Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης για ειδικευμένους νοσηλευτές, για να προωθήσουν τα ακαδημαϊκά προσόντα τους σε επίπεδο πτυχίου ή πτυχίο τιμά. ή να αποκτήσουν πτυχίο πιστοποιητικού. Πολλαπλές μέθοδοι παράδοσης και ένα ευρύ φάσμα επιλογών για ενότητες παρέχουν ευελιξία για να ταιριάζει σε μια σειρά από εγχώριες και διεθνείς αγορές. Οι διαδρομές στα βραβεία μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες προσωπικής ανάπτυξης των μεμονωμένων επαγγελματιών και τις επιχειρησιακές απαιτήσεις και στρατηγικές ανάγκες ανάπτυξης υπηρεσιών.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα;

Είμαστε εμπειρογνώμονες και στους τέσσερις τομείς της Νοσηλευτικής (Ενηλίκων, Παιδιών, Μαθησιακής Αναπηρίας και Ψυχικής Υγείας), καθώς και στην επίσκεψη στην υγεία, στη μαιευτική και στη δημόσια υγεία.

Η GCU πρωτοστατεί στη διεπαγγελματική εκπαίδευση για τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ευέλικτο και εξειδικευμένο, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τα αποτελέσματα ανάλογα με τις ανάγκες και τις εξελίξεις σας.

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Όλοι οι αιτούντες πρέπει να είναι ειδικευμένοι νοσοκόμοι, εγγεγραμμένοι ή εγκεκριμένοι από τον ρυθμιστικό φορέα στη χώρα καταγωγής τους. Τυπικές ελάχιστες απαιτήσεις του πτυχίου Νοσηλευτικής για άμεση είσοδο στη διαδρομή Honours.

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS συνολικά 7,0 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα αυτό μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Οι φοιτητές που συμμετέχουν σε πρόγραμμα μερικής απασχόλησης μπορούν να τιμολογούνται για ολόκληρο το ετήσιο τέλος ή για τον αριθμό των μαθημάτων που ολοκληρώνονται ανά ακαδημαϊκό έτος. Οι φοιτητές μπορεί να είναι επιλέξιμοι να το πληρώσουν σε δόσεις κατά τη διάρκεια του έτους. Προβολή τελών μερικής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018. Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Αγκαλιάζουμε τις αναδυόμενες τεχνολογίες μάθησης, συμπεριλαμβανομένου του GCU του Εικονικού Εκπαιδευτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου, Μάθετε το οποίο χρησιμοποιείται για να επιτρέπει την εκμάθηση και τη διδασκαλία να παρέχεται με ευελιξία και αυτό συμπληρώνεται από τεχνολογίες δέσμευσης για σπουδαστές όπως το Textwall. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την κλινική και ακαδημαϊκή εμπειρία και προωθεί ένα ηθικό με επίκεντρο τον σπουδαστή που υποστηρίζει την ανάπτυξη αυτόνομων και σύγχρονων επαγγελματιών, οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν θετικά στις διεπαγγελματικές προσεγγίσεις στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης.

Χρησιμοποιούμε διαλέξεις, σεμινάρια, Προσομοίωση Κλινικών Δεξιοτήτων, online διαλέξεις, σεμινάρια και ασύγχρονες συζητήσεις. Θα χρησιμοποιηθεί μια σειρά μεθόδων αξιολόγησης που να είναι κατάλληλες για το περιεχόμενο και τον τρόπο παράδοσης κάθε μονάδας.

Εγκαταστάσεις

Το Κέντρο Διεπιστημονικής Κλινικής Προσομοίωσης, ένα πλήρως εξοπλισμένο εξομοιωμένο σπίτι και ένα νοσοκομειακό περιβάλλον που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη, χρησιμοποιείται για να παρέχει ευκαιρίες για την ανάπτυξη και άσκηση κλινικά εστιασμένων ψυχοκινητικών και ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων σε ένα ασφαλές, υποστηριζόμενο και ιδιαίτερα αποτελεσματικό μαθησιακό περιβάλλον.

Ψηφιακή συσκευή ελέγχου βρίσκεται πάνω από κάθε περιοχή κρεβάτι που ενισχύει την ανατροφοδότηση για την απόδοση των μαθητών επιτρέποντας στους μαθητές να αναθεωρήσουν τις δικές τους επιδόσεις.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 31, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη