Πτυχίο Επιστήμης Φυσικής Δραστηριότητας και Αθλητισμού

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σχετικά με

Εκπαιδεύουμε επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης στο πλαίσιο της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού και στους τομείς που την συνθέτουν: υγεία, αθλητικές επιδόσεις, διδασκαλία, διαχείριση και ελεύθερος χρόνος.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε

  • Προγραμματίστε και σχεδιάστε τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και των αθλητικών επιδόσεων.
  • Ανάπτυξη και προγραμματισμός διδασκαλίας στο πλαίσιο της Φυσικής Αγωγής στο ρυθμιζόμενο εκπαιδευτικό σύστημα.
  • Σχεδιάζει και εκτελεί προγράμματα και δραστηριότητες, μέσω σωματικής άσκησης και αθλητισμού, με στόχο τη διατήρηση και βελτίωση της υγείας που απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες πληθυσμού.
  • Ανάπτυξη και εκτέλεση καθηκόντων καθοδήγησης και διαχείρισης της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού στον εμπορικό και εργασιακό τομέα.
  • Απευθείας, προγραμματίζετε και επιβλέπετε τις δραστηριότητες φυσικού αθλητισμού στον τομέα της αναψυχής, του ελεύθερου χρόνου και του ελεύθερου χρόνου.

Τι σας προσφέρουμε

  • Πανεπιστημιακό κέντρο αναφοράς στο βαθμό της φυσικής δραστηριότητας και των αθλητικών επιστημών.
  • Πανεπιστήμιο με αναγνωρισμένες ικανότητες στον τομέα της διδασκαλίας και της πανεπιστημιακής έρευνας.
  • Τιτλοδότηση με μεγάλη πρακτική συνιστώσα.
  • Εγκαταστάσεις, αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του πτυχίου.
  • Εθνικά και διεθνή προγράμματα κινητικότητας (Γερμανία, Αργεντινή, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κίνα, Κολομβία, Ηνωμένες Πολιτείες, Γαλλία, Ουγγαρία, Ταϊβάν και Βιετνάμ).

Επαγγελματικές εκδρομές

Διδασκαλία στη Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός • Εκπαίδευση και προετοιμασία φυσικής και αθλητικής δραστηριότητας • Διαχείριση και οργάνωση αθλητικών φορέων • Αναψυχή μέσω σωματικής άσκησης και αθλητισμού • Συμβουλές και έκδοση αναφορών σχετικά με τη σωματική άσκηση και τον αθλητισμό • Προγραμματισμός και προγραμματισμός της σωματικής άσκησης με προσανατολισμό στην υγεία.

ικανότητες

Γενικές δεξιότητες

Μάθηση βασικών πειραματικών γνώσεων (γνώσεων):

1. Γνώση και κατανόηση των αντικειμένων μελέτης των Επιστημών Φυσικής Δραστηριότητας και Αθλητισμού.

2. Αποκτήστε τη βασική επιστημονική κατάρτιση που εφαρμόζεται στη σωματική άσκηση και τον αθλητισμό στις διάφορες εκδηλώσεις του.

3. Να γνωρίζουν και να κατανοούν τις επιδράσεις και τους φυσιολογικούς και τους βιο-μηχανικούς παράγοντες που εξαρτώνται από την άσκηση της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού.

4. Γνώση και κατανόηση των επιπτώσεων και των συμπεριφορικών και κοινωνικών παραγόντων που εξαρτώνται από την άσκηση της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού.

5. Να γνωρίζει και να κατανοεί τις βασικές αρχές, τις δομές και τις λειτουργίες των δεξιοτήτων, των προτύπων και των εκδηλώσεων του ανθρώπινου κινητήρα και του αθλητισμού.

Μάθηση των εφαρμοσμένων γνώσεων (συγκεκριμένη τεχνογνωσία)

6. Σχεδιάστε, αναπτύξτε και αξιολογήστε τις διαδικασίες διδασκαλίας-μάθησης που σχετίζονται με τη σωματική δραστηριότητα και τον αθλητισμό.

7. Να προωθήσει και να αξιολογήσει το σχηματισμό των συνήθων πρακτικής της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού, με στόχο τη διατήρηση και βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της υγείας.

8. Εφαρμογή φυσιολογικών, βιομηχανικών, συμπεριφορικών και κοινωνικών αρχών στους διάφορους τομείς της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού.

9. Σχεδιάστε, αναπτύξτε και ελέγξτε τη διαδικασία κατάρτισης σε διάφορα επίπεδα και πραγματοποιήστε προγράμματα φυσικής αθλητικής δραστηριότητας.

10. Ανάπτυξη προγραμμάτων για τη διαχείριση οργανισμών, οντοτήτων, εγκαταστάσεων και αθλητικού εξοπλισμού.

Μάθηση των εργαλειολογικών δεξιοτήτων (κοινή γνώση)

11. Κατανόηση της επιστημονικής βιβλιογραφίας στον τομέα της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού.

12. Μάθετε πώς να εφαρμόζετε τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών στο πεδίο της Επιστήμης Φυσικής Δραστηριότητας και Αθλητισμού.

13. Να αναπτύξουν δεξιότητες για αυτόνομη μάθηση και προσαρμογή σε νέες καταστάσεις.

14. Να αναπτύξει τις συνήθειες αριστείας και ποιότητας στην επαγγελματική πρακτική, ενεργώντας σε σχέση με τις απαραίτητες δεοντολογικές αρχές.

Πρόσβαση και είσοδος φοιτητών

Η πρόσβαση στην επίσημη πανεπιστημιακή διδασκαλία του Πανεπιστημίου του León, καθώς και οι διαδικασίες εισδοχής του, ρυθμίζονται από το βασιλικό διάταγμα 1892/2008, στις τροποποιήσεις του και από τις συμφωνίες που συνήφθησαν από την Διαπανεπιστημιακή Επιτροπή της Castilla y León
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Διαβάστε Λιγότερα
Λέοντος , Ponferrada + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη