Πτυχίο Νοσηλευτικής - Ενηλίκων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η νοσηλευτική των ενηλίκων είναι ένα προκλητικό και επάξια επάγγελμα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ρόλων που φροντίζουν τους ανθρώπους και προάγουν την υγεία.

Το Stirling είναι ένα υπέροχο μέρος για να μάθετε τις δεξιότητες της σύγχρονης νοσηλευτικής - που αποτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η πορεία μας εγκρίνεται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής και έχει λάβει επίσης πολλά επιτεύγματα. Έχουμε κερδίσει τα βραβεία φοιτητικών νοσηλευτικών χρόνων το 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 και 2018.

Η νοσηλευτική είναι ένα δυναμικό επάγγελμα και θα σας προσφέρουμε την απαραίτητη κατάρτιση και εμπιστοσύνη για να εκπληρώσετε τον ρόλο σας στις ομάδες υγειονομικής περίθαλψης του αύριο. Καθώς μελετάτε, θα μάθετε πώς μπορείτε να εργαστείτε με μια ποικιλία επαγγελματιών, ομάδων και ατόμων για την παροχή φροντίδας και την προώθηση της υγείας. Η πορεία μας βασίζεται σε μια φιλοσοφία που ως νοσοκόμα θα προσφέρετε υπηρεσίες με βάση την αριστεία, τη συμπόνια, την ασφάλεια και το σεβασμό.

Θα διατεθεί ένας προσωπικός διδάσκων που θα αποτελέσει πηγή καθοδήγησης, πληροφόρησης και υποστήριξης κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Ενώ ασκείτε πρακτική μάθησης, απολαμβάνετε επίσης ένα μάνατζερ πρακτικής που θα διευκολύνει και θα υποστηρίξει την εκμάθησή σας στην πράξη.

Θα σας εμπνεύσουμε και θα σας προκαλέσουμε, ώστε να μας αφήσετε ως έναν πεπειραμένο και ικανό επαγγελματία - έτοιμο να συμμετάσχετε σε μια ομάδα υγείας μετά την αποφοίτησή σας.

BSC (Hons)

BSc (Hons) Οι φοιτητές νοσηλευτικής ακολουθούν την ίδια διάρθρωση του προγράμματος με τη Νοσηλευτική BSc για τα έτη 1 και 2. Μετά από αυτό το σημείο, οι φοιτητές Honour πραγματοποιούν μια πρόσθετη ενότητα τοποθέτησης με την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό.

Στο τελευταίο τους έτος, οι φοιτητές Honours συμπληρώνουν πρόσθετες ενότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας διατριβής και της απαιτούμενης από τους NMC τελικής τοποθέτησης, επιτυγχάνοντας την εγγραφή και το πτυχίο Honours στο τέλος του Year 4.

Κορυφαίοι λόγοι για να μελετήσετε μαζί μας

# 1 Εργαζόμαστε με το NHS Forth Valley, για να διασφαλίσουμε ότι η πορεία μας παραμένει κλινικά εξαιρετική και ότι θα λάβετε την καλύτερη δυνατή πρακτική εκπαίδευση

# 2 Έχουμε λάβει πολλά σχόλια από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής, μεταξύ άλλων για τις στενές σχέσεις εργασίας με συνεργάτες

# 3 Οι κορυφαίοι εκπρόσωποί μας στον κόσμο έχουν άριστα ερευνητικά αρχεία και πραγματική νοσηλευτική εμπειρία

Επαγγελματική διαπίστευση

Νοσηλευτικό και Μαιευτικό Συμβούλιο

Λεπτομέρειες μαθήματος

Το BSc Adult Nursing μας διαρκεί πάνω από τρία χρόνια και το BSc (Hons) για τέσσερα χρόνια.

Θα εισαγάγετε τις βασικές αρχές της νοσηλευτικής και την πρόοδο προς την παροχή νοσηλευτικής φροντίδας με επίκεντρο τον άνθρωπο σε πιο σύνθετες και απαιτητικές καταστάσεις. Θα αποκτήσετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις στάσεις και τις αξίες που είναι απαραίτητες για την παροχή ασφαλούς, συμπονετικής, σεβασμού, ηθικής και αποτελεσματικής φροντίδας σε ένα εξελισσόμενο και δυναμικό περιβάλλον υγείας και κοινωνικής φροντίδας. Κάθε χρόνο συναντά την απαίτηση του Συμβουλίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) της θεωρίας 50% και πρακτικής 50%.

Μέσω των συνεργασιών μας με ένα ευρύ φάσμα οργανώσεων υγείας και κοινωνικής φροντίδας, θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τη θεωρία σας στην πράξη. Μπορείτε να εργαστείτε τόσο τις μετατοπίσεις ημέρας όσο και νύχτας ώστε να συμπίπτουν με τα σχέδια της περιοχής και τον καθοδηγητή σας.

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να αποκτήσετε τις ικανότητες που απαιτούνται για εγγραφή στο Ηνωμένο Βασίλειο ως νοσοκόμα. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια εθνική ή διεθνή τοποθέτηση.

Θα σας δοθεί ένας προσωπικός διδάσκων, ο οποίος θα αποτελέσει πηγή καθοδήγησης, πληροφόρησης και υποστήριξης κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Παρόλο που έχετε αποκτήσει εμπειρία πρακτικής άσκησης, έχετε επίσης ένα μέντορα πρακτικής, ο οποίος θα διευκολύνει και θα υποστηρίξει την εκμάθησή σας στην πράξη.

Θα μελετήσετε μαζί με τους σπουδαστές Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας να αποκτήσετε μια ολιστική κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας εργάζονται μαζί για να επιτύχουν την καλύτερη φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή.

Θα επικεντρωθούμε επίσης στην ανάπτυξη των ικανοτήτων ηγεσίας και διαχείρισης που απαιτούνται για την προώθηση της ποιότητας και της καινοτομίας στο πλαίσιο της υγειονομικής και κοινωνικής φροντίδας.

Ποια άλλα κριτήρια εξετάζονται για τη Βρεφονηπιακή Νοσηλευτική;

Εξετάζουμε προσεκτικά άλλες ιδιότητες και ενδιαφέροντα μέσω της προσωπικής σας δήλωσης. Η εξήγηση του γιατί επιλέγετε ένα μάθημα είναι απαραίτητη και θα πρέπει να είναι εμφανής η γνώση και το ενδιαφέρον σας για τη νοσηλευτική των ενηλίκων. Η εθελοντική ή αμειβόμενη εμπειρία σε ένα περιβάλλον φροντίδας είναι ευπρόσδεκτη και σας συνιστούμε να δημιουργήσετε δεσμούς μεταξύ της γνώσης, των αξιών και των δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν σε αυτές τις εμπειρίες και της πορείας που ζητείται. Άλλες εμπειρίες που αποδεικνύουν τη δέσμευσή σας και την ικανότητά σας να εργάζεστε σε μια ομάδα, είναι επίσης πολύτιμες.

Απαιτούνται επίσης αναφορές. Θα πρέπει να παρέχετε μια ακαδημαϊκή αναφορά, αν είναι δυνατόν - αλλά σε αντίθετη περίπτωση, αναφορά του εργοδότη. Οι φίλοι ως διαιτητές δεν γίνονται δεκτοί. Εάν ζητάτε να μεταφερθείτε από άλλο ίδρυμα, απαιτείται μια τρίτη αναφορά και ένα αντίγραφο από αυτό το ίδρυμα.

Οι πρακτικές εμπειρίες εκμάθησης που διοργανώνονται από το Faulty Health Sciences και τον αθλητισμό σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή υγείας μπορεί να καλύπτουν μια ευρεία γεωγραφική περιοχή. Θα πρέπει να κάνετε τις δικές σας ρυθμίσεις για την πρόσβαση σε αυτές τις εμπειρίες.

Διδασκαλία

Έχουμε βραβευθεί με πέντε αστέρια για τη διδασκαλία μας από την QS World University Rankings 2017/18.

Το μάθημα σας θα σας προσφέρει μαθησιακές εμπειρίες στην πρακτική άσκηση μάθησης σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Η πρακτική μάθηση θα υποστηρίζεται από τη δέσμευσή σας με τα θεωρητικά στοιχεία του μαθήματος, αλλά και από τον μέντορα της νοσοκόμας σας. Θα αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής ανάγνωσης, εκτίμησης και ανάλυσης, αριθμητικής και γραμματισμού. Αυτές οι δεξιότητες είναι τόσο μεταπτυχιακές ιδιότητες, όσο και βασικές δεξιότητες για έναν μεταπτυχιακό νοσηλευτή.

Το μάθημα χρησιμοποιεί μια σειρά από διδακτικές και μαθησιακές εμπειρίες, όπως διαλέξεις, μικρές ομάδες εργασίας, δεξιότητες, εργαστήριο προσομοίωσης και προφορικές παρουσιάσεις. Αυτά θα σας εξοπλίσουν με μια ποικιλία δεξιοτήτων για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας ως ικανή νοσοκόμα.

Ένα ευρύ φάσμα προσεγγίσεων στη διδασκαλία και τη μάθηση υιοθετούνται από τη Σχολή. Κεντρικό στοιχείο είναι η προσέγγιση που επικεντρώνεται στον φοιτητή, η οποία χρησιμοποιεί διδασκαλία μικρών ομάδων (μάθηση βασισμένη στην έρευνα ή EBL) σε συνδυασμό με διαλέξεις, σεμινάρια, ομαδική εργασία και διδασκαλία κλινικών δεξιοτήτων.

Εκτίμηση

Θα αξιολογηθεί με μια σειρά μεθόδων, όπως: εξετάσεις, δοκίμια, αναφορές, αξιολογήσεις κλινικών δεξιοτήτων, παρουσιάσεις και αξιολογήσεις της πρακτικής. Θα χρειαστεί να περάσετε την αξιολόγηση κάθε εξάμηνο πριν προχωρήσετε στο επόμενο εξάμηνο.

Ευκαιρίες τοποθέτησης εργασίας

Το μάθημά σας θα σας προσφέρει πρακτικές τοποθετήσεις μάθησης σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Αυτά θα πραγματοποιηθούν κυρίως στην περιοχή του NHS Forth Valley, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν ευκαιρίες για τοποθέτηση σε άλλους πίνακες υγείας.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια των τριών ανεξάρτητων εβδομάδων σπουδών στο τέλος των ετών 1 και 2. Τα σημερινά πανεπιστήμια συνεργατών μας περιλαμβάνουν:

  • Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα, Τάμπα, ΗΠΑ
  • Πανεπιστήμιο της Ναβάρας, Παμπλόνα, Ισπανία
  • Πανεπιστήμιο Paracelsus, Αυστρία

Έχουμε επίσης μια συμφωνία πρακτικής μάθησης σε ισχύ με το Ιατρικό Κέντρο του EMS στη Ναζαρέτ του Ισραήλ.

Επικοινωνία

Προσλήψεις και εισαγωγές σπουδαστών

admissions@stir.ac.uk

44 (0) 1786 467044

Τέλη - 2018/2019

  • Εξωτερικοί φοιτητές (εκτός ΕΕ) £ 14.460,00
  • Σκωτσέζοι και φοιτητές της ΕΕ Τέλη που καταβάλλει η κυβέρνηση της Σκωτίας
  • Φοιτητές από το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο £ 9,250

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη