Πτυχίο Διοίκησης Υγείας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ένα δίπλωμα Bachelor of Healthcare Administration είναι ένα τετραετές πτυχίο που προορίζεται για φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία που ασχολείται με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των ιατρικών εγκαταστάσεων.

Θέματα του μαθήματος μπορεί να περιλαμβάνει τη λογιστική, τους κανονισμούς για τη δημόσια υγεία, το δίκαιο της υγειονομικής περίθαλψης, τα οικονομικά της υγείας, την ιατρική δεοντολογία, την εμπορία της υγείας, της τεχνολογίας των πληροφοριών στον τομέα της υγείας, και τη διαχείριση των εργασιών.

Ορισμένα προγράμματα επιτρέπουν στους μαθητές να επικεντρωθούν σε συγκεκριμένους τομείς όπως η διαχείριση της υγείας, η διαχείριση έκτακτων περιστατικών , τα συστήματα πληροφόρησης για την υγεία και η μακροχρόνια περίθαλψη .

Πολλά προγράμματα περιλαμβάνουν εκπαίδευση και πρακτική εμπειρία, με τη μορφή ερευνητικών προγραμμάτων, παρουσιάσεων και ευκαιριών OPT και CPT , με δίδακτρα που ξεκινά από 24.000 δολάρια ΗΠΑ ανά ακαδημαϊκό έτος, αν και είναι διαθέσιμες μερικές υποτροφίες για σπουδαστές υψηλού επιπέδου με βάση το IELTS (6.5) και τα αποτελέσματα εξετάσεων TOEFL (90), καθώς και βαθμολογίες εξετάσεων CGPA και SAT (1150).97974_pexels-photo-433267.jpegPixabay / Pexels

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Διαβάστε Λιγότερα