Ολοκληρωμένοι Προπτυχιακοί Διδάσκαλοι στην Οστεοπαθητική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

 • Θέλεις να είσαι σε ένα επάγγελμα όπου παίρνεις καθημερινή ικανοποίηση από τη δουλειά;
 • Ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς λειτουργεί το σώμα;
 • Είστε ενθουσιασμένοι και παρακινημένοι να μάθετε μια νέα πειθαρχία;
 • Έχετε μια ολιστική άποψη του σώματος και της υγείας;
 • Θα ήταν ένας ανεξάρτητος επαγγελματίας να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας σας;
 • Σας αρέσει να εργάζεστε με ανθρώπους;

Εάν απαντήσετε ναι σε κάποιο από τα παραπάνω, τότε μια καριέρα στην οστεοπαθητική μπορεί να είναι για σας.


Ένα πτυχίο είναι ένα προπτυχιακό ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό. Δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές χωρίς προηγούμενη εμπειρία να μεταβαίνουν σε έναν πλήρως ανεξάρτητο επαγγελματία σε διάστημα μόλις 4 ετών (ή 5/6 έτη με μερική απασχόληση για φοιτητές στο σπίτι / ΕΕ)./>

Οι φοιτητές των αναγνωρισμένων βραβείων αναγνώρισης που πιστοποιούνται από το Γενικό Οστεοπαθητικό Συμβούλιο (GOsC) μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο στάδιο της αποφοίτησης.

Μόνο άτομα που γίνονται δεκτά στο μητρώο GOsC επιτρέπεται να εξασκούν ως οστεοπαθητικοί.


Βασικά σημεία:/>

 • The London School of Osteopathy είναι κορυφαίος πάροχος οστεοπαθητικής κατάρτισης.
 • Συμμετάσχετε τους μαθητές μας στην ιστορική πανεπιστημιούπολη του Λονδίνου, σε μικρή απόσταση από το Tower Bridge.
 • Μικρά μεγέθη τάξεων με άριστη αναλογία προσωπικού προς φοιτητές
 • Γίνετε ένας αυτόνομος επαγγελματίας υγείας.
 • Συμμετέχετε σε ένα αυξανόμενο νομοθετικά κατοχυρωμένο επάγγελμα που έχει πολύ υψηλή ικανοποίηση από τους ασθενείς
 • Δεν υπάρχει ανάγκη για προηγούμενη εκπαίδευση στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης - απλώς ικανοποιητική εκπαίδευση (πιστοποιητικό απολυτηρίου ή απολυτήριο ή ισοδύναμο).
 • Οι ώριμοι φοιτητές που επιθυμούν να αλλάξουν ή να προωθήσουν την καριέρα τους καλωσορίζουν επίσης
 • Άμεση είσοδος στο Bachelor of Osteopathy (τιμητική διάκριση), η οποία είναι 3,5 ετών Pathway , ή οι προπτυχιακοί ολοκληρωμένοι Masters of Osteopathy, που είναι ένα τετραετές Pathway .
 • Μάθετε υπό την καθοδήγηση ειδικών με υψηλά προσόντα.
 • Συμμετέχετε στην φροντίδα των ασθενών στην ακμάζουσα κλινική διδασκαλίας του LSO, όπου οι μαθητές βυθίζονται στην οστεοπαθητική και κερδίζετε πρακτική εμπειρία από την αρχή του μαθήματος.
 • Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Γενικό Οστεοπαθητικό Συμβούλιο.
 • Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν τους βασικούς κλάδους της ανατομίας, της φυσιολογίας, της παθολογίας
 • Οι μαθητές μαθαίνουν όχι μόνο τη θεωρία και την πρακτική, αλλά και την αυτογνωσία, τη διαπροσωπική επικοινωνία και τον τρόπο συμμετοχής στη δια βίου μάθηση. Η δεοντολογία, η ακεραιότητα και ο επαγγελματισμός είναι επίσης καθοριστικής σημασίας για την επιτυχή πρόοδο.
 • Επίσης, εξετάζονται οι βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες που έδωσαν τη δυνατότητα σε πτυχιούχους να καινοτομούν και να λαμβάνουν οστεοπαθητική σε χώρες σε όλο τον κόσμο.


Τα μαθήματα ξεκινούν το Σεπτέμβριο και η διδασκαλία με τάξη τελειώνει τον Μάιο / Ιούνιο. Η κλινική είναι ανοιχτή όλο το χρόνο. Οι μαθητές καλούνται να αναλάβουν ορισμένες κλινικές δραστηριότητες και ένα εργαστήριο κατά τη θερινή περίοδο./>

Υπάρχουν περιόδους διακοπών στα Χριστούγεννα, το Πάσχα και το καλοκαίρι.

Τα μαθήματα μερικής απασχόλησης παραδίδονται σε 18 εναλλασσόμενα Σαββατοκύριακα. Η παρακολούθηση της κλινικής είναι ευέλικτη αλλά πρέπει να διανεμηθεί κατά τη διάρκεια του έτους.

Περιεχόμενο μαθήματος


Επίπεδο 4 (έτος 1 F / T)/>

Οστεοπαθητικές μελέτες, συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας, της φιλοσοφίας, των εννοιών

Η συμμετοχή στην εξωτερική κλινική είναι υποχρεωτική ακόμη και στο επίπεδο 4.

Οι οστεοπαθητικές μελέτες υποστηρίζονται από:

 • Η λεπτομερής μελέτη της ανατομίας και της φυσιολογίας ολόκληρου του σώματος, μέσα και έξω.
 • Κοινωνιολογία της υγείας και της ασθένειας.


Επίπεδο 5 (έτος 2 F / T)/>

Τα μαθήματα οστεοπαθημάτων συνεχίζουν να βασίζονται στις δεξιότητες που αποκτήθηκαν στο επίπεδο 4 και να προχωρήσουν στην ενσωμάτωση των γνώσεων που αποκτήθηκαν στις άλλες τάξεις του επιπέδου 5. Παραδείγματα τεχνικών που ασκούνται είναι η άρθρωση, οι τεχνικές της ενέργειας των μυών, οι λειτουργικές και οι έμμεσες προσεγγίσεις και οι τεχνικές ώθησης υψηλής ταχύτητας.

Στην κλινική, οι σπουδαστές συμμετέχουν σε μια αυξανόμενη σειρά εξετάσεων ασθενών και θεραπειών.

Υποστηρίζοντας μελέτες σε αυτό το επίπεδο είναι:

 • Ένα ευρύ φάσμα παθολογίας, συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας, των συμπτωμάτων, των σημείων και του τρόπου αξιολόγησης χρησιμοποιώντας τις τυποποιημένες διαδικασίες ιατρικής εξέτασης.
 • Μερικές συμπληρωματικές μελέτες όπως η φαρμακολογία και η απεικόνιση.


Επίπεδο 6 (έτος 3 F / T)/>

Οι τάξεις της οστεοπαθητικής βασίζονται στο επίπεδο 5 και συνεχίζουν να παρουσιάζουν σημαντικές ποσότητες πρακτικής εργασίας παράλληλα με τις θεωρητικές δομές. Οι δεξιότητες εφαρμόζονται σε ένα ευρύ φάσμα σεναρίων και η κλινική συλλογιστική και η δημιουργία υποθέσεων επεκτείνονται.

Στην κλινική, οι σπουδαστές γίνονται «ανώτεροι μαθητές», υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή και την αξιολόγηση της περίθαλψης των ασθενών.

Υποστηρίζοντας μελέτες σε αυτό το επίπεδο είναι:

 • Διαφορική διάγνωση με τη βοήθεια ειδικών σε συναφείς τομείς (όπως νευρολογία, ρευματολογία, δερματολογία, ψυχική υγεία, διατροφή)
 • Έρευνες με αποκορύφωμα τη σύνταξη ερευνητικής πρότασης για ένα θέμα της επιλογής σας.


Επίπεδο 7 (έτος 4 F / T)/>

Τα μαθήματα οστεοπαθητικών παγιώνουν την προηγούμενη μάθηση και βρίσκουν έκφραση στην αυτόνομη κλινική πρακτική. Το ποσό της απαιτούμενης υποστήριξης από τους Καθηγητές Κλινικών μειώνεται και οι μαθητές παίζουν ρόλο στην ανάπτυξη των κατώτερων μαθητών. Όλα αυτά αποσκοπούν στο να εξασφαλίσουν ότι οι φοιτητές είναι έτοιμοι για το ρόλο τους ως ανεξάρτητος επαγγελματίας υγείας κατά το στάδιο της αποφοίτησης.

Οι μεταπτυχιακοί κάτοχοι οστεοπαθητικών είναι «γενικοί ιατροί» με βασικές δεξιότητες σε ειδικευμένους τομείς, τους οποίους μπορούν να επιλέξουν να συνεχίσουν και να αναπτυχθούν περαιτέρω στις μελλοντικές τους σταδιοδρομίες. Αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν παιδιατρική, μαιευτική, γηριατρική, αθλητικές κακώσεις και αποκατάσταση, κρανιακές, σπλαχνικές και κλασικές προσεγγίσεις.

Υποστηρίζοντας μελέτες σε αυτό το επίπεδο είναι:

 • Επαγγελματική πρακτική, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης, της δεοντολογίας και των ιατρο-νομικών θεωρήσεων
 • Επιχειρηματικών σπουδών
 • Έρευνες με αποκορύφωμα τη συγγραφή μιας διατριβής σε ένα θέμα της επιλογής σας.


Προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη./>

Σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος, θα εξελιχθείτε ως εκπαιδευόμενος, ως επαγγελματίας και ως άτομο. Υποστηρίζοντας την ακαδημαϊκή μάθηση είναι προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, όπως η επικοινωνία, η επίλυση προβλημάτων, η ανάλυση, ο κριτικός προβληματισμός, η αυτογνωσία, η ευθύνη, η αυτονομία και η ηγεσία.

Απασχολησιμότητα

Η οστεοπαθητική είναι σχεδόν μοναδική ανάμεσα στα επαγγέλματα της υγειονομικής περίθαλψης, δεδομένου ότι οι πτυχιούχοι έχουν τη δυνατότητα να αρχίσουν να εργάζονται ανεξάρτητα στο σημείο της αποφοίτησης και οι περισσότεροι ξεκινούν τις δικές τους πρακτικές. Αυτό είναι διαφορετικό από, φυσικά, τη φυσικοθεραπεία, όπου οι απόφοιτοι συνήθως συμμετέχουν στο NHS. ή τα περισσότερα μαθήματα αθλητικής θεραπείας που έχουν πολύ μικρή κλινική έκθεση. Η οστεοπαθητική είναι μια ακαδημαϊκή και επαγγελματική πειθαρχία.

Περισσότερες επιλογές σταδιοδρομίας

Υπάρχουν πολλές πτυχές της οστεοπαθητικής που μπορεί να επιλέξετε να αναπτυχθεί καθώς η σταδιοδρομία σας εξελίσσεται. Παραδείγματα περιλαμβάνουν την εξειδίκευση στην εργασία με τα παιδιά ή τους ηλικιωμένους, στον αθλητισμό και την αποκατάσταση ή στη διδασκαλία ή την έρευνα.Εφαρμογή

Δεδομένου ότι η οστεοπαθητική είναι και επιστήμη και τέχνη, οι υποψήφιοι ενθαρρύνονται από ένα φάσμα υποβάθρου. Απαιτήσεις επιπέδου απαιτούν την επίτευξη τιμολογίου UCAS 104 (π.χ. BCC). Τουλάχιστον ένα από τα επίπεδα Α πρέπει να είναι μια επιστήμη.

Αριθμομηχανή - 2018 εγγραφή

Ωστόσο, εάν αποχωρήσατε από το σχολείο χωρίς αυτά αλλά έχετε κάνει άλλες σπουδές από τότε, ίσως εξακολουθείτε να είστε επιλέξιμοι. Το σημαντικό είναι ότι μπορείτε να αποδείξετε την ικανότητα να μάθετε και να έχετε το κίνητρο να γίνετε οστεοπαθητικός. Σημαντικό ποσοστό των φοιτητών μας κατέχει ήδη πτυχίο αλλά έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η οστεοπαθητική μπορεί να τους προσφέρει μια σημαντική και αξιόλογη σταδιοδρομία.

Η εργασία ως οστεοπαθητική απαιτεί ακεραιότητα και ωριμότητα. Το έντυπο της αίτησης σας βοηθά να αποδείξετε εάν έχετε επαρκή προσωπική ανάπτυξη δεξιοτήτων για να αναλάβετε αυτή την απαιτητική (και ανταμοιβή) πορεία.

Εφαρμογή για μαθήματα πλήρους ή μερικής παρακολούθησης

Αμοιβές

Τα τέλη καθορίζονται από το Validating University.

Για το 2018-19, οι αμοιβές για έναν διεθνή φοιτητή είναι £ 10.500 ετησίως. Το τέλος για φοιτητή στο σπίτι / ΕΕ θα είναι £ 9,250 ετησίως *, το οποίο μειώνεται για μερική απασχόληση σύμφωνα με τον αριθμό των πιστωτικών μονάδων που μελετάτε κάθε χρόνο. Το συνολικό τέλος είναι το ίδιο στο τέλος αν μελετάτε με μερική απασχόληση ή με πλήρη απασχόληση. Καθώς το MOst έχει περισσότερες πιστώσεις, το συνολικό τέλος σε 4 χρόνια είναι περίπου 12,5% μεγαλύτερο από το BOst στα 3,5 έτη.

Όλοι οι φοιτητές θα λάβουν σπουδαστικά βοηθήματα ή υποτροφία μετρητών αξίας £ 400 ετησίως, το οποίο θα λαμβάνει την αντίστοιχη αμοιβή μαθημάτων μέχρι £ 8.850 (κατ 'αναλογία για φοιτητές μερικής φοίτησης / τελικό έτος BOst).

* μια μικρή αύξηση που συνδέεται με τον πληθωρισμό μπορεί να προστεθεί κάθε επόμενο έτος των σπουδών σας.

Τελευταία ενημέρωση Φεβρ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

The LSO has a well-deserved reputation as a leading provider of osteopathic education in the UK, with flexible modes of study and levels of award. The courses are longer than a standard 3-year Univer ... περαιτέρω

The LSO has a well-deserved reputation as a leading provider of osteopathic education in the UK, with flexible modes of study and levels of award. The courses are longer than a standard 3-year University degree and include substantial clinical teaching in addition to class-based teaching. This enables graduates to be ready to take on a professional work role at the point of graduation. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη