Πτυχίο Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση του πτυχίου

 • Προχωρήστε σε ηγετικές και διοικητικές θέσεις σε διάφορους τομείς υγείας και γήρανσης.
 • Επωφεληθείτε από τις ευέλικτες επιλογές μελέτης μέσω της διαδικτυακής μάθησης και της μάθησης στην πανεπιστημιούπολη, ώστε να προωθήσετε την καριέρα σας ενώ μελετάτε
 • Μελετήστε ένα μοναδικό μείγμα μαθημάτων υγείας και επιχειρήσεων για μια σύγχρονη εστίαση της διαχείρισης της υγείας.
 • Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με τη βιομηχανία ενώ ολοκληρώνετε ένα μεγάλο έργο που στοχεύει σε θέματα διαχείρισης της πραγματικής υγείας.
 • Μελέτη ενός προγράμματος σπουδών που ενημερώθηκε από την έρευνα παγκόσμιας κλάσης στον τομέα των επιχειρήσεων και της διαχείρισης *.
 • Συντομεύστε τη διάρκεια των σπουδών σας με προχωρημένο κύρος ή πιστωτικό όριο εάν έχετε σχετική πιστοποίηση.

* 2018 Αριστεία στην έρευνα για την Αυστραλία (ERA)

Στιγμιότυπο

Αν είστε ιατρικός ή ιατρικός επαγγελματίας που επιθυμεί να αναπτύξει και να ενισχύσει την ηγεσία, τη διοίκηση και τις επιχειρηματικές δεξιότητές σας, αυτό το μεταπτυχιακό δίπλωμα μπορεί να είναι για εσάς.

Σε δύο χρόνια σπουδών πλήρους φοίτησης (ή ισοδύναμου μερικής απασχόλησης), θα είστε εξοπλισμένοι για τους ρόλους διαχείρισης στους τομείς υγείας και ηλικίας. Μπορεί να δικαιούστε πίστωση με σχετικές επαγγελματικές ή επαγγελματικές ικανότητες, οι οποίες ενδέχεται να μειώσουν το χρόνο σπουδών σας σε 1,5 έτη. Για έμπειρους ηγέτες, αυτό το μεταπτυχιακό σας επιτρέπει να ενισχύσετε την εμπειρία, τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας με επίσημα προσόντα.

Οι μαθητές πρέπει να σημειώσουν ότι ορισμένα μαθήματα σε αυτό το πρόγραμμα προσφέρονται στην πανεπιστημιούπολη City West.

Τι θα μάθετε

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τις δεξιότητές σας στη διαχείριση, τη διοίκηση, την ηγεσία, την επικοινωνία, τη διαχείριση του έργου, την οικονομική διαχείριση και πολλά άλλα.

Η μελέτη ενός μοναδικού συνδυασμού μαθημάτων υγείας και επιχειρήσεων θα σας βοηθήσει να επιτύχετε έναν ρόλο διαχείρισης της υγείας.

Θα αναπτύξετε δεξιότητες και γνώσεις για:

 • Παροχή της συνολικής στρατηγικής κατεύθυνσης και διαχείρισης για μια υπηρεσία, εγκατάσταση, οργάνωση ή κέντρο
 • Ανάπτυξη, εφαρμογή και παρακολούθηση των διαδικασιών, των πολιτικών και των προτύπων για το ιατρικό, συμμαχικό υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό
 • Συντονίζει και διαχειρίζεται προγράμματα υγείας και πρόνοιας και κλινικές υπηρεσίες
 • Ελέγξτε τις διοικητικές λειτουργίες, όπως η αναφορά και ο προγραμματισμός του προϋπολογισμού

Γιατί Master of Health Services Management

Αυτό το νέο μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι μια μεγάλη επιλογή αν είστε επαγγελματίας υγείας που θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα σας συνδυάζοντας την υγεία και τις επιχειρήσεις για μια σύγχρονη εστίαση της διαχείρισης της υγείας.

Αυτό το προσόν είναι ιδανικό εάν επιθυμείτε την ευελιξία και την ευκολία που προσφέρεται με το blended on-campus και την ηλεκτρονική μάθηση - προσφέρουμε προσβάσιμες ψηφιακές εγκαταστάσεις μάθησης και αφοσιωμένο προσωπικό υποστήριξης που είναι μαζί σας κάθε βήμα.

Η ισχυρή μας εστίαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων στον τομέα της βιομηχανίας σημαίνει ότι θα ολοκληρώσετε ένα μάθημα στο πλαίσιο της Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας. Ως μέρος αυτού, μπορεί να είστε σε θέση να παραδώσετε ένα έργο που ολοκληρώθηκε με έναν συνεργάτη του κλάδου ή τον εργοδότη σας.

Ως μέρος των μελετών μάστερ σας, θα μάθετε επίσης μια Business School που κατατάσσεται στο κορυφαίο 1% παγκοσμίως (1) και αναγνωρίζεται διεθνώς για την αριστεία στη διδασκαλία, την εκπαίδευση και την έρευνα.

Ως Πανεπιστήμιο Επιχειρήσεων της Αυστραλίας:

 • είμαστε το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στη Νότια Αυστραλία με περισσότερους από 31.000 φοιτητές
 • βρισκόμαστε στη 26η θέση στις 50 πρώτες θέσεις του κόσμου κάτω από 50 (2)

Η δέσμευσή μας στην έρευνα με μια βιομηχανική εστίαση είναι πρωτοφανής στη Νότια Αυστραλία. Στην πιο πρόσφατη αξιολόγηση Excellence στην έρευνα για την Αυστραλία (2015), το 97 τοις εκατό της αξιολογούμενης έρευνας αξιολογήθηκε παγκοσμίως ή υψηλότερα. Γίνουμε επίσης γρήγορα ένα αναγνωρισμένο κέντρο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στους τομείς που θα οδηγήσουν το μέλλον της Αυστραλίας, συμπεριλαμβανομένης της υγείας και της βιοϊατρικής.

Είναι πολύ καλή στιγμή να επιλέξετε UniSA για τη μεταπτυχιακή σας έρευνα.

(1). Το UniSA Business School είναι ένα από τα μόλις εννέα ιδρύματα στη χώρα και 174 σε παγκόσμιο επίπεδο για να διαπιστευτεί από το EQUIS. Υπάρχει μια συνολική ομάδα 16.521 σχολών επιχειρήσεων παγκοσμίως, AACSB, Μάιος 2017
(2). 2017 QS Top 50 Πανεπιστήμια ηλικίας κάτω των 50 ετών

Η καριέρα σου

Ως έμπειρος επαγγελματίας υγείας, το Master of Health Services Management θα σας προσφέρει ένα προηγμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα, προετοιμάζοντάς σας για μια σειρά ηγετικών και διοικητικών θέσεων στους τομείς της υγείας και της γήρανσης.

Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν σε μια ευρεία ποικιλία των συνθηκών υγείας και γήρανσης σε ανώτερους ρόλους ηγεσίας όπως:

 • κλινικός διευθυντής
 • διαχειριστής πρακτικής
 • διαχειριστή φροντίδας ηλικιωμένων
 • διευθυντής υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας
 • ιατρικό ή νοσοκομειακό διαχειριστή
 • διευθυντής της οργάνωσης πρωτογενούς υγείας

Συνδέσεις πραγματικού κόσμου

Μάθετε από έμπειρους ερευνητές και ακαδημαϊκούς από τη βιομηχανία σε θέματα επιχειρήσεων και υγείας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε πολύτιμα δίκτυα και σχέσεις βιομηχανίας. Το κύριο μάθημά σας στη Διαχείριση Υπηρεσιών Υγείας μπορεί επίσης να σας δώσει τη δυνατότητα να παραδώσετε ένα σχετικό έργο σχετικό με την υγειονομική υπηρεσία με έναν συνεργάτη της βιομηχανίας ή τον εργοδότη σας.

Επίσης, φιλοξενούμε τακτικές κύριες τάξεις υπαλλήλων και εκθέσεις απασχόλησης στο Πανεπιστήμιο, καθώς και εκδηλώσεις αποφοίτων στην Αυστραλία και στο εξωτερικό.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Διαβάστε Λιγότερα
Αδελαΐδα , Αδελαΐδα , Αδελαΐδα , Αδελαΐδα + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη