Πλοίαρχος της πολιτικής αεροπορίας (MAvMed)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Master of Aviation Medicine (MAvMed) είναι ένα εξάμηνο μαθήματος μερικής φοίτησης, εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που προσφέρεται παγκοσμίως. Ο πυρήνας του μεταπτυχιακού διπλώματος αρχίζει με το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επαγγελματική ιατρική (PGDipOccMed) ή το μεταπτυχιακό δίπλωμα αερομεταϊκής ανάκτησης και μεταφοράς (PGDipAeroRT). Αυτά τα τέσσερα χαρτιά οδηγούν σε τέσσερα πρόσθετα προηγμένα έγγραφα που απαιτούνται για να ολοκληρώσουν τα προσόντα του Master. Μόλις ολοκληρωθεί, οι φοιτητές θα έχουν κερδίσει ένα δίπλωμα εκτός από το δίπλωμα Master.

Ο βαθμός είναι διαθέσιμος μόνο σε εγγεγραμμένους ιατρούς.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να αναλάβουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα βασισμένο στην έρευνα θα πρέπει να εγγραφούν για το Master of Health Sciences (MHealSc), που έχει εγκριθεί στο πρόγραμμα σπουδών της Aviation Medicine.

Η Αεροπορική Ιατρική είναι επίσης διαθέσιμη ως αντικείμενο σπουδών για τους τίτλους Master of Health Sciences (MHealSc) και Doctor of Philosophy (PhD).

Όλα τα προσόντα για την επαγγελματική και την αεροναυπηγική είναι διαθέσιμα μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Θεματική ενότητα

 • Αερομε Medical Ανάκτηση και Μεταφορά
 • Αεροπορική Ιατρική
 • Επαγγελματική Ιατρική

Απαιτήσεις προγράμματος

Πλοίαρχος της πολιτικής αεροπορίας

Χαρτιά

Το πρόγραμμα αποτελείται από έγγραφα αξίας 240 σημείων (συνήθως οκτώ τευχών 30 σημείων) τα οποία συνήθως περιλαμβάνουν:

Επιλέχθηκαν τουλάχιστον 180 πόντοι

 • AVME 711 Αεροφυσιολογία
 • AVME 712 Ανθρώπινη απόδοση
 • AVME 713 Αεροδρόμιο και Ταξιδιωτική Υγεία
 • AVME 714 Κλινική Αεροπορία Ιατρική
 • AVME 715 Αρχές της Επαγγελματικής Ιατρικής
 • AVME 716 Κλινική Εργασιακή Ιατρική
 • AVME 717 Ιατρική Logistics στην αεροδιαστημική μεταφορά
 • AVME 718 Επιχειρησιακές πτυχές της αεροδιαστημικής μεταφοράς
 • AVME 719 Αεροδιαθεραπευτικές μελέτες για νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό
 • AVME 720 Κλινική Ανάλυση στην Αερομε Medical Retrieval and Transport
 • AVME 721 Κλινική φροντίδα στον αέρα
 • AVME 722 Οργάνωση Αεροmedical Systems
 • AVME 723 Διαχείριση της Επαγγελματικής Ιατρικής
 • AVME 724 Υγεία και Βιομηχανία
 • AVME 726 Ειδικό Θέμα
 • AVME 780 Research Project
 • Μέθοδοι έρευνας AVME 785
 • AVME 801 Επιδημιολογία και Βιοστατιστική της Επαγγελματικής Ιατρικής
 • AVME 802 Επαγγελματική Αποκατάσταση
 • AVME 803 Special Aeromedical Retrieval
 • AVME 804 Διεθνείς Επιχειρησιακές Δραστηριότητες

Με την επιφύλαξη της έγκρισης του κοσμήτορα του Ιατρικού Σχολείου του Otago, τα έγγραφα που έχουν ολοκληρωθεί στο Πανεπιστήμιο του Otago, άλλο πανεπιστήμιο ή εγκεκριμένο φορέα εξέτασης μπορούν να πιστωθούν στο πρόγραμμα ή / και να χρησιμοποιηθούν ως βάση για εξαίρεση από τις απαιτήσεις του στοιχείου β), υπό τον όρο ότι αυτή η προηγούμενη μελέτη έχει άμεση σχέση με το προτεινόμενο και εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών του υποψηφίου, μέχρι 120 μονάδες.

Κανονισμοί για το πτυχίο Master of Aviation Medicine (MAvMed)

 1. Είσοδος στο Πρόγραμμα
  1. Η πρόσβαση στο πρόγραμμα προϋποθέτει την έγκριση του αντι-καγκελαρίου (Επιστημών Υγείας) κατόπιν συμβουλής του ακαδημαϊκού συμβουλίου της Ιατρικής Σχολής του Otago, το οποίο πρέπει να βεβαιωθεί ότι ο αιτών έχει τη δυνατότητα και την πείρα να προχωρήσει στην πρόγραμμα.
  2. Κάθε υποψήφιος πρέπει να έχει γίνει δεκτός στο πτυχίο ιατρικής και πανεπιστημιακού χειρουργείου ενός πανεπιστημίου στη Νέα Ζηλανδία ή να έχει ισοδύναμο ιατρικό προσόν, εγκεκριμένο από το ακαδημαϊκό συμβούλιο της ιατρικής σχολής του Otago.
 2. Δομή του Προγράμματος
  1. Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από χαρτιά αξίας 240 μονάδων.
  2. Τουλάχιστον 180 σημεία πρέπει να είναι από χαρτιά που έχουν επιλεγεί από τα αρχεία AVME 711, AVME 712, AVME 713, AVME 714, AVME 715, AVME 716, AVME 717, AVME 718, AVME 719, AVME 720, AVME 721, AVME 722, AVME 723, AVME 724, AVME 726, AVME 780, AVME 785, AVME 801, AVME 802, AVME 803, AVME 804.
  3. Με την επιφύλαξη της έγκρισης του κοσμήτορα του Ιατρικού Σχολείου του Otago, τα έγγραφα που έχουν ολοκληρωθεί στο Πανεπιστήμιο του Otago, άλλο πανεπιστήμιο ή εγκεκριμένο φορέα εξέτασης μπορούν να πιστωθούν στο πρόγραμμα ή / και να χρησιμοποιηθούν ως βάση για εξαίρεση από τις απαιτήσεις του στοιχείου β), υπό τον όρο ότι αυτή η προηγούμενη μελέτη έχει άμεση σχέση με το προτεινόμενο και εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών του υποψηφίου, μέχρι 120 μονάδες.
  4. Ένας υποψήφιος που έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό δίπλωμα αερομετανακτικής ανάκτησης και μεταφοράς, μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επαγγελματική ιατρική, μεταπτυχιακό πιστοποιητικό αερομετανακτικής ανάκτησης και μεταφοράς ή μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επαγγελματική ιατρική μπορεί να εξαιρείται από ένα ή περισσότερα έγγραφα του προγράμματος για πτυχίο σε πτυχίο μέγιστο 120 μονάδες.
 3. Διάρκεια του προγράμματος
  1. Ο υποψήφιος για το πτυχίο κανονικά ακολουθεί πρόγραμμα σπουδών για τέσσερα έτη σπουδών μερικής απασχόλησης.
  2. Ένας υποψήφιος αναμένεται κανονικά να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις για το πτυχίο εντός έξι ετών από την εισαγωγή στο πρόγραμμα.
 4. Επίπεδο απονομής του πτυχίου

Ο βαθμός μπορεί να απονέμεται με διάκριση ή με πίστωση.

Παραλλαγές

Ο αναπληρωτής καγκελάριος (Επιστήμες Υγείας) μπορεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις να εγκρίνει ένα μάθημα μελέτης που δεν συμμορφώνεται με τους παρόντες κανονισμούς.

107692_2.PNG

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Here, at Otago, you will have unprecedented opportunities. You will be taught by international experts in their fields; you will gain a world-class qualification, and you will be able to contribute to ... περαιτέρω

Here, at Otago, you will have unprecedented opportunities. You will be taught by international experts in their fields; you will gain a world-class qualification, and you will be able to contribute to ground-breaking research. The student experience at Otago is exceptional. You will join a diverse population of well over 20,000 students from around New Zealand and more than 100 nations around the world. Importantly, you will have the opportunity to truly define yourself and choose your own direction in life. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη