Πτυχίο Επιστημών Υγείας στις Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο σκοπός του τίτλου είναι η ανάπτυξη πτυχιούχου, ικανού στις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τις Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης.

Τζόναθαν Μπόρμπα / Πεξέλ

Στο University of Johannesburg «Το Μέλλον. Ξανασκεφτείτε. " δεν είναι απλώς μια ελκυστική φράση

Το ίδρυμα πρωτοστατεί σε ολόκληρη την Αφρική στη Σκέψη της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον για όλους τους κλάδους Το 4IR είναι το επόμενο κύμα εκβιομηχάνισης που πρέπει να κατανοήσουμε και να διαμορφώσουμε για να χτίσουμε το μέλλον αυτής της χώρας - και της ηπείρου της Αφρικής - τόσο πλούσια αξίζουν. Το 4IR δεν αφορά μόνο τη ρομποτική και τον αυτοματισμό. πρόκειται για την πρόοδο της κοινωνίας για την ενδυνάμωση των ανθρώπων και την ανάδειξη γενεών.

Καθώς ο κόσμος προχωρά στην 4η βιομηχανική επανάσταση, το ίδιο και το UJ με το «Education 4IR» - φέρνοντας τη σκέψη και την τεχνολογία 4IR στο πρόγραμμα σπουδών σε διάφορα μαθήματα και χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες συνδυασμένης μάθησης. Αυτό σημαίνει ότι οι απόφοιτοι της UJ είναι καλύτερα προετοιμασμένοι να αγκαλιάσουν το μέλλον των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, καθώς το AI και το 4IR διαδραματίζουν μεγαλύτερο ρόλο στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε.

Στο University of Johannesburg , είναι καθήκον μας να αγκαλιάσουμε και να περιηγηθούμε στους μελλοντικούς ηγέτες της χώρας μας με υπερηφάνεια και τόλμη μέσα από τις φανταστικές πολυπλοκότητες του 4IR, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν πλήρως και να προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο. Μελλοντικοί ηγέτες σαν εσένα! Εδώ οδηγούμε θαρραλέα συζήτηση. πιέζει και διαμορφώνει το σχεδιασμό ενός νέου αύριο. Εδώ αναλαμβάνουμε δράση και χτίζουμε τον νέο κόσμο.

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Ελάχιστο APS: 30
 • Αγγλικά: 5 (60% +)
 • Μαθηματικά: 3 (40%)
 • Μαθηματικός γραμματισμός: 4 (50% +)
 • Φυσικές Επιστήμες: Δεν ισχύει
 • Βιοεπιστήμες: 4 (50%)

Ευκαιρίες καριέρας

 • επιστήμονας του αθλητισμού
 • αθλητικός προπονητής
 • εκπαιδευτής φυσικής κατάστασης
 • εκπαιδευτής / σύμβουλος υγείας και τρόπου ζωής
 • αναλυτής απόδοσης
Τελευταία ενημέρωση May 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... περαιτέρω

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Διαβάστε Λιγότερα
Γιοχάνεσμπουργκ

Υποβολή ερώτησης

Άλλη