πρόγραμμα πτυχίο στην ιατρική τεχνολογία εργαστήριο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Δίπλωμα στην Ιατρική Εργαστήριο Τεχνολογίας είναι ένα διετές πρόγραμμα που προετοιμάζει τους μαθητές για τις σημαντικότερες επαγγέλματα που παρέχουν συμμαχική υγειονομικής περίθαλψης. Οι μαθητές είναι εξειδικευμένο για την εκτέλεση δοκιμών που βοηθούν στη διάγνωση και τη θεραπεία των ασθενειών. Αυτό το πρόγραμμα εξοπλίζει τους υποψηφίους με τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για να χειριστεί εξοπλισμό εργαστηρίου και να εκτελέσει την ακριβή εργαστηριακή δοκιμή.

Εργαστήριο Ιατρικής Τεχνολογίας ονομάζεται επίσης Κλινική επιστημονικό εργαστήριο είναι μια συμμαχική επάγγελμα υγείας που ασχολείται με τη διάγνωση, τη θεραπεία και την πρόληψη των ασθενειών μέσω της χρήσης των κλινικών εργαστηριακών δοκιμών. Οι δοκιμές αυτές βοηθούν τους γιατρούς για τον εντοπισμό, τη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενειών. Μια Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων (MLT) κάνει αυτά τα τεστ με την ανάλυση υγρών του σώματος, τους ιστούς, τυποποίηση αίματος, έλεγχο μικροοργανισμό, χημικές αναλύσεις, ο αριθμός των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος κ.α. Διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη συλλογή χρειάζεται, δειγματοληψίες, δοκιμές, την υποβολή εκθέσεων και την τεκμηρίωση των ερευνών αυτών των πληροφοριών. Καθορίζουν την παρουσία, την έκταση ή την απουσία της ασθένειας και να παρέχει τα δεδομένα που απαιτούνται για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας.

Αυτό το πολυ πειθαρχική πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από βασικές ενότητες που αφορούν στα μαθήματα θεμέλιο σε:

 • Βασικές και παρα ιατρικές επιστήμες
 • Ανατομία
 • Φυσιολογία
 • Παθολογία
 • Παθολογικής Ανατομικής
 • Τραπεζικής Αίματος
 • Μικροβιολογία
 • Αιματολογία
 • Μικροβιολογία

Προϋποθέσεις υποψηφιότητας

 • Πρεσβύτερος Δευτεροβάθμια (10 + 2) σε PCB
 • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

Καριέρα και Τοποθέτηση

Ένα τεχνολόγος μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία, κέντρα ήσσονος σημασίας έκτακτης ανάγκης, ιδιωτικά εργαστήρια, τράπεζες αίματος και το γραφείο του γιατρού ή κλινικές, κ.λπ.

Επιτεύγματα Το 1ο παρτίδας των μαθητών της Β Sc. Ιατρική Τεχνολογία Εργαστήριο εισήχθη το 2011 και βρίσκεται στο στάδιο της κατάρτισης και των σπουδών τους. Οι φοιτητές από διαφορετικές παρτίδες του Δίπλωμα στην Ιατρική Τεχνολογία Εργαστήριο που έχουν περάσει-out έχουν τεθεί για την επικερδή απασχόληση σε μια σειρά από εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης στην NCR.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Sharda University is established through UP State Act in 2009 and approved by University Grants Commission of India (UGC). It is situated in Greater Noida, Delhi NCR, 27 km from New Delhi, spread over ... περαιτέρω

Sharda University is established through UP State Act in 2009 and approved by University Grants Commission of India (UGC). It is situated in Greater Noida, Delhi NCR, 27 km from New Delhi, spread over 63 acres new, full Wi-Fi, campus. Sharda University offering internationally recognised degree approved by UGC, Govt.of India. Sharda University provides 180+ courses in different streams like Engineering, Management, Law, Nursing, Medical, Arts, Architecture, Media Studies, Languages, etc. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη