Ο γιατρός της κτηνιατρικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Διάρκεια: 5,5 χρόνια (11 εξάμηνα)

Επαγγελματικό τίτλο: Διδάκτωρ Κτηνιατρικής, DVM

Προφίλ μελέτη: γενική ακαδημαϊκή

Ξεκινήστε μήνα: Οκτώβριος εξαμηνιαία Αμοιβή: 4000 ευρώ Επισκόπηση Η πορεία βραβευτεί με το πιστοποιητικό που βεβαιώνει EAEVE τα υψηλότερα πρότυπα της εκπαίδευσης στην Ευρώπη διαβεβαιώνει τους υποψηφίους από τις καλύτερες επιλογές για τα κτηνιατρικά πορεία. Οι μαθητές ενώ σπούδαζε Κτηνιατρικής λάβει γνώση των θεμάτων που ανήκουν στις γενικές και βασικές ομάδες, που αντιστοιχεί με το γενικό ακαδημαϊκό προφίλ της εκπαίδευσης, τότε θα έχουν κλινική θέματα. Ο φοιτητής παίρνει τα υποχρεωτική πρακτική και την κλινική πρακτική, μέσω των οποίων αποκτούν πρακτικές δεξιότητες που χρησιμοποιούνται στο κτηνιατρικό επάγγελμα. Διεξαγωγή είδη προσανατολισμένη εκπαίδευση, την κλινική πρακτική και την ευκαιρία να επιλέξετε αντικείμενα από μια ομάδα μαθήματα επιλογής επιτρέπει στους μαθητές να αποσαφηνίσει και την εστίαση των αποκτηθεισών γνώσεων και δεξιοτήτων για την μελλοντική πρακτική επάγγελμα. Η θεωρητική γνώση στον τομέα της κτηνιατρικής επιστήμης κατά τα τέσσερα πρώτα έτη σπουδών παρέχει μια βάση για την πρακτική εκπαίδευση κατά τα τελευταία έτη σπουδών. Επαγγελματική εξειδίκευση μπορεί να συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της διδακτορικές σπουδές, μεταπτυχιακές σπουδές και μαθήματα εξειδίκευσης για κτηνιάτρους.

Τι θα μελετήσεις; Πρόγραμμα για ομοιόμορφο μονοβάθμιο μάθημα 1ου έτους Βασικές επιστήμες (βιοφυσική, χημεία, λατινική γλώσσα, ανατομία, ιστολογία και εμβρυολογία, βιοχημεία, γενετική) και φυσική αγωγή, ανθρωπιστικές σπουδές και ξένη γλώσσα, 2ο έτος Βασικές επιστήμες (τοπογραφική ανατομία, φυσιολογία, βιοχημεία ) Προκλινικές επιστήμες (ανοσολογία, μικροβιολογία, φυσιοπαθολογία) Ζωική παραγωγή (ζωοτροφές, κτηνοτροφία, ηθολογία, ευζωία και προστασία ζώων, πρακτική κτηνοτροφίας) 3ο έτος Προκλινικές επιστήμες (φαρμακολογία, φαρμακολογία, παρασιτολογία, Κλινικές επιστήμες (ασθένειες των ζώων εκτροφής, ασθένειες των σκύλων και των γατών, ασθένειες των ψαριών, κλινική πρακτική) Υγιεινή των τροφίμων (καθήκοντα κτηνιατρικών επιθεωρήσεων, δημόσιας υγείας, Κτηνιατρική νομοθεσία, μικροβιολογία και τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης, πρακτική άσκηση Εργαστήριο υγιεινής των τροφίμων (καθήκοντα κτηνιατρικών επιθεωρήσεων, δημόσιας υγείας, κτηνιατρικής νομοθεσίας, μικροβιολογίας και τεχνολογίας των τροφίμων) (5) Κλινικές επιστήμες (ασθένειες των αλόγων, κτηνιατρική πρόληψη, κλινική ανοσολογία, κτηνιατρική εγκληματολογία, κλινικές πρακτικές ασκήσεις, κλινικές πρακτικές) Πρακτική άσκηση σε σφαγεία και εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος) 6ο έτος Κλινικές επιστήμες (ασθένειες των αλόγων, κτηνιατρική πρόληψη, κλινική ανοσολογία, κτηνιατρική ιατροδικαστική, κλινικές πρακτικές άσκησης, κλινικές πρακτικές) Προαιρετικά μαθήματα που σχετίζονται με τις κλινικές επιστήμες.

Σε ποια μορφή θα διεξαχθεί τάξεις; Τα μαθήματα γίνονται με τη μορφή διαλέξεων, εργαστηρίων, κλινικών και πεδίο τάξεις.

Πώς θα αξιολογηθούν; πιστώσεις εξάμηνο με βάση λαμβάνεται πιστώσεις πορεία σχηματίζουν βαθμίδες της ενδιάμεσης και της τελικής διάρκειας δοκιμές και εξετάσεις που πραγματοποιήθηκε σε προφορική ή γραπτή μορφή. Στην περίπτωση ορισμένων θεμάτων εξετάσεις και εξετάσεις μπορούν να έχουν πρακτικά και θεωρητικά μέρη.

Πόσες μονάδες ECTS έχετε κάνει; Πρότυπο της εκπαίδευσης στην κτηνιατρική παρέχει όχι λιγότερο από 330 πιστωτικές μονάδες ECTS για 11 εξάμηνο σπουδών.

Τι προσόντα και τις εξουσίες, θα σας πάρει κατά τη διάρκεια των μελετών; Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή διαθέτει τα απαραίτητα για να αποκτήσει το δικαίωμα να ασκεί το επάγγελμα του κτηνιάτρου προσόντα. Τέτοια προσόντα δίνεται από περιφερειακά επιμελητήρια της Κτηνιατρικής.

Πού θα είστε σε θέση να εργαστούν μετά την αποφοίτηση; Οι απόφοιτοι του Τμήματος Κτηνιατρικής μπορούν να εργαστούν ως:

 • κτηνιάτρων της «ελεύθερης πρακτικής" θεραπεία αγρόκτημα, σύντροφος και εξωτικά ζώα,
 • κτηνιάτρους που απασχολούνται σε κτηνιατρικές κλινικές και τα νοσοκομεία,
 • υπάλληλοι της κρατικής διοίκησης, το κράτος κτηνιατρική επιθεώρηση,
 • υπαλλήλους των ιδρυμάτων και των κέντρων των επιστημών και της έρευνας,
 • μικροβιολογικό εργαστήριο του προσωπικού,
 • εκπρόσωποι των φαρμακευτικών εταιρειών και των εταιρειών που παράγουν ζωοτροφές για το αγρόκτημα και ζώα συντροφιάς.

Αυτό που είναι μοναδικό για τα κτηνιατρικά μας Ιατρική;

 • Κτηνιατρική Σχολή είναι ευρέως αναγνωρισμένη στην Πολωνία όσο και στο εξωτερικό.
 • Απέκτησε επίσημο πιστοποιητικό EAEVE της έγκρισης, η οποία πιστοποιεί υψηλότερα πρότυπα ποιότητας της εκπαίδευσης στην Ευρώπη.
 • Η Επιτροπή Διαπίστευσης πολωνική αξιολόγησε την Κτηνιατρική Σχολή με την υψηλότερη Α βαθμού.
 • Η δεύτερη καλύτερη Κτηνιατρική Σχολή στην Πολωνία σύμφωνα με την κατάταξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
 • Το πιο δημοφιλές μάθημα μεταξύ συνολικής προσφοράς του Πανεπιστημίου. Κάθε χρόνο υπάρχουν περίπου 11 υποψήφιοι αγωνίζονται για 1 θέση.
 • Κάθε χρόνο οι μαθητές από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τον Καναδά και τις σκανδιναβικές χώρες να εγγραφούν στο μάθημα.
 • Τα μαθήματα διδάσκονται από τις εθνικές και διεθνείς ακαδημαϊκούς δασκάλους, καθώς και με την άσκηση ειδικούς στην κτηνιατρική.
 • «Πρωτοβουλία: Διεθνής Κτηνιατρική Φοιτητών Κτηνιατρικής Σύλλογος Φοιτητών παρέχοντας ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των πολωνικών και διεθνείς φοιτητές.
 • Η Κτηνιατρική Σχολή συνεργάζεται με πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο (π.χ. Αυστρία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Ισπανία, την Κίνα, Turkay) και βάσει των διμερών συμφωνιών, οι διδακτορικοί φοιτητές και ερευνητές που προσφέρονται συμμετοχή σε προγράμματα μεγαλύτερης διάρκειας κατάρτιση βραχυπρόθεσμων ή στο εξωτερικό.
 • Η WUELS Κτηνιατρική Σχολή είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Επιχειρήσεων για την κτηνιατρική εκπαίδευση (EAEVE) και την Κτηνιατρική Δίκτυο των Ευρωπαϊκών Φοιτητών και μεταθέσεις προσωπικού (VetNEST.
 • Η Σχολή διαθέτει υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό για την επεξεργασία των ζώων, η οποία είναι μοναδική μεταξύ των ερευνητικών κέντρων άλλη χώρα: μαγνητικού συντονισμού, τομογραφία και συσκευές ελαστογραφία.
 • Ευρεία επιλογή των μαθημάτων επιλογής, όπως Στοματολογίας, Ασθένειες των εξωτικών ζώων, Γαστρεντερολογία, Καρδιολογία, Διαχείρισης Ποιότητας Τροφίμων Βιομηχανία.
 • 10ο και 11ο πρόγραμμα σπουδών εξάμηνο περιλαμβάνει μόνο πρακτικά μαθήματα κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές βιώνουν άμεση επαφή με ένα μεγάλο αριθμό ζωικών ειδών και κατηγοριών σε μονάδες επεξεργασίας τροφίμων και τα σφαγεία. Οι μαθητές συνεργάζονται με το κτηνιατρικό πολυκλινική του προσωπικού, να λάβει μέρος σε 24-ωρη κτηνιατρική ιατρική υπηρεσία και να βοηθήσει στην 'οίκον επισκέψεις έκτακτης ανάγκης (Mobile Clinic).
Έναρξη απαιτήσεις Το πρόγραμμά μας Κτηνιατρικής προορίζεται κυρίως για τη Δευτεροβάθμια αποφοίτων Σχολής Γυμνάσιο / που πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις. Οι υποψήφιοι για τις μελέτες αυτές πρέπει να διαθέτουν υψηλό επίπεδο γνώσεων στα θέματα της: Χημεία, Βιολογία και τα αγγλικά σε επίπεδο Β2. Αυτό πρέπει να αποδεικνύεται με πιστοποιητικό ή το σχολείο εκθέσεις.

Διαδικασία εισαγωγής : Περίοδος εισόδου : Μάιος- Σεπτέμβριος Τέλη εισαγωγής: 19 EUR (για όλους τους υποψηφίους) Απαιτούμενα έγγραφα και πληροφορίες για τις αιτήσεις: http://www.wet.up.wroc.pl/en/recruitment

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

WROC?AW UNIVERSITY OF ENVIRONMENTAL AND LIFE SCIENCES focuses its wide-ranging activities on education and research covering agriculture and related sciences. The profile of the WUELS and its mission ... περαιτέρω

WROC?AW UNIVERSITY OF ENVIRONMENTAL AND LIFE SCIENCES focuses its wide-ranging activities on education and research covering agriculture and related sciences. The profile of the WUELS and its mission are directly involved in transformation programmes dealing with rural development and food quality and management, with full respect paid to social support and interaction. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη