τις επιχορηγήσεις / δάνεια συντήρησης από την εταιρεία Student Loans Company.

Ως φοιτητής της Σχολής Μελετών Υγείας, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στις άλλες εγκαταστάσεις υποστήριξης σπουδαστών του Πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένης της Υπηρεσίας Συμβουλών Ακαδημαϊκών Δεξιοτήτων, της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και της Υπηρεσίας Αναπηρίας.

Ερευνα

Υπάρχει μια αυξανόμενη ερευνητική βάση στο πλαίσιο της Σχολής Μελετών Υγείας. Πολλοί από εκείνους που θα διδάξουν για το πρόγραμμα είναι η έρευνα που δραστηριοποιείται, δημοσιεύει και παρουσιάζει διεθνώς.

Υπάρχουν ευκαιρίες για τους σπουδαστές να συμμετάσχουν σε αυτή την έρευνα. Οι ενότητες της έρευνας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους φοιτητές να εργάζονται μαζί με το ακαδημαϊκό προσωπικό για να αναπτύξουν επαγγελματικά σχετικές έρευνες που έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν και να αναπτύξουν την πρακτική στον τομέα και τοποθετεί τους σπουδαστές στην πρώτη γραμμή της ανακάλυψης γνώσης.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... περαιτέρω

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη