Ο γιατρός της Φαρμακευτικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Στο Union University , μετασχηματίζεται

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινότητα της υγειονομικής περίθαλψης τον 21ο αιώνα είναι πολλές και οι επαγγελματίες θα χρειαστούν εξαιρετική φαρμακευτική, επαγγελματική και δεοντολογική κατάρτιση. Η δέσμευση της Union University για την ενσωμάτωση αυστηρών ακαδημαϊκών με μια χριστιανική κοσμοθεωρία παραδειγματοποιείται στα διαπιστευτήρια του σχολείου του College of Pharmacy.

Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα

Προκαλούμε τους μαθητές μας με μαθήματα μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και γενική ανθρώπινη ανατομία κατά το πρώτο εξάμηνο. Αντιμετωπίζουν την τεχνολογία προσομοιωτών ανθρώπινου ασθενούς στο πρώτο πρόγραμμα σπουδών. Το μέγεθος της τάξης διατηρείται μικρό για να ενισχυθεί η προσωπική αλληλεπίδραση με καθηγητές, μερικούς από τους καλύτερους χριστιανούς μελετητές στον τομέα.

Εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας

Το Providence Hall είναι ένα πρακτικό εκπαιδευτικό περιβάλλον όπου οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά στην έρευνα, την κοινότητα και το νοσοκομειακό φαρμακείο και ένα εκτεταμένο περιβάλλον προσομοίωσης ασθενών.

Πρόγραμμα PEAP

Το Πρόγραμμα Πρώιμης Εισδοχής Φαρμακείων (PEAP) προσλαμβάνει υψηλού επιπέδου προπτυχιακούς φοιτητές της Ένωσης, ήδη από το πρώτο έτος σπουδών τους, για να συμβάλει στην εξορθολογισμό της αποδοχής τους στο πρόγραμμα Doctor of Pharmacy της Ένωσης. Το PEAP εγγυάται την εισαγωγή στην Φαρμακευτική Σχολή, εν αναμονή της επιτυχούς τήρησης των κριτηρίων εξέλιξης. Το PEAP προσφέρει ευκαιρίες για κοινωνικές σχέσεις με άλλους φοιτητές PEAP, φαρμακείο και φοιτητές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ερευνητικές ευκαιρίες μπορεί να είναι διαθέσιμες σε ειδικευμένους μαθητές.

Διαμονή

Η Ένωση προσφέρει μια μεταπτυχιακή χρονιά (PGY1) Φαρμακευτική Εμπειρία που βρίσκεται σε προ-υποψήφια θέση από την Αμερικανική Εταιρεία Φαρμακοποιών Υγείας-Συστημάτων (ASHP). Η εμπειρία PGY1 προσφέρει την εμπειρία της κλινικής πρακτικής στην κοινότητα, την περιπατητική περίθαλψη και τις νοσοκομειακές ρυθμίσεις.

Διαπίστευση

Union University Πρόγραμμα Ιατρικής του Union University είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για την Εκπαίδευση Φαρμακευτικής, 135 South LaSalle Street, Suite 4100, Chicago, IL 60503, 312 / 664-3575

Δήλωση αποστολής

Η αποστολή του Union University Κολλεγίου Φαρμακευτικής της Union University είναι να αναπτύξει συμπονετικούς και ολοκληρωμένα εκπαιδευμένους επαγγελματίες που είναι εξοπλισμένοι για να καλύψουν τις άμεσες και μελλοντικές απαιτήσεις της φαρμακευτικής επιστήμης και της φροντίδας των ασθενών σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον υγείας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed.

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη