Ο γιατρός της επιστήμης της υγείας (DHSc)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό προετοιμάζει τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα και να διαχειριστούν αποτελεσματικά και να αξιολογήσουν τις λύσεις στις συνεχιζόμενες προκλήσεις της πρόσβασης, του κόστους και της ποιότητας της υγειονομικής περίθαλψης. Οι επαγγελματίες υγείας διαθέτουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να υπερέχουν στη διαχείριση έργων, τη λήψη αποφάσεων, την ηγεσία της οργάνωσης, την καθιέρωση προτύπων βασισμένων σε αποδεικτικά στοιχεία και την απόκτηση δεξιοτήτων για την εφαρμογή της έρευνας στην επαγγελματική πρακτική. Κατοικία μιας εβδομάδας πραγματοποιείται στην Αριζόνα και οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από τις ακόλουθες συγκεντρώσεις: παγκόσμια υγεία, ηγεσία

  • Πρόεδρος: Kathleen DiCaprio, Ph.D.
  • Πιστωτικές μονάδες: 70
  • Κόστος / πίστωση: $ 506
  • Συνολικό κόστος: 35.420 δολάρια
  • Μήκος: 3 έτη κατά μέσο όρο (μέγιστο 7 ετών)

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο διαδικτυακός φοιτητής του προγράμματος ATSU (ATSU) του Πανεπιστημίου Αθηνών (ATSU) προετοιμάζει τους μαθητές για να κατανοήσουν καλύτερα και να διαχειριστούν αποτελεσματικά και να αξιολογήσουν αποτελεσματικά λύσεις στις συνεχιζόμενες προκλήσεις της πρόσβασης, του κόστους και της ποιότητας της υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτό το προχωρημένο πρόγραμμα σπουδών για την επιστήμη υγείας παρέχει στους επαγγελματίες του τομέα της υγείας τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να υπερέχουν στη διαχείριση των έργων, στη λήψη αποφάσεων, στην ηγεσία της οργάνωσης, στην καθιέρωση προτύπων βασισμένων σε αποδεικτικά στοιχεία και στην απόκτηση δεξιοτήτων για την εφαρμογή της έρευνας στην επαγγελματική πρακτική.

Προσφέρεται μέσω του Κολλεγίου Μεταπτυχιακών Σπουδών Υγείας (CGHS) του ATSU, το διαδικτυακό πρόγραμμα σπουδών για την επιστήμη της υγείας αποτελείται από 70 πιστωτικές ώρες σπουδών: 64 πιστωτικές ώρες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, συν 6 ώρες πίστωσης που περιλαμβάνει διάρκειας μίας εβδομάδας στην Αριζόνα.

Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επικεντρωθούν σε έναν από τους τρεις τομείς συγκέντρωσης: Παγκόσμια Υγεία, Ηγεσία και Οργανωτική Συμπεριφορά ή Θεμελιώδεις Θεωρήσεις. Το πρόγραμμα σπουδών για την επιστήμη της υγείας στο διαδίκτυο προωθεί την εφαρμογή της έρευνας στην επαγγελματική πρακτική με την ολοκλήρωση ενός εφαρμοσμένου ερευνητικού προγράμματος.

Σχολή

Έξι πλήρους απασχόλησης και πολλές βοηθητικές σχολές παρέχουν εξειδικευμένες οδηγίες στο πλαίσιο του διαδικτυακού προγράμματος σπουδών για την επιστήμη υγείας. Αυτή η δομή παρέχει στους φοιτητές έκθεση σε μια ποικιλία μορφών διδασκαλίας και ευκαιρίες μάθησης από μια σχολή με ποικίλα υπόβαθρα και εμπειρίες σχετιζόμενες με την υγειονομική περίθαλψη.

Καρέκλα

Η Kathleen DiCaprio, Ph.D., έχει ονομαστεί η καρέκλα για το πρόγραμμα γιατρών επιστημών υγείας (DHSc.) Στο ATSU College of Graduate Health Studies. Εργάστηκε στο παρελθόν ως βοηθός καθηγητής μικροβιολογίας και ανοσολογίας στο Touro College of Osteopathic Medicine στη Νέα Υόρκη, καθώς και ως διευθυντής ανάπτυξης και εκπαίδευσης περιεχομένου στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Ωκεανίας. Επιπλέον, υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός και σύμβουλος προγράμματος σπουδών για την Kaplan Medical.

Ο Δρ. DiCaprio έχει ιστορικό διδασκαλίας προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και ιατρικών μαθημάτων σε τομείς που σχετίζονται με τις μολυσματικές ασθένειες και τον έλεγχο των λοιμώξεων, την ανοσολογία, τη δημόσια υγεία και την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης. Έρχεται στο ATSU με μια εντυπωσιακή ιστορία ως μέλος της σχολής και διαχειριστής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του φαρμάκου και των επιστημών υγείας.

Ο Δρ DiCaprio κέρδισε το πτυχίο της στη βιοχημεία από το κολλέγιο Saint Rose και το Ph.D. στην παθολογία από το Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας των Ομοιόμορφων Υπηρεσιών. Η προηγούμενη έρευνά της επικεντρώθηκε στη μελέτη της παθογένειας των μέγιστων περιορισμών (Biosafety-level 4) ιών όπως οι Ebola και Marburg σε μοντέλα μη ανθρώπινων πρωτευόντων. Οι ερευνητικές της προσπάθειες συνέβαλαν στην ανάπτυξη πιθανών εμβολίων και θεραπευτικών μεθόδων κατά αυτών των θανατηφόρων ιών και η εργασία της έχει προταθεί σε πολυάριθμες δημοσιεύσεις και δελτία τύπου.

Διδακτέα ύλη

Ο διαδικτυακός προγραμματισμός Doctor of Health Sciences (DHSc.) Αποτελείται από 70 ώρες πίστωσης. Το DHSc. πρόγραμμα σπουδών στοχεύει στην ανάπτυξη και ενίσχυση των επαγγελματικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την παροχή ικανότητας ηγεσίας στα σημερινά συστήματα πρόκλησης της υγειονομικής περίθαλψης.

Το ATSU College of Graduate Health Studies παρέχει ευρεία εκπαίδευση, ολοκληρωμένη ηλεκτρονική διδασκαλία, κατευθυνόμενες αναγνώσεις, αλληλογραφία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και chat room. Το σχεδιασμό αναλυτικών προγραμμάτων σπουδών βασισμένο σε αποστολή του Πανεπιστημίου αξιολογεί τη μάθηση των μαθητών μέσω αυθεντικών ενσωματωμένων αξιολογήσεων.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα σπουδών και τις επιλογές μαθημάτων στην ιστοσελίδα μας.

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι φοιτητές της Ιατρικής επιστήμης επιλέγονται από μια επιτροπή εισδοχής που εξετάζει τις συνολικές ιδιότητες του αιτούντος μέσω του περιεχομένου της αίτησης, του ακαδημαϊκού αρχείου, της προηγούμενης εμπειρίας και των προσωπικών κινήτρων. Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας ή / και να έχουν πρόσφατη εμπειρία (συνήθως περίπου δύο χρόνια) ως επαγγελματίας, διαχειριστής, εκπαιδευτικός, κλινικός ιατρός ή ερευνητής στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν επίσημο αντίγραφό τους από το φορέα που χορηγεί το πτυχίο που εκδίδει τα ακόλουθα προσόντα:

  • Ένα διαπιστευμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα από πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο από το Συμβούλιο για τη διαπίστευση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
    • Οι υποψήφιοι που αποφοίτησαν από πανεπιστήμιο εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ενδέχεται να χρειαστεί να αξιολογήσουν την ισοτιμία βαθμού.
  • Ελάχιστο Αθροιστικό Μέσος Όρος Βαθμού 2,5 (σε κλίμακα 4,0) στο ίδρυμα ειδικού βαθμού.

Για τους φοιτητές που χρησιμοποιούν τα πλεονεκτήματα VA, απαιτούνται μεταγραφές για όλα τα ιδρύματα που παρακολουθούνται.

Οι υποψήφιοι που έχουν αποφοιτήσει από πανεπιστήμιο εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ενδέχεται να χρειαστούν αξιολόγηση βαθμού ισοτιμίας.

Εάν τα αγγλικά ΔΕΝ είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα πρέπει να επιδείξετε την επάρκεια στα αγγλικά όταν υποβάλλετε αίτηση στην ΑΤΜ Still University's College of Graduate Health Studies μέσω εξετάσεων TOEFL.

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

A.T. Still University (ATSU) is the founding institution of osteopathic healthcare, established in 1892 by Andrew Taylor Still. As a leading health sciences university, ATSU is comprised of two campus ... περαιτέρω

A.T. Still University (ATSU) is the founding institution of osteopathic healthcare, established in 1892 by Andrew Taylor Still. As a leading health sciences university, ATSU is comprised of two campuses (Kirksville, Mo., and Mesa, Ariz.) on more than 200 acres with six prestigious schools. Learning environments include residential and online healthcare related graduate degrees as well as community-based partnerships worldwide. ATSU has more than 700 employees dedicated to its not-for-profit mission and an average annual enrollment of over 3,100 students from 35 countries. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη