Πτυχίο Διατροφής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Κατά τη διάρκεια

Το πρόγραμμα σπουδών είναι οργανωμένο ώστε να διασφαλιστεί η ένταξη των φοιτητών από διαφορετικά υπόβαθρα στον τομέα της υγείας, καθώς και για την προώθηση του σεβασμού των βασικών και ειδικών θεμάτων, βασίζοντας την επιστήμη των τροφίμων και τις διατροφικές ανάγκες των ατόμων και των πληθυσμών.

Η συνολική γνώση πάνω κατάρτισης δυνατή απόδοση σε πολλούς τομείς, από τις πιο παραδοσιακές στις πιο πρόσφατη, όπως φυτοθεραπεία, Γονιδιώματος, Γεροντολογίας.

Οι απόφοιτοι του γενικού Univap έχουν, με στόχο την ασφάλεια των τροφίμων και διαιτητικές φροντίδα σε όλους τους τομείς της τεχνογνωσίας στον τομέα των τροφίμων και της διατροφής παρουσιάζονται θεμελιώδους σημασίας για την προώθηση, τη διατήρηση και την αποκατάσταση της υγείας και την πρόληψη της νόσου σε άτομα ή πληθυσμούς .

Αγορά εργασίας

Ευκαιρίες απασχόλησης για τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου της Vale do Paraíba είναι πολλά, επειδή είναι πολύ σημαντική οικονομική περιοχή με πολλές βιομηχανίες, η οποία απαιτεί την κατάλληλη δομή του συστήματος υγείας και πρόνοιας, εστιατόρια και τις ίδιες τις βιομηχανίες, όπως το πεδίο εργασία. Για να μην αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει επαρκής αριθμός των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να ανταποκριθεί στη ζήτηση όλων των Paraíba κοιλάδα και κοντά, καθώς η περιοχή της Serra da Mantiqueira, βόρεια παράλια και Ιστορικό Valley (Arapeí, Areias, Bananal, Queluz, Silveiras και το Σάο José do Barreiro).

Στιγμιότυπα γκολφ

Διεπιστημονικής κατάρτισης, θεμέλιο των κανόνων που εφαρμόζονται σε ειδικές γνώσεις για την υγεία, την επαφή με την πρόβλεψη της αγοράς εργασίας, μέσω του προγράμματος σπουδών στάδιο υποχρεωτική από το 3ο έτος, Αγωνίσματα ευθυγραμμίζονται με την τρέχουσα αγορά εργασίας, όπως η γονιδιακή διατροφή, Διατροφικής Επιδημιολογίας, βότανα και συμπληρώματα διατροφής.

Στόχος του μαθήματος

Μορφή συνειδητή επαγγελματική σχετικά με το ρόλο και την ευθύνη σας, μπορείτε να τα λάβει νόμιμα και σε πλήρη, επιβάλλοντας τον εαυτό της ως ένα εξειδικευμένο και αρμόδιο μέλος της διεπιστημονικής ομάδας της υγείας και της εκπαίδευσης, καλύπτοντας τις ανάγκες και τα συμφέροντα των πλατιών σημερινή αγορά εργασίας για την Διατροφολόγος .

Αναζήτηση στο σχηματισμό ενός επαγγελματία τεχνικά προσόντα να σχεδιάζουν, να οργανώνει, να διευθύνει, επιβλέπει και αξιολογεί τις υπηρεσίες τροφίμων και της διατροφής, που εργάζονται στην εκπαίδευση σε θέματα διατροφής και βοήθεια στην κοινότητα ή σε ιδιώτες, υγιές ή άρρωστο, σε δημόσια ή ιδιωτικά ιδρύματα, διεπιστημονικές ομάδες, καθώς και στην έρευνα των πάσης φύσεως που σχετίζονται με τα τρόφιμα και τη διατροφή.

Προτίθεται επίσης να παρέχουν εκπαίδευση που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνικής υγείας, με έμφαση στο Ενιαίο Σύστημα Υγείας (SUS).

Διάρκεια

8 εξάμηνα, τέσσερα χρόνια.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

A Universidade do Vale do Paraíba – Univap, reconhecida pelo MEC em 1992, é uma instituição comunitária sem fins lucrativos, de ensino, pesquisa e extensão.

A Universidade do Vale do Paraíba – Univap, reconhecida pelo MEC em 1992, é uma instituição comunitária sem fins lucrativos, de ensino, pesquisa e extensão. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη